דידוש, אבל זה לא ריכול-זו דיעה:) לא?
D didush100 New member 26/7/11 #128 ברור רק אתי וקרן מרכלות בבית../images/Emo269.gif כל השאר טובות תמימות ונחמדות הן לעולם לא מרכלות ולא מקללות ולא מקנאות הן הטובות חחחחחחחחחחח אמא כואבת לי כבר הבטן
ברור רק אתי וקרן מרכלות בבית../images/Emo269.gif כל השאר טובות תמימות ונחמדות הן לעולם לא מרכלות ולא מקללות ולא מקנאות הן הטובות חחחחחחחחחחח אמא כואבת לי כבר הבטן
ד דידי 9 New member 26/7/11 #123 קרן בכתה מכאב אמיתי. דניאל מתחמנות יתר! מתי כ כבר תראו את זה?????????????!!!!
D didush100 New member 26/7/11 #96 קרן לא עושה את זה כל יום דניאל כל יום מחרטטת בשכל ומשננת את הנאום המעפן שלה על זה שהיא כ"כ מסכנה ושאין לה חברים ושהשלישיה מגעילה אליה ושהיא תשמור על כולם איף כבר אי אפשר לשמוע אותה יותר
קרן לא עושה את זה כל יום דניאל כל יום מחרטטת בשכל ומשננת את הנאום המעפן שלה על זה שהיא כ"כ מסכנה ושאין לה חברים ושהשלישיה מגעילה אליה ושהיא תשמור על כולם איף כבר אי אפשר לשמוע אותה יותר
ב בוףברכה New member 26/7/11 #94 אני..בשלב...שהגוף..מפתח..נסיוב.. ..עד אז..מעל 30 שניות...אני צריך..הפסקה..באוזניה..ממנו..ו..חוזר חלילה...
אני..בשלב...שהגוף..מפתח..נסיוב.. ..עד אז..מעל 30 שניות...אני צריך..הפסקה..באוזניה..ממנו..ו..חוזר חלילה...
N noaxxx New member 26/7/11 #112 כשהנסיוב מוכן, תשלח קצת,אצלי האוזניים בטראומה קשה, לא מתפתח שום כלום נסיוב = MUTE