נקודה מעניינת, תשובה
חן אתה זוכר ששנה שעברה שאלתי אותך, האם זה לא הגיוני שהמאמן יקבל את המתנות מהמתאמנים ולא ההפך? בכל מקרה, צורת החשיבה השתנתה לי (נחש למה...), ואני היום די רואה מקום לאקט שכזה. האם אני מתכוון? חשבתי על זה, אבל לא הגעתי למסקנה כוללת מה בדיוק? אני זוכר ששנה שעברת דיברת על שעוני פולאר, אבל הייתי חושב על משהו קליל יותר בכסף לעת עתה (למרותש אני בטוח שאפשר לקבל מחירים טובים על קנייה של כמה שעונים). האם מתאמנים מביאים לי? .... האם זה נכון? אני לא רואה את זה כאקט שיווקי (למרות שאיאפשר להתעלם מההקשר), אלא כיותר אקט המראה קשר ביני לבין הלקוח מעבר לרק פגישה במועדים קבועים ועמידה במטרות האימון, מה שגם נותן הרגשה "חפה מאינטרס" ללקוח, ואני חושב שזה די חשוב שהלקוח מידי פעם ירגיש זאת. SMS? אולי אני אתקשר, למרות שאני אשתדל לראות אותם ולאחר להם פנים מול פנים. למאתנים לשעבר אני רואה טעם אולי לשלוח SMS כללי כזה, תלוי גם למה הבן אדם עזב (אם הוא לא אהב את האימונים עצמם, זה אולי יתפס כאילו אני מנסה להחזיר אותו, אב אם זה בנאדם שהיה קצר בכסף - בהחלט מגיע לו הודעה אישית). בכל מקרה, זה הדעות שלי. אני אשמח לשמוע הצעות מעניינות למתנות, לפני שהחג יגיע. אורי