קרן משחקת למצלמות חומר להפקה למשדרים

noaxxx

New member
../images/Emo45.gifמעולה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הכל מהיום?

noaxxx

New member
הספק מכובד, יפה לך ../images/Emo9.gif

מקווה שתתעד קצת גם מחר

נעמה8080

New member
חחחחחח היא ממש לא פוטוגנית

ממש מכוערת, וגם דומה לגבר. בתמונות זה נראה שהיא עושה פרצופים כאילו היא בשירותים חחחחחחחחחחחח

אופק147

New member
נעמה האם את ממשפ' דניאל

שמנסה בכל כוחה לעוות את המציאות או סתם כי כך את מתנהלת יש לכולנו זוויות צילום לא מחמיאות יש לכולנו מצבים בחיים שחשוב לנו לא להבליטם לכולנו יש גם צדדים אחרים בסיטואציות שונות אך כשאנו נוטים לראות ולהראות את הטוב שבנו הכל נראה אחרת והמבין יבין או שלא

קרן באמת מכוערת ודומה לגבר יש לה פה/לסת מזעזע

חבל שההורים שלה לא דאגו לה בילדות היתה צריכה לשים רסן ליישור אבל, אולי הרופאים לא יכלו לעזור לפה של הסוס.

niva99

New member
מדהים כמה "יופי" בבחורה אחת

על כך נאמר כמו שהיא "יפה" מבחוץ כך יפה בבפנים...

נעמה8080

New member
המשחק של קרן עם הבכי, הכי גרוע שראיתי!!!!

איך אפשר לנגב דמעות שלא קיימות?! איזה משחק דרמטי, מי מאמין לזה בכלל. אחרי שהיא חושבת שהיא קיבלה את המקום הראשון אצל הקהל )מה שאני ממש לא מאמינה( לדעתי היא הגיעה למסקנה כנראה שהקהל טיפש ושהוא האמין להצגות של הבכי והעצב שלה והיא החליטה להגביר הילוך ובגלל זה אנחנו רואים משחק אובר דרמטי, כי לשחק זה ממש לא התחום שלה, עובדה שאני לא מאמינה לה. דיבורים למצלמה עם עצמה שנראים ממש משחק, דיבורים עם החברות כדי שנשתכנע וזה ממש לא משכנע אלא יוצר כלפיה אנטי, ובכי מאולץ שלא ממש מצליח לה והיא מכסה את הפנים כי הדמעות לא יורדות ושלא נראה שהן לא יורדות ואחרי זה כאילו מנגבת את מה שאין. עלובה! רעה! צבועה! שקרנית! זולה! ורכלנית! זאת הדמות שאני רואה פה! עצוב שאנשים מתנהגים ככה! אין לה כבוד?! ושימו לב שהבלאגן בין ענבר לאיילת נוצר רק מאז שענבר וקרן התקרבו. לפי דעתי ענת היא הבאה בתור ואני חושבת שקרן תדאג לזה גם, היא תרצה לדעתי את ענבר לעצמה, ונראה בסוף איך היא תתנהג אליה! אל תאמינו לשיכנועים של קרן, לדיבורים למצלמה ול"בכי" הלא אמין. הכל נראה משחק. שחקנית גרועה! אנחנו חכמים, לא טיפשים ולכן לא מאמינים ולא אוהבים את קרן!!!!!!

אופק147

New member
לנעמה מעניין אני רואה דברים שונים לגמריי

אני רואה ומעריכה את כנותה בכל התנהלותה של קרן אני רואה את יופייה החיצוני והפנימי של קרן אני מבינה שבוילה ההזוייה בסיטואציות כמעט בלתי אפשריות והזויות קרן מתנהלת הכי שאפשר באנושיות כך אני רואה זאת ומאחר ולכמה קל כל כך להכפיש אותה חשוב לי לצאת בניגוד להרגליי ולהגן עליה

שריוקי

New member
בדרך כלל אני לא מביעה את דעתי/עמדתי וכו'

לגבי זו או אחרת...אבל לאור הכתובים ביומיים האחרונים אני שואלת את עצמי ואלי גם אותכם..כל אלה שרואים בקרן סוג של ממה תרזה....איזו תוכנית אתם רואים???האם אתם שמים לב לכל מני ניואנסים קטנים?? ואתן סתם דוגמא קטנה...אתמול כשלהי רצה לדווח ליקרתה אחת מהשיחות שהיו לה עם ענבר בקשר לאיילת...ונאמר שם כך...איילת רוצה להשאר בתוכנית למרות שברור לה שאין סיכוי עם הרווק וגם לא הכסף...היא רוצה להשאר כדי להשלים או להמשיך בגדול את השיחות עם איריס וכל התהליך הנפשי...משהו בסגנון הזה,ואז עונה יפת הנפש שלכם...טוב,טוב...שתסע הלאה..יש גם פסיכולוגים בחוץ...ומה אני מנסה להגיד...רק לראות את הפרצוף שעשתה...רק לשמוע את הטון המזלזל בקולה...רק לראות את תנועת היד שעשתה...ברור שזה נאמר לא כי היא מלאך ואוהבת את איילת....וזו רק דוגמית קטנה...אתם שומעים את כל השיחות לילה שלה עם ליהי/אתי...האם שם אתם רואים את טוב ליבה??היכן אתם רואים את זה???באיזה ערוץ???

למעלה