יש לי שיא

../images/Emo244.gifיש לי שיא ../images/Emo240.gif

הבוקר יצאתי לפי התכנית לריצת 20 ק"מ "בקצב מרתון". כששאלתי את המאמן מה זה קצב מרתון, אמר לי שארוץ טמפו... המסלול- מחוף דדו לצומת אורן (כלא 6) וחזרה, 19.700 ק"מ ליתר דיוק. השיא הקודם שלי על אותו מסלול, לפני כחודש, היה 1:35:47 שעות. הבוקר הייתי בטוחה שלא אצליח לחזור על תוצאה זו, גם מפני שהפגיעה בפיקה טרם החלימה ועדיין מציקה, גם משום שלאחר 4 חודשי הפסקה, החל מאתמול ההורמונים שלי חזרו לחיים. יצאתי לדרך עם חבורת רצים שאמורים לרוץ בקצב שלי. ובסיום השעון הראה 1:30:18 ש'. שיפור של יותר מ-5 דקות!!! החבר'ה שהיו אמורים לרוץ איתי סיימו בין 5 ל-10 דקות אחרי
הנה עוד סימן לכך שעומדת להיות לנו אחלה שנה

מור שלז

New member
וואו!!!! מדהימה! איזה קצב מדהים

איזה יופי של התחלה לשנה החדשה מלכה

לעומת נשיקולדה בברלין אני מרגישה עגלה...

את המרתון ארוץ כמה מהר שאצליח... העיקר להגיע לשם ללא פציעות...

ברכות ונצל"ש - גם לי יש שיא!

פרולוג: אתמול ביקרתי במפלי הניאגרה. היה נפלא, אבל חזרתי הביתה בערך ב-4 בבוקר רק כדי לגלות שהפלאפון נפל באוטובוס ושאין לי שעון מעורר. התעוררתי ב-8:07, התלבשתי בטיל, אכלתי 2 תמרים ודהרתי על האופניים - הספקתי למפגש ב-8:30. מערכה ראשונה: בריצת הבוקר הגרמנים לא היו, אז לא הייתי בטוחה עם מי לרוץ. התחלתי לרוץ עם אחד שאמר שהוא יעשה 10 ק"מ, אבל די מהר הבנתי שלרוץ איתו יהיה מרוץ, וכשהוא פנה ואמר לי "ריצה נעימה" הבנתי את הרמז. חשבתי אולי לנסות לתפוס את החבר'ה שמקדימה אבל אל קרא לי לחכות לו (איזה בחור מקסים הוא!) מערכה שנייה: אז רצתי איתו (אגב, הוא ירד ועלה בריצה את הגרנד קניון, הו וואו בא לי גם לנסות מתישהו, למרות שאני בטח אפחד להחליק וליפול) ועם עוד בחור (טוב אולי לא בחור, הוא נראה בן 40-50) שמתאושש מאיש ברזל שעשה לפני 3 שבועות. הממממ טוב ובכן אני: "כמה אתה רץ?" אל: "לא יודע, כמה שאת רצה" אני: "טוב, אני לא יודעת, אז תגיד לי כשאנחנו מגיעים לטורונטו" איש-ברזל: "טורנטו זה בכיוון השני, מכאן זה מונטראול" (רק למקם אתכן שתי הערים במרחק 3 שעות נסיעהמפה) אני: "וואו מונטריאול זה נהדר! ... אתה מבין, אתה מדבר במושגים כמו "מטרות" ו"הישגים" ואני פשוט נהנית לרוץ... פעם שעברה רצנו 13 אז אני רוצה לרוץ יותר" אל: "אז נרוץ שעה וחצי?" אני: "אוקי" מערכה 3: - לאחר כמה דקות - אל: "אנחנו בקצב טוב, נרוץ שעתיים?" אני: "אוקי" (הצילו!!! מצד שני אנחנו באמת רצים לאט... טוב זה כביש ראשי במקרה הכי גרוע אני אתפוס טרמפ...) היה יום נפלא ושימשי, נוף מקסים. מודה, היה לי קשה בכמה ק"מ האחרונים, אבל הבנים סיפרו סיפורים מצחיקים וזה החזיק אותי. כשהתחלתי להשתופף מעייפות אמרתי לעצמי - היי, אם אני רצה את זה, אני מסיימת כמו מנצחת ולא כמו סמרטוט! - הרמתי ראש וסיימתי בקצב שלהם. מערכה 4: קפה הפוך, עוגיה, כוס מים, מתברר שרצנו 20 ק"מ. אין לי מילים. אפילוג: לקחתי את אופניי והצטרפתי למשפחה המארחת שלי ל"הליכת התרמה" לתורמי כליות. אחרה"צ הלכתי לאימון רוגבי-בנות (כן, חוץ מזה שהיו בנים הכל בסדר) של שעתיים. היה לי משעמם, רוגבי זה נחמד יחסית אבל נראה לי שאני אשאר בספורט אינדיבידאולי.

כל הכבוד לך, גמדים קטנים...

עכשיו תשני את הניק שלך ל-"גמדים קטנים שרצים ורצים..."

מור שלז

New member
איזה עדכון נפלא, כתבת מקסים

ממש נהניתי לקרוא עם הפרולוג, אפילוג וארבעת המערכות
ו-20 ק"מ - וואו! כל הכבוד! איזה קפיצה מדהימה עשית מאז שהגעת לקנדה אין מילים

../images/Emo229.gif מדהים. איזה יופי של שיא לשנה חדשה

הכי כיף לעשות שיא כזה על מסלול מוכר. שתהיה לך שנה נפלאה, מהירה ללא פציעות. עדיין מקווה שלא אעכב אותך מדי בחמישי. קרוב משפחה, עורך דין חיפאי סיפר שהוא מכיר אותך. "עורכת דין שרצה המון ומהר..."

כל הכבוד../images/Emo70.gif גם לי יש שיא

ביום שישי השגתי שתי מטרות במכה- 1..קמתי בבוקר לריצה (עד כה קמתי מוקדם בבוקר רק לרכיבות) 2. עברתי את ה 5 ק"מ, אמנם ממש בקטנה ואני ממש לא רצה בקצב שלך (עדיין ) אבל עד עכשיו רצתי רק פעם אחת 5 ק"מ וזה היה בחדר כושר על המכשיר. אז אני מאוד גאה ומרגישה בקצב טוב לקראת אנדיור ונייקי

כל הכבוד גם לך!

כל שיא אישי הוא סיבה למסיבה, ואני מאחלת לך שתשברי שוב ושוב את השיאים של עצמך. ועזבי אותך מהשוואות לאחרות. אם אני אשווה את התוצאות שלי לרצות מהירות יותר או לרוכבות חזקות יותר, אני דנה את עצמי לתיסכול נצחי... השיא הוא אישי וכל שיפור הוא ביחס לעצמך (אם כי זה לא גורע מההנאה הכרוכה בכך שאת משאירה מאחורייך כמה רצים-גברים שלא עמדו בקצב שלך וסיימו כמה דקות אחרייך
)

אני לא מבינה כלום בזמנים

אבל אין לי ספק שב
אני משיגה אותך
כל הכבוד אחותי, עלי והצליחי!

למעלה