מבצעים שוים בסופר פארם

iefrat

New member
../images/Emo243.gif../images/Emo262.gifמבצעים שוים בסופר פארם../images/Emo262.gif../images/Emo243.gif

1. לקים של אורלי ב 20 שקלים ( 19.99) - שאלתי - מבצע בכל הרשת לכל החודש. 2. לק טיפולי של נייל טק ב 30 שקלים (29.90), לא שאלתי, אני ראיתי בס.פארם רמת בית הכרם ירושלים. 3. לקים של לייף ב 10 ש"ח. 4. 1+1 על לקים של רבלון, ג'ייד, לוריאל וכו'. ואחרון חביב: יש ערכת חותמות של בוקי סטייל - 50 שקלים. (קניתי איך לא - לק זהב מנוצנץ של אורלי (למזלי היה מבחר קטן, אילו הייתי בקניון מלחה, לא נהיה נגמר בלק 1 )

noash5

New member
תודה על העדכון..

מקווה שגם הקנייה שלי תסתיים בלק אחד

noash5

New member
הייתי היום בסופרפארם עזריאלי

אין 1+1 על רבלון, ג'ייד ולוריאל.. רבלון - 17 ש"ח ג'ייד - 15 ש"ח חותמות לא הגיעו לכל הסניפים=\ התבאסתי רצח, יצאתי בידיים ריקות
נראה לי שמחר אני אפצה על זה ואלך לרכוש את הלק הנסדק של שיק....

noash5

New member
מחיר מעולה בהחלט!

רציתי להגיד רק שהמבצעים משתנים כנראה מסניף לסניף. שום דבר לא משך לי את העין=\ אני אבדוק מחר בסניף אחר...

../images/Emo2.gif את מצליחה לקנות במלחה??

עליי הדיילות שם מתעלקות תוך 3 דק' ואני פשוט בורחת... ובס.פארם שקרוב אליי (הדסה עין כרם) אין יותר אורלי, אז אני כבר לא טורחת להתעמק במדפי הלקים...

iefrat

New member
אני מצליחה לקנות בכל מקום חחחחח

תני להם מבט קפוא ותאמרי, תודה, אם אצטרך אבקש ותמשיכי לחטט בהבאה. מה שמפריע לי זה הצפיפות שבה מונחים הלקים, פעמיים נשבר שם לק שלא באשמתי... קשה לחפש שם מה עם רמת בית הכרם לא נוח לך? אורלי יש רבים רק במלחה וסביר בס.פארם במרכז היער. וב...עזריאלי!

danra

New member
אם במרכז העיר את מתכוונת להסתדרות

בן יהודה, אז אין שם מבחר.

danra

New member
הייתי שם שבוע שעבר

אקפוץ שוב ביום ראשון לראות.

iefrat

New member
אני מניחה...

שאפשר לבקש ממנהלת מח' הקוסמטיקה שיביאו מבחר של לקים תוצרת ORLY כי יש דרישה. מה דעתך? בממילא - אין בכלל ORLY - שאלתי (בדצמ') אמרו שזה לא במגוון.

danra

New member
אה..

פעם שאלתי באיזה פארם אם אפשר להביא עוד או להזמין. אמרו לי שאין להם שליטה על זה ומה שהם מקבלים ישר הם מניחים בחוץ וזהו... אולי יש סניפי פארמים אקטיבים/ידידותיים יותר.

נורא ואיום ../images/Emo3.gif

זה עדכון נוראי עבורי , עבור בעלי ועבור מנהל הבנק

lilo4

New member
לגמרי ../images/Emo13.gif

אני פשוט עוצמת עיניים ועוברת להודעות הבאות בלי לקרוא אפילו

הלקים של לייף נוראים ומתקלפים מהר מאוד...

לצערי יש לי כמה ואני ממש מאוכזבת. גם שתי שכבות לא עוזרות. יש לכן רעיונות איך ניתן לשמר את הלק לזמן ארוך יותר?

למעלה