היה היא הראש ולא אתי. ולא סתם. ללכך על אורול קרן קרן שחם המלכלכת. עד הסוף אני אלחם להיות כאן. הכולרה של הראליטי . לזו מגיע לקבל משהו. מגיע לך אורטל מגיע לך ליז לגיע לך אתי. מגיע לך ליהי. ועוד הרשימה ארוכה. זבל שכמוך. ההפקה כן יודעת בוודאות על קרן . מלוכלכת מנובלת. טורפת גברים בלי מלח. בעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעע איכס על כאלה בחורות. קרן הזאת מריכה אחת כמו נופר מור. שתתן לה. עכשיו ההפקה יודעת מה אתי יודעת. הבנתם. אתי עדיין הנקייה נהפקה וקרן הטופרפת והטופת של התוכנית. אין לכם מה להרים את הראש. קרן רצתה את אתי כדי לקדם את עמצה ות.......... אתי לא סיפקה הסחורה הראשונה. נחלמת הטורפת קרן מכפישה את אתי כדי ששהיא תקבל אמונה בבית ועל זה מגיע לה פרס מגיע סילוק מהבית אסטרטגית ברמות. זו אמרה ויגדל המלפפון ויכה את הגנן. קרן על אתי פחחחחחחחח
רק לי את מעירה. לי קשה לתת נסוח אמת בגלל השפה. וכמובן אני מבקשת ממך למחוק מה שלא מתאים ונראה לך? אני בעד. פשוט יש כאן דברים כואבים והכול נקרא חלק. אז תבדקי את כול תוכן ההודעות. ותראי שאני עדיין פחות . -כותבת רע. יש גם שעליבו בי ולא נעשה דבר. אני מרשה לך למחוק. לי לא מפריע. לילה טוב מתוקה
הבעעע זה ההקפה התכוונתי אוהבת אנשים שנראה להם זבל? ומצאו בקרן כזו.? לא אני קבעתי עובדה והיא . חזקה להפקה. חבל שאת לא הבנת. הבעע זה על ההפקה ועל התפקיד שהיא הסכימה? לעשות? או לתת על החברות שהיא לכלכה ונתתי רשימה. זה מה שהראו הערב. מה כאן לא בסדר. שהיא הראש של הרוע. דבר לא חידשתי . פשוט ההפקה חושבת שרק ילדים רואים את התוכנית.?המבין יבין עושים צחוק מדעת הקהל. לילה טוב לך מצידי את יכולה למחוק מה שאת רוצה?
מי שאמרה שהיא טורפת גברים בלי מלח זו דניאל על פי מה שכתבת ברורה המגמה עדיין לא שכנעת אותי או את חבריי שקרן אכן כזו קרן אנושית ומקסימה ומי שרואה אותה אחרת זכותו ושרק יבושם לו כולה 10 ימים לגמר אני מאחל לה בכל לב שתזכה יחד עם זאת ברור לי שהכל פתוח לא חשוב מה תהייה התוצאה קרן תישאר מקסימה אני מאחל לה מכאן שתמצא אהבה ראוייה שבה תחוש נאהבת כמו שמגיע לה
לפני הכול. והכול .תמיד ראיתי בקרן חמודה. וכמובן היופי הישראלי הנועז. אלה על האופונועים. . ואולי מגיע לה הכול. אבל יש מה אתה רואה ומה אתה מבין? ועל זה נאמר הכול לעני או בעני המתבונן.? החורה הזו התחילה שם מאוד יפה .עד לטדייט עם איתן. הכול קיבל מהפח. לא מה שהיה בינו לבינה.ממש לא. אני כותבת רעה רו רע בעע וכאלה. לא גם טורפת אמת ויש כאלה שהגיבו הרבה יותר חמור. לצערי גם. למה אני כותבת המילה טורפת. כי לא בא בחשבון. שבחורה טובה או אחת עם קצת כבוד להורים לחברים. לעשות את הצעדים שהיא בהם השתמשה. (אחד לצאת נגד אתי שתמכה בא. . והכול כדי לחזק את עמצה שם. כך נראה לרבים ולאמת. מהדייט התחיל המלהך שלא מתקבל. לעשות כול מיני מניפולציות. על רוב הבית . ורק לפני יומיים על יוני. מתאים לך. אתי ויוני שתמכו ועודו ועשו אותה למכה.))))))))) המשך ועל האמירה טורפת. איך זה לעבור מי מס 1 למס 2 . זה בכוח או במוח להיות שם לעני כול האומה. זה גברים זה לא סבון או אופרת סבון... סליחה אמור לתתת משהו גם אמין וגם אמיתי. בהמשך. אהבה או זוגיות. צריך לדעת מתי לקום ומתי להפסיד בכבוד. לא בגלל תבוסה של גבר אחד.? היא ממשיכה להיות שם או אני או אתם. כך זה משתמע. . הרי כולם יודעים שגב זה לא בן זוג גם לבמה. וכמובן בחוץ. אלה אם זה בא באהבה אמיתית. כאן ראו כולם שלא בא מאהבה. אלה מנקמה. כך אני מבינה. זה משחק. כמ ובחוץ כמו שם. אין הבדל. נא לך איתן ולכולם. אלך על גב וכאן אתקע לך ביין העניים. בחורה עם הרבה כבוד. לא הייתה יכולה לעשות את מה שקרן עושה.. זה גם לטרוף את הקלפים וגם את הגברים? היה פה סיפור לפני. הצהירה שהיא מאוהב. אז בלוף ועוד שקר. די זה מעוס. חבל באמת מהלב שכך היא מתנהגת. אני אפילו האמנתי רק לכמה רגעים. שהיא וגב כן מתאימים. וכתבתי כאן על זה. ואנגם בירכתי על זה. היה זה לפני שהיא יזמה. רציתי שהוא יהיה היוזם. מובן? למה לא נתפס . הדברים. היא הזיזה את ליהי. כי ליהי כן היתה בסרט על גב. אגב עד הגרע הזה להי דלוקה על גב. מותר אהבה אפלטונית. לכולנו מותר חחחחלפנטז זה על ליהי. על יוני עכשיו יש לקרן גב וכמובן יד חזקה ביותר להפקה. כמו סוג של איום? מפחיד. אז הגב הזה כולם שישרפו כולם שילכו לעזזל. ויוני הכלבלב שלב. שנתן לה להיות בכול מקום מכובד. בעטה בו זה סכין בגב. יוני פטי איתן ואורטל ודניאל ואתי. פטי ליד המעשים של קרן. ממש סרט חצי בלהוט. כן חזקה קרן. נאחל לה רק טוב. ושלא טטעה בדעת הקהל וכמובן אחרי הכול. נקווה לה רק טוב. לילה טוב לך לכולם. תמלד לכבד את מי שעזר לך ומי שתמך בך ומי שקידם אותך. לא לרוק על הדברים האלה. וגם ניתן לסלוח תמיד.
גם המקלדת לא עוזרת הרבה. מהפך בגלל האות כ. לא נותנת לחץ? הולכת ל=ח. ועמצה זה עצמה בכלל אסור להקליד מהר. גם עברית שלי על הפנים. כך. עד חודש 12 זה חמש שנים בארץ כן למדתי בכול בצרפת עברית הרבהספרים. אבל הכול הלך רק בספה צרפתית. וכאן הבעיה? לילה טוב לך
ואני תיקווה שכן קרן תצליח בחיים עם בריאות שם היא לא חזקה . וגם לא אכתוב יותר כלום?. הבעיה זה ההפקה גם.
כמו כאן גם שם כולם בסה"כ בסדר בני אדם בכל הגוונים אך בעיקר חברה טובים לי יש את העדפה שלי ולך את שלך והכל בסדר תארי לך מצב שכולנו היינו אוהבים את אותם אנשים איזה עולם משעמם זה היה יוצר אני עייף מכדי להתייחס ביתר פירוט אולי מחר וגם אם לא מקווה שתסלחי לי
אך בלילה בלילה אני חולם שוב בספרדית....../images/Emo140.gif
מכירה את השיר? אני מזדהה איתך, אני גרה בניו יורק וכשאני צריכה לכתוב תגובות, אימיילים, לדבר עם אנשים אז אני נתקעת והכל לוקח לי יותר זמן... אל תאגה, עם הזמן העברית תשתפר. קבלי פרח ממני
הרווק איתן סיים את תפקידו בבית לאחר חודש בתוכנית, האכיל את ההפקה בטח במרורים שלא רצה לשחק לפי הפורמט שלשמו התחייב בכניסתו לוילה. לא מבינה מדוע עדין מקבל במה . תפקידו הסתיים מזמן