סיום העונה של "פלאש-פורוורד"

HOT SPOT 2010

New member
../images/Emo243.gifסיום העונה של "פלאש-פורוורד"

מישהו פה צפה בפרק הסיום של העונה הראשונה של הסדרה "פלאש-פורוורד"? אני יודע שזה לא הפורום לסדרה, אבל עכשיו שאבודים הסתיימה, נראה שFF מנסה להיות הסדרה שתכנס לנעליים של אבודים (ואלה נעליים מאוד גדולות למלא). אבל מה שכן, אני חייב לומר שהפרק האחרון היה מעולה, והכניס אותי למצבים אותם הייתי פעם מרגיש באבודים. אני מאוד מצפה לעונה השנייה. ובכלל, מאז פרק 11 של העונה הראשונה, כל פרק מצליח להיות אחלה של פרק, והפרק האחרון היה שווה הכול. למי שלא צופה, ממליץ בחום, כי זו אחלה של סדרה, עם הרבה מיסתורין, וכנראה הרבה שאלות שישארו פתוחות לזמן מה. בקיצור, שווה צפייה.

murphy

New member
הסידרה אכן בוטלה

לא ברור אם כשהם צילמו את הפרק האחרון הם ידעו או לא כי מצד אחד יש פתח להמשך מצד שני ההמשך הוא איפהשהו בעתיד... אולי בתיקווה הסידרה תחזור

22ק ו ס ם

New member
הם לא ידעו

שזה די מעצבן כי אחרת היו יכולים לסגור את הסדרה טוב יותר. הודיעו על הביטול רק לפני שבועיים אחרי שצילמו כבר את כל הפרקים.

murphy

New member
מלבד הפרק האחרון

הפרקים האחרונים היו קצת מאולצים וירדו ברמה וחשבתי שזה נעשה על מנת לסגור את הסידרה בגלל הביטול שלה. ואז בא הפרק האחרון וגם היה מעולה וגם נתן פתח להמשך... מעניין למה דובר שם על כמה שנים קדימה... אבל כנראה שלעולם לא נדע

22ק ו ס ם

New member
הם היו מאוד אופטימיים שהסדרה תמשך

עוד כמה עונות. שמעתי שדווקא בחו"ל היא מצליחה.

murphy

New member
או לחכות 5 שנים

מי יודע, אולי FF תהיה הסידרה הראשונה בעולם שחזרה לחיים אחרי כמה שנים מאז שבוטלה

22ק ו ס ם

New member
לא סביר

לשחקנים יש כבר התחיבויות אחרות ויהיה בלתי אפשרי לאחד אותם שוב. אם כבר, יהיה אולי ספין אוף אבל גם זה ממש לא סביר.

22ק ו ס ם

New member
אכן סדרה מעולה אבל אין עונה שנייה

עכשיו יהיו אינסוף שאלות פתוחות בקשר אליה. לדעתי עשו טעות שלא חידשו אותה כי הרייטינג הנמוך נובע במידה רבה מטעוית של שיבוץ אבל זה מה שיש.

GeJuFan

New member
וזו המכה הכי גדולה

של הטלוויזיה האמריקאית ושל הרבה סדרות מעולות שנעלמו מהמסמך, לעומת הרבה סדרות זבל שהיו צריכות להעלם (האנטומיה ועקרות אני מסתכלת עליכן!).

Tapudy

New member
הפינאלה של FF היה לא רע בכלל

אפילו שלא יהיה המשך לסדרה כי היא בוטלה עדיין הפינאלה סיפק אותי הרבה יותר מאבודים. FF הייתה שונה בתכלית מאבודים. הדגש שם היה דרמת מתח FBI עם אלמנטים של מד"ב. היו עליות וירידות באיכות הפרקים אבל כללית צריך לציין שהסדרה לא מרחה את הצופים והייתה התקדמות משמעותית בעלילה בעונה אחת. נטען שההפסקה הגדולה שהייתה באמצע העונה הייתה בשביל לתת לסדרה אופציה לתקן את התסריט ולהציל את הרייטינג, כך שהם היו צריכים לצפות לזה שהפרק האחרון יהיה הפינאלה של הסדרה. בפריים אחד קטן הם יכלו לתת סיום ראוי לסדרה וחבל שהם לא עשו את זה. אנחנו כן יכולים להניח שמארק נשאר בחיים כי בפלאשפורוורד האחרון שהיה חמש שנים קדימה צ'ארלי (הבת של מארק) אמרה שמצאו אותו.

22ק ו ס ם

New member
לא הייתי מסיק כלום מהסוף

היא לא אמרה את מי מצאו והיוצרים כבר הראו איך הפלאש פורוורד היו הפוכים ממה שחשבנו שהם.

למעלה