איתן הרגע חשף בפני דניאל

easternstar

New member
היה טוקבק שטען שקרן היתה אורחת קבועה בבר בשם

"ברגמן" שהוא פאב הבית של אורבך. הטוקבק טען שהחברות ידעו שקרן "דלוקה" על אורבך ולכן ידעה שזה הוא ורצתה לבוא. אני לא יודע מה האמת בטוקבק אבל נראה שיש לה סוג של רגש אליו והיא לחשה פעם לבנות שהיא יודעת עליו פרטים אינטימיים כי חברות שלה יצאו איתו. מיד המצלמה עברה. אם הוא ננעל על דניאל יש בעיה בכל הקונספט ואם הוא משחק בכולן זה עוד יותר גרוע. צריך כמה רווקים ולשנות את הקונספט. הבנות ברובן הגיעו לשם למען הקריירה. רוב "כוכבי" הריאליטי נעשים "טלאנטים" ופרזנטורים של מותגים. זה המון כסף. עשרות אלפי ש"ח.

noaxxx

New member
גם, היתה כתבה בתחילת העונה...

לא זוכרת איפה היא התפרסמה, שקרן היתה גרופית שלו במשך שנים. אולי כשהיא 'תוהה' איך דניאל התאהבה תוך 3 שבועות כ"כ מהר, היא חושבת על כל השנים שהיא עצמה מאוהבת בו.

דידי 9

New member
אלו שטויות.קרן רק הצטלמה איתו, וטענה שהוא לא

שם עליה אז. היא סיפרה בתכנית שהיא הצטלמה איתו. לא היה ביניהם כלום.

התייחסתי יותר לתמונה המשותפת שלהם באייטם

בONE. לפני 6 שנים יותר מההתנחלות של קרן ב"ברגמן".גם לעדי יש הכרות מוקדמת עם איתן אבל היא מעולם לא הסתירה אותה. עצם ההסתרה גם של איתן וגם של קרן מעלה חשד.אם יש בכך אמת נדע רק אחרי התכנית. לא הייתי אומר שהוא ננעל על דניאל,יש לו חיבה ורגש מסויים אליה אבל לטעמי לא רגש של התאהבות ובטח לא מה שדניאל מרגישה כלפיו. שהוא עם קרן יש משהו אחר,מתח מיני אחר.גם למדנו כבר שאופן הבחינה של אורבך את נשים הוא שטחי מאוד ובעיקר נשען על סטטוס חיצוני. לכן סביר להניח שבתור תכשיט נוצץ לידו הוא יעדיף את קרן.

billc

New member
אם הוא לא עושה כלום, הוא צנון,

אם הוא עושה משהו הוא זבל מה שנקרא באנגלית lose lose situation

ההכרזה על האי אינטימיות בחודש וחצי ה1.

התפוגגה מהר מאוד אחרי אסיפה קשה שההפקה עשתה לאורבך. הבחור קיבל נזיפה ונזיפה קשה, אבוט רייף והמאירי לא שפכו 8 מיליון$ על משחקי מחבואים ומשחקי מילים של ילדים בני שתיים. הם הורו לו לפעול ולפעול מהר בתחום הרומנטי.שים לב גם למילה משחק שחוזרת אצלו שוב ושוב. לגבי הבנות כן יש כמה שזה ברור מראש אצלן וכמה שפחות.אבל בגדול אף אחד ואחת לא נכנס לריאלטי סתם כך בשביל "החוויה" ושלא תאמינו לסיבונים של חפרוואי.

didush100

New member
לדעתי הוא לא מאוהב

דני מאוהבת לגמרי וקרן מחבבת אותו פלוס

רגע רק רגע

Active member
לא יהיה סקס ../images/Emo269.gif

איתן הבטיח בתחילת העונה, שלא יהיה מגע עם אף-אחת מהבנות

חס וחלילה שיהיה סקס שם. איתן דוגל רק ב...

אינטימיות. אין ספק שלזכות הצנון אני יכול לזקוף מושג חדש שהוא הכניס לסלנג-,אינטימיות" מעכשיו שאני ארצה להתחיל עם פלונית\אלמונית בבר אגש אליה בנונשלנטיות אורבכית ואשאל: סליחה גבירתי האם אוכל לקיים אינטימיות איתך? במטותא ממך.

Lichy7

New member
חחח

מעתה אמור אינטימיות בבטחון.. בלי מילות קישור או נימוס.. אצל הצנונית זה עובד יופי

easternstar

New member
חחח..מוצלח! לאוצר המילים החדש

של התוכנית יחד עם שאר הלקסיקון.

בוףברכה

New member
האינטימיות האורבכית...מסתכמת..

ב..סמס.. ואם היא תתחבב על..
לבבך...תוכל לאשר לה כניסה ..לחדר וגם לבריכה מאחור..

24שעות1

New member
איתן גם הבטיח לאורן , שאורטל מחוץ למשחק עבורו

אז הבטיח , אז מה ואם היה או לא היה סקס, למה החברים במוצ"ש כולם היו בחצר עד לשעה 02.00 שדניאל יצאה מחדרו

למעלה