עדכונים|

נסטי XD

New member
אני מתה על היילי! היא כזאת מלכה! XD

יאללה שיוציאו כבר תאלבום! האמת שאני מתה לראות כבר איך זה ישמע בלי ג'וש וזאק...בכל מקרה, פארמור זה פארמור, אז זה בטוח יהיה מעולה :)

2MayaN2

New member
גם אני סקרנית לשמוע את האלבום החדש ../images/Emo221.gif

זו פשוט התחושה שקיבלתי.. בכל מקרה הנה משהו שג'וש גם אמר על האלבום החדש: “I’ll listen to their new stuff when it comes out. I’ll be curious. I mean, I invested the last seven years of my life into that band, so I think it would be weird if I just cut it off completely,” he said. “I’m interested in seeing what they come up with, and I’m sure it will be good. I mean, I hear Taylor [York] and Hayley [Williams] are writing, and Taylor’s a great writer, and so is Hayley. I’m sure they’ll come up with great stuff.” אולי הוא יחזור?

2MayaN2

New member
למה? ../images/Emo221.gif

וכן ברור לי שהוא לא יחזור, זו סתם הייתה הבעת תקווה

HaDaRoSh

New member
כי ממש לא אהבתי את הדרך

שהוא עזב את הלהקה. יש דרך וצורה לעשות את זה. אהבתי את ג'וש ממש. אבל הוא ממש הוריד את עצמו בעיניי. וכל מה שהתרחש בעקבות זה.. ממש היה נראה שלא אכפת לו מהלהקה ומהחברים שלו (או שהוא לא הגדיר אותם כחברים?) ממש לא יודעת.

rocky girl

New member
מסכימה איתך. גמני בכלל לא אהבתי

את הדרך שבה הוא החליט לעזוב...

2MayaN2

New member
אני הבנתי שלא ככה הוא תכנן לעזוב ../images/Emo221.gif

אם זה נכון מה שהוא אמר, אז הוא וזאק תכנו להוציא הודעה משלהם ואז היילי הוציאה הודעה על דעת עצמה. בכל מקרה אין לי ספק שהדברים שהוא כתב וכל הבלאגן נאמרו מכעס ובעקבות כל מה שקרה בלהקה. ואני מסכימה שיכול להיות שהוא לא היה צריך לכתוב את הדברים האלו, אבל לי אישית אין כעס כלפיו או כלפי זאק.

2MayaN2

New member
היילי נבחרה לSex Goddess of the Year ../images/Emo221.gif

ולBest Tweeter (לשנת 2010) לפי סקר קוראים שנערך בSPIN Magazin.

למעלה