ליהי ובן - מה קורה שם לעזאזל?

thisisme4

New member
../images/Emo243.gif../images/Emo243.gif ליהי ובן - מה קורה שם לעזאזל?

אתם רואים מה שאני רואה?? אתמול ליהי ממש הייתה מבואסת, בן נמרח עליה ממש כמו ילד קטן, ולא גבר בן 34 היא התחננה שיניח לה, בעודם הולכים לספסל בחוסר חשק מובהק של ליהי, ליהי מנסה להחלץ מאחיזתו בו, בעודם יושבים בספסל היא מתחננת לו: בן, דיי. בבקשה דיי. מהתחלה ראיתי שליהי פשוט נגעלת ממנו. לא ברור למה. היא פשוט לא מעוניינת בו. היא נגעלת מהמגע שלו. ולמה הוא לא קולט? ועושה מעצמו צחוק? הוא מחבק אותה והפנים שלה מיוסרות. אפשר לחשוב שבן איזה מצורע. דווקא בחור חמוד מאוד, נראה טוב וחכם.. בשלושה שבועות הראשונים ממש אהבתי אותו, אפילו מצאתי אותו מושך. אבל עכשיו... הוא היה צריך לבחור בעדי כמובן. ולא בילדה שנגעלת ממנו. למה ליהי לא סוגרת את העניין?? אני היחידה שרואה כמה ליהי סובלת בחברת בן? אני נוטה להאמין שליהי רצתה את איתן לאורך כל הזמן.. והיא פשוט עצובה שאיבדה את הדרך.. ועכשיו היא תקועה עם בן. בגלל שקרן ניסתה להעיף אותה מאיתן כדי למנוע עוד תחרות. מה יהיה עם ליהי? רחמים עליה. למה היא לא אומרת לבן שהיא לא מעוניינת? למה היא מוכרת את גופה?

adiyon2

New member
אני לא מרחמת עליה

היא נגררת חסרת עמוד שידרה, שבעצת "החברת הטובות" קרן ואתי מתאמצת עם בן כדי לא לעוף מהמשחק. עצוב לי יותר לחשוב איך היא תגיב כשתצא מהוילה ותקרא מה באמת חושבים עליה כאן. רק על זה תצטרך שנה טיפול

thisisme4

New member
אני לא יודעת לגביי זה...

ליהי בחורה מתוקה סה"כ.. לא ברור לי למה היא נגררת ככה. התרשמתי שיש עליה המון המון המון לחץ חברתי להיות עם בן.. דווקא כן יש לי רחמים כלפייה. אני חושבת שבסוף היא תתעשת על עצמה. ותעשה את הדבר הנכון. היא כעלה נידף ברוח.. מסכנה. ראיתם את הקטע אתמול במשדר המרכזי? שבן אומר לה: עם איתן אין לך סיכוי.. בלה בלה בלה.. את פה רק בזכותי.. ממש סחטנות..

adiyon2

New member
את צודקת, אבל היא בוחרת להתנהג כך

יכול להיות שתהיה לה הארה בסוף, אבל זה יהיה מאוחר מדי. גם לי עצוב בשבילה, אבל אני ממש לא מרחמת עליה. היא שם מבחירה. זה מאוד פאתטי

yly463

New member
ליהי אומרת בכל נים בגופה שהיא ניגעלת מבן והוא

לא מבין ??? את צודקת קרן דחפה את שניהם אחד לשני כדי להרחיק את ליהי מאיתן ואת בן מאתי שיהייה לה יותר כח . לדעתי מה שליהי עושה כרגע גם בהמלצתה של קרן הנדיבה הוא אתנן נשק אותי חבק אותי רק שמור שלא הודח ובשאר הרגעים היא מרגישה לא טוב עם זה וחבל. לליהי אין דעה משלה כלל היא טיפוס נגרר וחבל מאחר ויש בה שמחת חיים שלא ניראת לנו על המסך.

goodpink

New member
כן. מנסים לדחוץ אותם בכל הכוח. מעצבן שלהפקה

יש אנשים מסויימים שהם מנסים לדחוץ בכל הכוח. וליהיא היא אחת מהן ולהיא ובן זה גם חלק מזה. לרמות כל הדחיפות ליהיא מועמדת. חביבה ההפקה: דניאל קרן אתי ענבר ליהיא

לונדרון

New member
אבל לפי מה ששמעתי מבן

כשהוא דיבר עם הבנים, אין חדש תחת השמש, אז נראה שגם ייעוץ זוגי אצל איריס לא עזר. אולי סדרת מפגשים

goodpink

New member
הם לא קולטים כלום. אורן שאל אז מה הפיתרון JAJ

JAJAJAJ אחרי שסיבנו את בן גם אצל הפסיכלוגית שאמרו לו זה לא אתה זה רק פחד להתאהב ולהרגיש...היא במבוכה היא לא רוצה לעשות משהו ואז עוד שבוע לא להיות בווילה... לא קולט היא מפחדת לא להיות בווילה אז אורן שואל אותו בסוף ו.... מה הפיתרון? אין פתרון JAJAJAJAJ אין לי בעיה שיתנו זמן מסך למי שהם רוצים כל עוד יתנו זמן מסך גם לבנות אחרות ושלא יעוותו את המציאות זה ממש מקומם. מעצבן שהם בכוונה נימנעים לתת זמן מסך לבנות מסויימות ומנקים את הליכלוך של אתי קרן וליהי במיוחד אתי. הם יכול להכין את הקרקע לקהל גם אם בנות אחרות אבל הם לא עושים זאת במכוון.

קשקשה9

New member
מממ מעניין מאוד זוג חדש בתחילת דרכו אמור

לעסוק בדברים אחרים כשיש אהבה והתרגשות ופרפרים בבטן טיפול זוגי ???? הם אמיתיים? לא מאמינה לרמת הטיפשות של שניהם

רגע רק רגע

Active member
טיפול זוגי - והפירוש...

הצעות התנהלות מטעם ההפקה. מפליא שליהי יצאה מהמפגש עם המון "תובנות"*** על דעת הקהל לגבי היחסים שלה ושל בן. *** "תובנות" - קריאת מצב אחד לאחד את רחשי הפורום. תמוה משהו

לונדרון

New member
../images/Emo67.gifבעקבות הטיפול הזוגי, ליהי לקרן:

"יש שם אופציה לרגשות, אבל כרגע אין לי את זה" "אין לי רגש שאני יכולה להגדיר"

goodpink

New member
היא אמרה שגם בחוץ רואים את זה כשחקנית העבירו

לה מידע. אין ספק שההפקה העבירה לה מידע דרך הפסיכולוגית לא להאמין איך הכל מכור שם. הם מנסים למכור את ליהיא כבר הרבה זמן ואת ליהיא ובן עושים הכל כדי לעשות את זה. עכשיו טיפול זוגי ויידוע איך להתנהג ומה אומרים בחוץ עליהם כמו כן פלטפורמה להגיד את "הדברים הנכונים" כדח ךנסןץ ךעןרר אאמפטיה אצל הפסיכולוגית. כמו התדרוך שאתי קיבלה להפסיק עם ליז.

למעלה