*ספויילר* תשובות לשאלות על פרק 6 ו7

4hilla4

New member
וואו כמה מידע!!

והם כל הזמן מעדכנים, סחטיין עליהם, ותודה

Day Tripper9

New member
הועלו תשובות נוספות+תמונות!!

אפשר לשאול שאלות והבחור מעדכן כמעט כל יום כדאי להיכנס מדי פעם..אני שאלתי כמה שאלות וקיבלתי תשובות:) [למי שאין זמן:אני מקבלת עידכונים על דברים חדשים דרך הטוויטר אז שיהיה משהו שווה ממש אני אכתוב!)

ריקי100

New member
יווווו זה ממש עוד הרבה זמן

וככל שאני קוראת עוד ועוד תשובות אני יותר מתחרפנת מזה שזה עוד הרבה זמן!!!! מה שאני לא מבינה זה מאיפה הוא יודע.. הוא שייך לצוות של התוכנית או משהו כזה?

Day Tripper9

New member
יש לו אתר של סקופים והוא שייך לקבוצה של אנשים

שמקבלים את הפרקים לפני..כמו מייקל אוסיאלו מEW... מה אפשר להגיד...יש כאלו שפשוט יש להם מזל...דרך אגב פוקס ביקשה ממנו להפסיק לענות על תשובות:( כי כנראה שהוא קצת חשף יותר מדי מידע אבל קיבלנו מספיק תשובות לטעמי!

Nimrodster

New member
פרק 7 נשמע מרתק!

והתמונה של פרק שש מעוררת תקוות שהאוס הממורמר והציני חוזר

Day Tripper9

New member
ואוו פרק 7 הולך להיות כל כך טוב!../images/Emo3.gif

החולה השבועי הולך להיות מעניין (לעומת החולים שהוצגו עד כה בעונה ה7..)קאדי מקבלת זמן מסך (כמו שצריך!) האוס מסתכן בהדבקות באבעבועות שחורות,מה יש עוד להוסיף? מקרה מעניין,דרמה,האוס עושה שטויות(שיובילו לעוד דרמה)וכמובן קטעים מבדרים-בערך כל מה שאנחנו אוהבים בHouse בפרק אחד!

Day Tripper9

New member
Nimrodster אני תמיד נהנת מפרק של האוס אבל

האמת שגם העונה השישית היתה מעט חלשה לטעמי...ו(לא גרועה,אבל כשמסתכלים על העונה החמישית למשל רואים שהפרקים שם יותר יציבים ויותר קלאסיים) העונה השביעית נפתחה קצת מוזר..מצד אחד אני נהנת מ"האדי" ומהשינוי של האוס אבל בפרק החמישי האוס היה קצת מחוץ לדמות בשבילי.לא יודעת אולי זאת רק אני. ** התמונות מהפרקים הבאים באמת מחזקות את האמונה שלי בכותבים :)

Nimrodster

New member
המדד שלי הוא כמות הצחוק.

אם לא צחקתי, ובשלושה מתוך חמשת הפרקים שהיו עד כה לא צחקתי ולא התפעמתי מדמותו של האוס, ולא הופתעתי או הסתקרנתי מהמקרים הרפואיים...אז זה עצוב. הפרק הראשון בעונה השישית באמת היה פחות טוב מבדרך כלל, אבל פרק הסיום היה מופתי ומהעונה באופן כללי מאד נהניתי. הבעיה שלי עם העונה עד כה היא שהאוס באמת השתנה, הכתיבה שמאלצית מדי לטעמי, ויש יותר מדי "מסביב" ופחות מדי תעלומות רפואיות. נכון שזה אף פעם לא באמת היה המרכז בעיניי, אבל עכשיו כשהן חסרות, מרגישים בחסרונן. כן, אני מקווה שהם חזרו לעצמם קצת.

Day Tripper9

New member
מסכימה.והמדד שלי-אם יש בי איזשהו רצון להעביר

קטעים. בעונה השביעית קרה לי משהו שאף פעם לא קרה לפני-בפרק הרביעי(שהתעלומה הרפואית בו היתה משעממת והפיתרון שלה מבאס להחריד,סכיזופרניה?באמת??) פתאום בטבעיות באתי להעביר איזה קטע עם המטופלת.ואז חשבתי לעצמי:זה פרק של האוס,לא מעבירים קטעים לעולם! זה בחיים לא קרה לי תמיד אני ממש מתעניינת בחולה לא פחות מאשר בהאוס ובדמויות הראשיות. בפרק החמישי היה שיפור מבחינת החולה אבל עדיין מוזר..הפרק השלישי עם הסופרת היה מעולה לדעתי מבחינת החולה השבועי- לא השתעממתי לרגע

Nimrodster

New member
השלישי באמת היה טוב

והם רמזו מלא לארתור קונן דויל, שבהתחב בזה שהאוס מבוסס על שרלוק הולמס, זה נחמד. הסוף היה קצת שמאלצי. גם האוס היה שם טוב. מעריץ בלש שמיועד לבנות 12

למעלה