איתן הרגע חשף בפני דניאל

Klayhamn

New member
../images/Emo244.gif איתן הרגע חשף בפני דניאל ../images/Emo244.gif

שכל הפעולות שלו בתוכנית הן הצגה. אמר לה: "the show must go on, וגם דיברנו על זה..." זה מסתדר עם התיאוריה שההפקה היא זו שלוחצת עליו ללכת על קרן ואורטל ושהוא כבר מבחינתו נעול על דניאל

didush100

New member
הם שניהם ממש מתאימים

שניהם סנובים משעממים מתנשאים ויהירים והלוואי שיבחר בה בסוף

דידי 9

New member
חחח פינק עוד שניה הוא יבין שהיא אובססיבית מוט

מוטרפת ויעיף אותה

easternstar

New member
האמת שזה מעלה את ערכו בעיני

לא אהבתי לראות שהוא מנייאק שמשחק ברגשות של בחורה שאוהבת אותו. זה היה אחרת אם הוא היה מתקדם לאט אבל הם נתנו פול גז קדימה וכעת נסיגה לאחור תהיה מניאקיות. כעת נשארו הדינמיקות והאינטריגות בבית ולהוסיף עוד רוקים במקום הפמליה ההזויה שלו.

didush100

New member
הוא ממש דוחה ועושה מכולנו צחוק

מה זה? אני בשוק הוא חתיכת חוצפן סנוב ויהיר שחושב שכולם בכיס שלו

easternstar

New member
אם הוא לא היה מאוהב אסור היה לו לגרום לה

להתאהב בו ולהמשיך איתה בצורה שראינו. לדעתי קרן צריכה להתרחק והם צריכים להביא רווקים חדשים במקום הפמליה ואז שוב יהיה משחק פתוח. קרן לא חייבת דווקא אותו. ממילא גם היא לא מאוהבת בו. רואים.

didush100

New member
איזה מאוהב? הוא מאוהב אך ורק בעצמו

ועם דני הכי כיף לו, קרן צריכה להתרחק ממנו ולא לשתף עם הגועל הזה פעולה

Lichy7

New member
יש לאיתן קהות רגשית רצינית

הוא לא מפתח רגש ולא נקשר, הוא פשוט משחק את המשחק. אין לו אמפתיה לאחרים, לא נאמנות לחבריו ולרגשותיהם, ולא רגש לאף אחת מהבנות שם. נראה שיותר מכל הוא פשוט נהנה להיות המוקד, זה שכולן רוצות אותו. מסתדר היטב עם העובדה שהוא בטוח שהוא כליל השלמות- לחלוטין לא מודע למגרעות שלו. מילא שהוא לא מפתח רגש אמיתי לדניאל וקרן, אלא שהוא אומר שוב שוב כמה מפריע לו להיות עם שתי בנות בו זמנית (רק כדי שהקהל לא יראה אותו בעין עקומה) אך בו בזמן רוצה שכל הבנות יישארו שלו ולא של אף אחד מחבריו (השיחה עם אורטל אתמול שנועדה ליצור קרבה התחלתית, המבט העקום על הקשר של ליהי ובן כשכלפי חוץ הוא מפגין פרגון מאולץ וכו') הדבר היחיד שאיתן מסוגל להתאהב בו, זה הקונספט. להיות הרוק שכולן רוצות- רק מעצם העובדה שיש פה תחרות סמויה בין נשים

טלומרז

New member
מה הוא כבר עשה?

הוא נכנס לתוכנית שאמורה להימשך 3 חודשים, והתאהב. בחוץ הוא כנראה נאמן ולא מסתכל לצדדים, ופה מבקשים את זה ממנו כדי למשוך את התוכנית, וזה קשה לו, אבל הוא בחר עוד אחת או 2 שנראות לו סבירות ומנסה ליצור עניין למרות שאין עניין, כדי לא לאכזב את ההפקה. הלב שלו כבר מזמן לא שם. הוא במצב לא פשוט כי תוכנית שלמה על הכתפיים שלו, והוא לא נהנה מהמשחק, וזה דוקא יאמר לזכותו.

didush100

New member
איזה התאהב? ככה לא מתנהג בנאדם מאוהב

לא מעניין אותו כלום והכל משחק מבחינתו והוא ממש לא משכנע בהתנהגות שלו הכל אצלו מחושב מדי ורובוטי מדי ומשוחק מדי. הוא בובה של ההפקה ויעשה מה שיגידו לו

לדעתי גם הקשר שלו עם דניאל הוא הצגה.

לדעתי הוא בכלל לא נכנס כדי לחפש אהבה.אלא להחיות את עברו כדוגמן,ולעשות לביתו עוד כמה ג'ובות יפות שיחזיקו אותו ואת רמת החיים שהוא רגיל אליה כמה שנים. מבחינת דניאל זה סביר להניח לא הצגה,אבל מבחינת אורבך אני חושב שכן. חוץ מזה מאיפה אורטל צצה פתאום? אורבך כל כך נדלק עליה חיצונית שהוא חייב לנסות "אינטימיות" איתה? שמעתי שגם מליז הוא מחזיק חיצונית. כנראה גם ליז וגם אורטל עוד יזכו לטעום את שפתותיו. אני מבין מהדיווחים האחרונים שדניאל כבר זוכה להרבה יותר,ולא אתפלא אם יהיה סקס בינהם.

didush100

New member
הכל אצלו הצגה

אני מאמינה שהוא מחבב את דני וזהו היום היתה לו שיחה עם אורן ואורן שאל אותו אם הוא לא חושב שדני נהייתה אובססיבית כלפיו אז איתן אמר לו שלא ושהיא ככה כי הכי נעים לה להיות איתו. הוא אפילו לא קולט כמה שהיא מאוהבת בו הצנון הזה

easternstar

New member
ברור שהוא הגיע לשם בגלל הקריירה והוא מקבל כסף

אבל בהתחלה הוא אמר "שלא תהיה אינטימיות" והיה ברור שהוא רק בשביל המשחק. גם הבנות הגיעו בשביל הקריירה שלהן: עדי רוצה לפתוח מרכז יוגה ובריאות, אתי חולמת להיות מנחה בטלוויזיה, לירון חלמה להיות דוגמנית. כולם שם היו מאותה סיבה. השאלה אם במקרה איתן לא התאהב בדניאל כי דניאל בכתה שהיא התאהבה בלי שתכננה. אם הוא נתן לה להתאהב ולא עצר בזמן הוא התנהג במנייאקיות. אני מקווה שהוא גם התאהב בה.

andy181

New member
מסכימה. עם הוא יודע שלדני ולקרן יש רגשות

אמיתיים כלפיו והוא סתם משחק איתם הוא זבל (ואני אומרת את זה אפילו שאני לא סובלת את קרן).

אם קרן יש משהו מוזר.יש להם הכרות מוקדמת שאף

אחת ואחד בבית לא מודע אליה. גם "החברות" הכי טובות של קרן כביכול לא מודעות להכרות הזו,וגם חבריו של אורבך. לא נכנס כרגע לאם היה בינהם סטוץ או סתם תמונה משותפת.אבל יש משהו מוקדם. גם כל האינטימיות פתאום שנוצרה בין רגע עם קרן מחשידה. האופן הקל שבו היא נוצרה נותנת אשליה שהיה שם משהו כזה בעבר. אני גם חושב שלקרן הסיכויים הכי טובים להיות הבחירה שלו,מדניאל במוקדם או מאוחר ימאס לו,בחורה צריכה לדעת מתי לתת ספייס ודניאל לא יודעת כרגע. קרן נוהגת בחכמה גם כלפי איתן,ובעיקר כלפי הקהל השמרני בחוץ. לגבי אופיה האמיתי והגועלי של קרן,זה לא רלוונטי לאיתן.הוא רואה רק חצי תמונה ממה שאנחנו רואים לצערי.

למעלה