המשחק של קרן עם הבכי, הכי גרוע שראיתי!!!!
איך אפשר לנגב דמעות שלא קיימות?! איזה משחק דרמטי, מי מאמין לזה בכלל. אחרי שהיא חושבת שהיא קיבלה את המקום הראשון אצל הקהל )מה שאני ממש לא מאמינה( לדעתי היא הגיעה למסקנה כנראה שהקהל טיפש ושהוא האמין להצגות של הבכי והעצב שלה והיא החליטה להגביר הילוך ובגלל זה אנחנו רואים משחק אובר דרמטי, כי לשחק זה ממש לא התחום שלה, עובדה שאני לא מאמינה לה. דיבורים למצלמה עם עצמה שנראים ממש משחק, דיבורים עם החברות כדי שנשתכנע וזה ממש לא משכנע אלא יוצר כלפיה אנטי, ובכי מאולץ שלא ממש מצליח לה והיא מכסה את הפנים כי הדמעות לא יורדות ושלא נראה שהן לא יורדות ואחרי זה כאילו מנגבת את מה שאין. עלובה! רעה! צבועה! שקרנית! זולה! ורכלנית! זאת הדמות שאני רואה פה! עצוב שאנשים מתנהגים ככה! אין לה כבוד?! ושימו לב שהבלאגן בין ענבר לאיילת נוצר רק מאז שענבר וקרן התקרבו. לפי דעתי ענת היא הבאה בתור ואני חושבת שקרן תדאג לזה גם, היא תרצה לדעתי את ענבר לעצמה, ונראה בסוף איך היא תתנהג אליה! אל תאמינו לשיכנועים של קרן, לדיבורים למצלמה ול"בכי" הלא אמין. הכל נראה משחק. שחקנית גרועה! אנחנו חכמים, לא טיפשים ולכן לא מאמינים ולא אוהבים את קרן!!!!!!