תחרות: הבובה התפוזית שתייצג את הפורום

../images/Emo243.gif תחרות: הבובה התפוזית שתייצג את הפורום

אנחנו מזמינים אתכם להשתתף בתחרות לעיצוב ובניית בובת פורום תיאטרון בובות תפוזית שתהיה הדמות המייצגת שלנו באירועים שונים בהם נקח חלק בעתיד ותמונתיה ישמשו כסמל\לוגו הפורום יעטרו את פרסומי הפורום השונים ופעילותיו. מה אנחנו מחפשים? בובה עם פה נפתח סוג הבובה: בובת כפפה \ בובת שולחן \ בובת מוטות או כל שילוב אפשרי בינהם גודל : 50 ס"מ חומרים: ספוג, פליז\פרווה, צביעה בגיר, עיסת נייר, בדים וכו' זו יכולה להיות בובה אנושית, בעל חיים או דמות דימיונית העיקר שהצבע השולט בה יהיה כתום ובגווניו הפעילו את הדימיון הפורה שלכם ונסו למצוא חיבור בין כל האופציות לדמות הבובה לתפוז כזה
וגם כזה
מועד אחרון להגשת תמונה של הבובה 15.7
* אופן בחירת הבובה יפורסם בהמשך כשנראה אם וכמה משתתפים יש אז מי יהיה זה שיצור את הבובה שתבחר כמנצחת?????????????????

בטח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif כל אחד ואחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאלל'ה מצטרפת???

וואו, איזה כיף! אחלה רעיון!

ואני מאד מקווה להכין בובה בעצמי. יש מצב לאחר בשבוע את מועד ההגשה?
קצת לחוץ עכשיו עם סוף השנה והקייטנות...

פ י ו ל ה

New member
יאהו מגניב אש! אני משתתפת!!

נ.ב. השכנים מלמעלה רואים כדורגל כל יום ואז נשארים לרקוע ברגליים עד 1:00 בלילה. הפעם כנראה לא היה להם כדורגל אז שמו לי טראנסים. ..

liorashap

New member
ברור ש...

הלילה חלמתי חלומות כתומים רווים במיץ תפוזים זה ממש אומר שצריך לקום בבוקר ולהתמודד באתגר..

ליאורה אם זה מה שחלמת אז ברור שאת חייבת

להתמודד עם האתגר
במיוחד עם בזכות התחרות היו לך חלומות כאלה ציבעוניים ונעימים

יהבוליק

New member
פעם שמעתי משפט פרודיה על זה..

אם תרצו- אין זו אגדה!, בחלוקה אחרת : "אם תרצו, אין! זו אגדה.." חחח אני אנסה בעזרת ה', יאאלה לעבודה

אווו ../images/Emo229.gif זו הגישה הנכונה ../images/Emo140.gif

את עוד פה ולא נגשת להתחיל במלאכה?! אהבתי את הכפל לשון

barak97

New member
זה יותר מצחיק אפילו בלי ההמשך ../images/Emo40.gif

אם תרצו, אין!

simba6

New member
אחלה רעיון... המהפכה ללא ספק יצאה לדרך...

לצערי אני שקועה בענייני שיפוץ ואין לי זמן להשתתף בתחרות המגניבה הזאת... מצאתי כמה תמונות ששמחו אותי לאללה הן נופלות בין תפוז לבובה ולחפץ לקומיקס... התלהבתי לאללה ואני הולכת לצרף פה את הלינקים... file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/orange%20puppet1.htm file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/orange%20puppet2.htm file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/orange%20puppet3.htm file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/orange%20puppet4.htm file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/orange%20puppet5.htm file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/orange%20puppet6.htm file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/orange%20puppet7.htm file:///C:/Documents%20and%20Settings/admin/Desktop/orange%20puppet8.htm כמה פשוט וכמה מקסים! שיהיה לכם יום כתום סימון

תודה סימון

הבטחתי מהפכה?! אני והחבר'ה נדאג שגם תהיה כזו במהלך השישי-שבת אני אנסה לארגן את הלינקים שלך בצורה יותר מסודרת ונוחה ותודה גם על השיתוף. אגב הבטחות, גם את הבטחת...ואני רואה את השינוי לטובה
אם תוכלי להעלות בהזדמנות את התמונות שצילמת במהלך המפגש - כולנו נודה לך מאוד

הפורום שלנו בעמוד הראשי של ../images/Emo43.gif וגם במאקו

תאמינו או לא - הפורום שלנו והתחרות מקבלים קידום ומופיעים בעמוד הראשי של תפוז
וגם באתר מאקו ( או במאקוווווווו כמו שאוהב להגיד אסי עזר ) - תגללו את הדף וממש ליד מאקו אוכל תגלו את התחרות והפנייה לפורום
( מספר 4 ברשימת הנושאים המאוזכרים )
וזו רק ההתחלה!!!!!!!! שלא תחשבו שאם אתם רואים פחות הודעות היום זה אומר שאין חדש... דברים נרקמים ומתבשלים מאחורי הקלעים ואם הדברים יסתדרו כמתוכנן אני מקווה שבשבוע הבא ב"ה נוכל גם לחשוף אותם

למעלה