הפעם ארבה במילים...
"הכל" הפעם זה גדול עלי ואני חייבת להתוודות שחוויתי את ההצגה כאחד הילדים ולא בעין ביקורתית כך שתשובות ממש קונקרטיות יהיה קשה לי לענות...ההצגות היו ברוח הקיבוץ עם המון חיות מה שילדים מאד מאד אוהבים וגם אני .. לגבי "איה פלוטו" עם פלורנס, הקהל בהצגה היה מאד קטן ואיכותי הילדים וההורים מאד שתפו פעולה, בשיחה איתה אחרי זה היא אמרה שלרב היא מופיעה מול קהל גדול יותר ושזה הפתיע אותה שההצגה עברה טוב גם לנוכח קהל קטן. לגבי המסך- אז אל המסך האחורי שלה, הצטרפו הציורים לכל אורך הספור, כמו שאפשר לראות בתמונה היא ישבה אל מול הקהל על כיסא באופן גלוי, לצידה טייפ דיסק כזה מימים ימימה, והיא שילבה לכל אורך ההצגה מוזיקה, את פלוטו הכלבלב יחד עם בובות כפפה ותמונות על גבי הרקע האחורי. היא הפעילה את הכלב בצורה מדהימה היה נראה כאילו הוא חי, נושם ובועט. כדי להמחיש עד כמה מיה האחיינית שלי הייתה מרוכזת... היא התחילה את ההצגה עם הילד שפלוטו אבד לו והניחה אותו בצד וכשההצגה הגיעה לסיומה, מאיה שאלה "למה היא לא מפעילה שוב את הילד". פלורנס הסתבכה קצת עם התשובה... אני הייתי עונה בפשטות שיש לי רק 2 ידיים ואני לא יכולה להפעיל את בובת הילד והכלב יחד. לסיכום הילדים התגלגלו מצחוק ומאחר ומאחר וההצגה הייתה גלוייה יכולתי לראות את המבטים המשתאים והמהופנטים של הילדים והעובדה שלא יכלתי להפסיק לצלם את מאיה מעידה יותר מהכל. לגבי "קובי הטרקטור", ואלרי התחילה את ההצגה בהקדמה והכניסה את הילדים לאט לאט לאוירה ואז עברה מאחורי הפרגוד, הצגה מדהימה!!! עם בובות מינימליסטיות, הפעלה מדהימה ומרתקת. אני מצרפת כמה תמונות מקווה שאצליח להמחיש. בסיום ההצגות פלורנס וואלרי אפשרו לילדים להתקרב למסך ולראות את הבובות. מאיה נהנתה משתי ההצגות באותה מידה, אני אהבתי את קובי והטרקטור יותר, הפעלה מינימליסטית, מדוייקת, תוך תאום מושלם בין שתי הידיים ובהתחשב בזה שהיא מאחורי פרגוד בשבילי כאחת חדשה בתחום- זה פשוט קסם. השילוב של מפעילה מעולה, בובות של חיות ומוזיקה פשוט מנצח. שבת שלום לכולם סימון