יבש? במה אני "יבש"? ובמה את "לא יבשה"? כי את כותבת ביותר סימני קריאה ?
K Klayhamn New member 26/7/11 #133 יבש? במה אני "יבש"? ובמה את "לא יבשה"? כי את כותבת ביותר סימני קריאה ?
A andy181 New member 26/7/11 #92 אגב נראה שיוני יוצא מחר על אתי הוא אמר משהו בסגנון של אנשים צבועים שלא משתנים.. מצד שני יוכל להיות ששוב יעשה לה שיחת חפירה בלי שום תוכן כמו שעשה אתמול.
אגב נראה שיוני יוצא מחר על אתי הוא אמר משהו בסגנון של אנשים צבועים שלא משתנים.. מצד שני יוכל להיות ששוב יעשה לה שיחת חפירה בלי שום תוכן כמו שעשה אתמול.
D didush100 New member 26/7/11 #100 לא בטוחה שהתכוון לאתי ואם כבר מדברים על צבועים הוא מהמובילים בבית
D didush100 New member 26/7/11 #108 דניאל עובדת על בונדינג עם הבנות פחחח כי היא נורא מסכנה ונורא קשה לה בבית
N noaxxx New member 26/7/11 #109 ראיתם איך בן קפץ על ההזדמנות להיצמד לליהי? הכי כפיות שיש בתכלס, זו הפעם הראשונה בחודש האחרון שיש לבנים הזדמנות לישון עם הבנות
ראיתם איך בן קפץ על ההזדמנות להיצמד לליהי? הכי כפיות שיש בתכלס, זו הפעם הראשונה בחודש האחרון שיש לבנים הזדמנות לישון עם הבנות
א אודליה 110 New member 26/7/11 #115 זה שקוף יותר ממים מסכנות הבנות חיות באשליות לגבי זה שאיתן ינסה גם להיות איתן
E easternstar New member 26/7/11 #116 הם היו יכולים להפנות אותם ל"פמליה" אם היו בפמליה של איתן גברים יותר מוצלחים. יש בפורמט אפשרות לשפר. הם רק צריכים פמליה חדשה ולהגיד שהיעוץ של הפמליה הקודמת הסתיים.
הם היו יכולים להפנות אותם ל"פמליה" אם היו בפמליה של איתן גברים יותר מוצלחים. יש בפורמט אפשרות לשפר. הם רק צריכים פמליה חדשה ולהגיד שהיעוץ של הפמליה הקודמת הסתיים.
ק קרן אור 59 New member 26/7/11 #119 שניהם נעולים אחד על השני אז מה הטעם בהמשך העלילה?.??? דניאל שועלה ערמומית ומיוחמת עם פני ילדה. לכדה את איתן ועכשיו היא מרוצה עד הגג. רק חבל לי על הבנות שמבזבזות שם את זמנן.
שניהם נעולים אחד על השני אז מה הטעם בהמשך העלילה?.??? דניאל שועלה ערמומית ומיוחמת עם פני ילדה. לכדה את איתן ועכשיו היא מרוצה עד הגג. רק חבל לי על הבנות שמבזבזות שם את זמנן.