איתן הרגע חשף בפני דניאל

noaxxx

New member
בכל פעם שהם אומרים מה השעה אצלם, זה בול

בלי חצי דקה הפרש גם הרבה פעמים אנחנו שומעים התחלה של משהו שלא היינו צריכים... ואז הם משתיקים כאילו שהם שומעים כמונו. או שהצוות הטכני כזה גרוע והם לא מצליחים לצנזר מהשניה הנכונה?

easternstar

New member
כי אנחנו רואים באינטרנט

כנראההצנזורה וההשהיה היא בטלוויזיה

boie

New member
כן אני מאשר שזה קיים

ביום שהתחילו תחרויות השחיה,הן שודרו בערוץ 1. בוילה ראו את התחרות בדיוק כחצי דקה אחר כך.מדוד בסטופר. ישבתי ומדדתי,ואז כתבתי שזה לא ראליטי מבחינתי. זה עבודה בעיניים ,ואין סיכוי שנראה משהו שההפקה לא רוצה שנראה. בכלל ,מאז מקרה דנה רון והציצים,כולם רועדים מפחד.

JasPoint

New member
יש דיליי כמו באח הגדול, רק שבאח אהבו לתת

לאמירות הבעייתיות לדלוף החוצה באופן קבוע. הם ידעו למנף כל התבטאות כדי להעלות את הרייטינג. הפרגון של פרידה למחבלים, החבר של עמיר והשיכורות, סיפורי הגרין קארד של ליהיא, אלעד והשורות וכו'. אין ספק שהיה יותר מעניין לצפות באח הגדול. בדור הבא יש יותר מידי השתקות סאונד. אין טעם לצנזר את מה שאורבך אמר, הוא במילא כ"כ שקוף שזה היה ברור מאליו.

אני בספק גדול אם באח אהבו את הדליפה של זק.

זה חירבש להם חלק גדול מהעונה,וגם די ערער את אמינות האח הגדול עצמו בעיני הדיירים ובעיני הציבור הצופה. גם סיפור אלעד והסמים,והגרין קארד של ליהיא די היו פאשלות טכניות לטעמי.אל תשכח שגם מידי פעם קולו של האח היה נשמע בחצר סתם כך,ואפילו שיחה שלמה של "האחות" עם מתמודד-יגאל אלנקרי נשמעה במלואה למי שידע להעביר בזמן מצלמה. אין ספק שרק מי שצופה דרך האינטרנט יכול לתפוס את הפאשלות האלו.צריך להיות בסיטואציה הנכונה ולדעת מתי ובאיזה תזמון להעביר מצלמות.

JasPoint

New member
בסופו של דבר הפאשלות הן החלק הכי מעניין

ולכן גם באח הגדול שמחים על רוב הפאשלות (כמובן לא שהן קורות לבוס עצמו). פאשלה שרצה כמו אש בשדה קוצי הפייסבוק עושה שירות טוב לתוכנית. בין אם זה אמירה סקסיסטית במיוחד, סיפור סמים או סתם איבר מוצנע של אחת המתמודדות או המתמודדים. כל פרסום זה פרסום טוב. באח הגדול כבר הפנימו שכסף הם לא ייראו מקמפיינים של מתמודדים, לכן הם לא מנסים לשמור על התדמית שלהם יותר מידי ואנחנו בתמורה מקבלים תוכנית עסיסית. למעט אלירז כל פליטי האח הגדול קיבלו גרושים על כל מיני קמפיינים קטנים. הפקה של מיליוני דולרים יכולה לוותר על 30% מתשלום הקמפיין של הפליטים. ככל שההפקה של הדור הבא תפנים את זה מהר יותר, כך התוכנית תהיה יותר מעניינת. פחות צנזורה = יותר באזז = יותר רייטינג.

noaxxx

New member
למה הצנון לא יכול לשון איתם בחוץ?בשביל דניאל?

זמן התייחדות???

didush100

New member
כנראה העיקר שהיא ישבה על הססמאות שעה

צבועה או לא צבועה

חחח,עדי מה את מתפלאה? הגביר עושה מה שהוא רוצה

אני כבר מת לראות את הפנים שלו מחר,ובעיקר את ההתנהגות שלו שחבריו הטובים ילקחו ממנו ל3 ימים. האזור הנוח שלו יפגע קשות,והוא יצטרך להתמודד יותר עם הסביבה החברתית שהוא חי בה. כמובן שהוא יכול לטרוף את הכל,ופשוט להסתגר בחלק שלו בבית יחד עם דניאל או קרן.אבל אני בטוח וסמוך שאדם כמו קובי פרץ לא ייתן לו להסתגר.

למעלה