רק בגלל שעמית ממשיך .....

Yogev1982

New member
../images/Emo243.gif רק בגלל שעמית ממשיך .....

להוציא את לירן שקרן ראיות למתן הסקריפט על ידו בהמשך אחפש עוד לוגים משיחות סקייפ שהיו !!! צר לי עמית, ציפתי ממך לקצת יותר, אבל כבר חשפת את הפרצוף האמיתי שלך מוקדם יותר היום

Yogev1982

New member
איזה שקט פה פתאום

כל העכברים חזרו לחורים חחחחחחחחח

amith11

New member
סתם שאלה

מה פתאום צצים ה"לוגים " האלה היום ועכשיו, איפה הם היו לפני חודשיים שגיליתם שאני זה ליאור והוריד לכם את כל המדינות ?? מה קרה חיכיתם לסיום השרת לפרסם את זה חח

Yogev1982

New member
לא סכסכני

כמו שאמרתי לך (וגם לזה יש לוגים) אני סלחתי לך על "ליאור" כי זה מבחינתי היה מעידה חד פעמים שגם פיצית עלייה בזה שחשפת לנו את כל המרגלות שלו וכו' אבל מה שעשית היום ..... זה כבר מראה על בנאדם זבל המיץ של הזבל שמחפש לדפוק חברים שלו מאחורי הגב אז עד פה חמודי

amith11

New member
מה זה

מה אתה בא להראות פה, אתה בא להגיד שזה אני שם? יוגב אני לא אתפלא אם זייפת שיחה בנינכם צילמת והעלת לפה,אתה לא מבין כנראה, מספיק שאני אומר שזה לא אני שם וזה מספיק, אתה מבין שכל מה שתעשה זה מיותר. אין פה ספק בכלל. רק שתבין , אמיר בא לי בקטע שכבר לא אכפת , ןאם זה היה אני זה לא מזיז לו, אז רד מהעץ שטיפסת עליו והוא בכלל לא שואל, לא שהוא צריך חחח

Yogev1982

New member
פחחחחחחחחחחח אתה מעורר רחמים

הכתובת MSN שלך למעלה בשורה של ה EXPLORER הצביעות שלך מגעילה אותי עד בחילה קשה והניסון הנואש שלך להגיד שזייפת דבר מסוג זה בפחות מ 3 דק מעוררת רחמים

fireforge

New member
יוגי לא זייפת הרי הכנת את זה מראש מלפני

שבועות כי ידעת שתצטרך את זה למקרה הזה בדיוק חחחחחחחחחח

fireforge

New member
חחחחחחח וואאלה זה לא אתה יודע מה יוגי תעלה לו

לוגים שדיברנו עם ויקטור על הסקריפט ועל עמית שלנו פה החבר החמוד פה זה שבגד בחברים שלו בSVF ואז בנו חחחחחחחחחחח הכי חשוב להיות עקבי :)

Yogev1982

New member
לירן עשה לי טובה, חפש

בחריצים של הביוב אצלך אם אתה רואה איזה כמה עכברים העונים לשם חן קטן \ אמיר שמתחבאים שם

eyeball1008

New member
:) אתה יכול לקרוא לי תמים

אבל אני עדיין שם עלייך ועל לירן ורובי זיין ואני אמרתי לך לוגים אני לא יאמין עמית יודע שלא אכפת לי גם אם זה הוא... אמרתי לו שהוא אפילו לא צריך להתרגש ברגע שאמר לי שזה לא הוא.. אז כל הניסיונות שלכם מיותרים.. הסיבה ש"נעלמתי" זה שלעומתך טפו טפו טפו יש לי חיים ולא תקוע על הF5 כמוך לילה טוב עכברון תפרוש בשקט

Yogev1982

New member
בכיף מתוק

ואני ממש נפגע מכל העברינות מקלדת ואותיות ה ז" שלך למינהן רק שתידע. ברור לי שלמרות שכולם אומרים שאתה טיפש ולמרות שאתה מנסה להציק את עצמך כטיפש במקרה הזה עדיין יש לך איזה IQ בודד מטייל שם בן אונה ימין לאונה שמאל והבנת שלוג כזה לא ניתן לזייף בטח לא מעכשיו להרגע.... ככה שאת החרטות שלך תשלח למישהו אחר ונגיד וגם אם ה IQ הבודד שלך לא הצליח להכיל את כל זה אז גם אני מבסוט שזה שדפק אותי פעם אחת ניסה לדפוק אותי שוב היום וגם דפק אותך בעבר....כנראה שימשיך לדפוק אותך אז כמו שנאמר זה WIN WIN בכל מקרה
ל"ט עבריין מקלדת קטן

BDY

New member
ואו לא נמאס לכם ?

העביר לא העביר מזה משנה אני אישית תמיד חשבתי שהוא העביר אבל אין לי סיבה לשנוא אותו בגלל זה .. וגם אם העביר אני לא רואה שזה יפגע בחברות כולה משחק .. כמו שהוא גילה על אפיק כמו שחן העביר מדינות זה רק משחק אז גם אם העביר וגם אם לא מה אתם עושים מזה עניין... זה לא משנה כל כך תפסיקו כבר עם השטויות האלה לכו לאישה לילדים לחברים לא יודע חלאס לריב כל היום

BDY

New member
כמו שאתה רואה אני מגיב מהמשתמש השני...

אני נמצא בעבודה .. אוכל להתחבר בערך עוד שעה אפילו יותר גם בלי הפלא הייתי מרים אבל לא יכול :|

למעלה