איתן הרגע חשף בפני דניאל

noaxxx

New member
../images/Emo163.gifהוא כזה טיפש שאמר את זה למצלמות

לא יאומן עכשיו עוד פעם יקבל נזיפה.... בסוף הוא יקבל חודש 'דפוק'... ייצא מהוילה חודש אחרי כולם

didush100

New member
הוא כ"כ יהיר שלא מעניין אותו כלום

הוא לא סופר אף אחד מלבד את עצמו.

easternstar

New member
חחח..אבל הם יכלו לצנזר..הרי יש חצי דקה

הפסקה ויש להם אפשרות לא לשדר. את השטויות של אתי הם מצנזרים ללא הפסק ומחלישים את הווליום עד שאי אפשר לשמוע. יש מצב שרצו שאנחנו נדע?

Klayhamn

New member
אני לא ממש בטוח

שבאמת יש חצי דקה כזו... מישהו יכול לאשר שזה קיים?

didush100

New member
חייב להיות להם כדי לצנזר

בין האינטרנט לטלוויזיה יש ולהפקה יש עוד כמה ד'

24שעות1

New member
דניאל מרכלת עם ט'מגוצי על קרן ליהי ואתי

והמצלמה מיד עוברת למה??????????? מה הם שומרים עליה

24שעות1

New member
דניאל השמש זורחת לה מהתחת......

אם ליהי היתה איתי הייתי שומרת עליה חלק קטן , מהריכולים עם ט'מג'וצי אין לי חשק לכתוב מה עוד , כי במילא יגידו כאן שהיא מסכנה ובודדה

didush100

New member
את לא מבינה כמה היא דוחה אותי

כל יום אותה המנטרה. מה היא כ"כ מתמסכנת? יאללה שתשחרר כבר אי אפשר לשמוע את זה כבר. היא מחורפנת על כל הראש

24שעות1

New member
רק אתמול דניאל סיפרה שכולם בבית רוצות

להיות החברות שלה, וכולם רוצות את קירבתה. אז למה היא בוחרת להיות רק עם הבנים, להתמסכן שהיא בודדה, שאפו לך דניאל, המהלכים שלך צעד אחר צעד הכל מחושב, מצליחים לעבוד על איתן וחבורתו

דידי 9

New member
24 שעות היא גם מצליחה לעבוד על כל האנשים פה,

חוץ מאיתנו. זה לא ייאמן איזו ראיה לא נכונה יש פה לאנשים

דידי 9

New member
הם שומרים.זה מה שאמרתי. מראים רק ריכולים של ק

קרן ואתי. על דניאל ענבר ואיילת-זומרים מכל משמר גועל נפש. רק מי שחכם יכול להבין ולראות מי באמת הקנאיות צבועות ורכלניות שם. אלו הן איילת, ענבר,ענת דניאל התחמנית והשרלילה הטנק

didush100

New member
ענת די ערמומית וגם איילת

אותי מפתיע שבאתר וואלה לא מראים את כל הקטעים אלא רק את הקטעים של קרן ואתי

andy181

New member
אני לא בטחה אם זה חצי דקה..אבל יש כמה

שניות הבדל.. אני בדקתי את זה אתמול כאשר שידרו מאליפות העולם בשחייה. השידור בערוץ 29 הוא בעיכוב של כמה שניות טובות.

Klayhamn

New member
אבל

חלק מהזמן הזה זה ה-STREAMING עצמו - שהוא עצמו מעכב בכמה שניות (מה שאת רואה מתנגן כאילו בשידור חי, למעשה הגיע למחשב שלך לפני כמה שניות), וחלק מהזמן (כ-חצי שניה) זה הזמן שלוקח למידע להגיע למחשב מהמקור וכו'.. בקיצור, יוצא שאין באמת כמעט שום טווח גם העובדה שאנחנו מספיקים הרבה פעמים לשמוע איזה פלטה של הדמויות לפני שההפקה מספיקה להעביר את המצלמה מספיקה כדי להסיק זאת

easternstar

New member
אבל רובנו רואים באינטרנט../images/Emo13.gif

יתכן שבאמת אצלנו הם תופסים מאוחר מה קורה ומצנזרים באיחור. כשערוץ 29 היה בחינם פעם ראיתי במקביל והיה פער של יותר מדקה. אולי באינטרנט אין צנזורה מיד. מזל. אחרת לא היו להם בכלל צופים. כל דבר מעניין הם מצנזרים.

למעלה