ממחר "חדשות טובות" בגירסה החדשה + אהובי בחנויות
ט טל ליהיא New member 20/7/10 #1 ../images/Emo244.gif../images/Emo24.gif ממחר "חדשות טובות" בגירסה החדשה + אהובי בחנויות
I impossible Prince New member 21/7/10 #5 אהובי ../images/Emo99.gif אני עדיין חושב שהיו צריכים להוציא גם את הפיוט השני...זה היה כזה מתבקש.. אבל נו...לא נהיה קוטרים יותר מדיי על הבוקר
אהובי ../images/Emo99.gif אני עדיין חושב שהיו צריכים להוציא גם את הפיוט השני...זה היה כזה מתבקש.. אבל נו...לא נהיה קוטרים יותר מדיי על הבוקר
S shay keran21 New member 21/7/10 #6 אה? שאלה...מזתאומרת "חדשות טובות בגירסה החדשה?? יש עיבוד אחר,שונה? אפשר הסבר?? התענינתי....בע"ה יהיה לי כסף כבר ואוכל להרשות לעצמי לקנות שוב את האלבום
אה? שאלה...מזתאומרת "חדשות טובות בגירסה החדשה?? יש עיבוד אחר,שונה? אפשר הסבר?? התענינתי....בע"ה יהיה לי כסף כבר ואוכל להרשות לעצמי לקנות שוב את האלבום
ט טל ליהיא New member 21/7/10 #7 איך הגעת לזה? זה אומר הדיסק חדשות טובות כפי שהוא היה+השיר אהובי... אני מניחה שפרסמו את זה פה בעבר, שזה הולך להיות, רק עדכנתי שזה יוצא היום. זה כמו שהדיסק הראשון יצא במקור בלי שיר לשירה ואח"כ הוא התווסף
איך הגעת לזה? זה אומר הדיסק חדשות טובות כפי שהוא היה+השיר אהובי... אני מניחה שפרסמו את זה פה בעבר, שזה הולך להיות, רק עדכנתי שזה יוצא היום. זה כמו שהדיסק הראשון יצא במקור בלי שיר לשירה ואח"כ הוא התווסף
V veredmp New member 22/7/10 #9 זה הפיוט ממעורב ירושלמי ../images/Emo26.gif http://www.youtube.com/watch?v=c4orPbKPJcY
S sp400 New member 22/7/10 #10 זה מה זה אידיוטי לקנות שוב את הדיסק איזה באסה איתה באלבום הבא אני מחכה חצי שנה עד שאני קונה אותו חח סתם מי יכול להתאפק
זה מה זה אידיוטי לקנות שוב את הדיסק איזה באסה איתה באלבום הבא אני מחכה חצי שנה עד שאני קונה אותו חח סתם מי יכול להתאפק
ט טל ליהיא New member 23/7/10 #14 ראשית לעצמי ואח"כ בשביל למכור... כן, גם אני קונה דיסקים... שאני אוהבת