ראיתם את עדי ואיתן בבריכה עכשיו?????

noaxxx

New member
../images/Emo243.gifראיתם את עדי ואיתן בבריכה עכשיו?????

אולי יש סיכוי...

noaxxx

New member
אם לא הייתי יודעת מה הוא חושב עליה...

זה היה נראה כאילו שהיא רווקה מס' 4

noaxxx

New member
ראית את כל המגע ביניהם בבריכה?

ממש מבלבל הרווק הזה..

ראיתי...רגעי אושר קטנים לעדי

הם נראו כמו נערים בני 13-14 שמשתעשעים בנוסח "משיכה בצמות"...אכן, קצת מבלבל, אבל נראה לי שאיתן עמוס מידי מכדי לקלוט גם את עדי לשלישייה שלו...אבל אחרי תקופה שהוא נסוג ממנה, בהחלט ישנה התקרבות מחדש, אבל לא נראה לי שרומנטית... לצערי, יש סיכוי גבוה שעדי תודח מחר, במיוחד כשליז וענת חסינות...ושוב, נראה איך תהיה ההצבעה, אולי הקהל יציל אותה...

didush100

New member
עדי שכחה שהיא דלוקה על בן?

מעניין אם דני תמהר לשהאיר אותה בבית

לפחות עדי במצב רוח טוב

היא לא מפסיקה לצחוק, גם כשהם יצאו החוצה....מי אמר שהיא דכאונית?..תמיד אמרתי שיש לה פוטנציאל לשמחת חיים, גם כשהיתה במצב רוח שפוף...

noaxxx

New member
עדי חזרה לעצמה כבר לפני מס' ימים

היה לה משבר אחד, ענק אמנם, אבל יצאה ממנו.

didush100

New member
נעה מה היה בין עדי לאיתן?

לדעתי צפויה לנו הפתעה בהדחה הקרובה

Klayhamn

New member
בבקשה...

תעדכנו קצת! לא כולם יכולים לצפות
מה קרה בדיוק?

noaxxx

New member
בבקשה..../images/Emo140.gif

עדי היתה בבריכה עם אורן ואיתן... לא ראיתי בדיוק איך זה הגיע למצב שאיתן מנסה להחזיק אותה מתחת למים וכל מיני התגוששויות כאלו במים, ולא לחצי שניה כשאורן צופה מהצד. איתן גם יצר שיחה, סיפר בדיחה (מצחיקה אגב), היה מגניב לגמרי. אולי איתן נזכר למה הוא היה כ"כ דלוק עליה בהתחלת התכ'...

איתן,אורן ועדי היו בבריכה

לא ,זו לא שאלה במתמטיקה... אקיצר, איתן ועדי צחקקו ,לא הבנתי על מה בדיוק ובאיזשהו שלב איתן פתאום הטביע בצחוק את עדי (אני חושבת שזה התחיל מתחרות צלילה) והמשיך להפוך אותה עם סלטות באוויר חזרה לבריכה....עדי צחקקה מאושר, איתן מבסוט ואורן היה קצת המום... אח"כ עדי יצאה מהבריכה וישבה עם בן וליז והמשיכה לצחוק מאושר...לא הבנתי על מה, אבל העיקר שהילדה מאושרת...

noaxxx

New member
זוכר את סקר הנחמה?

אז עכשיו הוא עומד על 410 הצבעות.. ואם זה ימשיך באותה מגמה אז... ליהי קרן ואתי יועמדו עם דניאל ולא עם עדי... עדי מטפסת בכל מקרה, אני מוכנה לעזיבה שלה

didush100

New member
שלום לכולם צהריים טובים../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

../images/Emo140.gifצהריים טובים דידוש

זוכרת לך "חסד נעורים" מהאהדה לדנה מהאח...(גם אני...בנוסף לעמיר וליאם)

למעלה