קחי קישור לסיפור המסגרת
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%9C%D7%99_%D7%91%D7%90%D7%91%D7%90_%D7%95%D7%90%D7%A8%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%9D_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%93%D7%93%D7%99%D7%9D מדובר בספר ילדים קלאסי וכמובן שהיה גם סרט והצגה על בסיס הספר. לגבי מה שכתבת קודם ..אני מאוד שמחה שהוא עושה את זה..מדובר במחזמר וג'קו זמר מעולה ועד כמה שזכור לי יש גם כישרון משחק בעברו...בטוח נובה ושמים זוכרות את הפרטים יותר טוב ממני,אבל בכל מקרה הוא אוהב את הבמה והבמה אוהבת אותו
, אני ארחיב אח"כ לגבי דעתי בעניין ,אבל באמת לא משנה מה ג'קו אמר בזמנו או מה אחרים אומרים או יגידו ( במילא כבר טוחנים אותו 3 שנים ואומרים כל מיני דברים זה לא משנה ולא צריך להזיז בכלל) ..הנסיבות השתנו והוא השתנה והתבגר ב-3 שנים והוא מעולה עם ילדים אפשר היה לראות את זה גם עם ילדי "שלווה". יש הבדל גדול בין חלטורה של פסטיגלים למינהם להצגת ילדים ובפרט מחזמר ( למרות שאני לא פוסלת גם פסטיגלים בעת הצורך). נוטים לזלזל בכל דבר שקשור לילדים אבל הם קהל וקהל מצוין והילדים של היום הם המבוגרים של מחר ..ומחזמר לפי ספר ילדים קלאסי הוא לא חלטורה בעיני בתנאי שהוא נעשה טוב טאני מקווה שגם ג'קו יתיחס לתפקיד ברצינות ויבצע אותו מעולה כמו שהוא יודע. חוץ מזה...יש הרבה שאוהבים ואהבו את ג'קו ..אני עדיין רואה בפורומים שונים את הכינוי ג'קו המלך
אז צריך להזכיר להם ולהדגיש את זה שהוא כאן..ג'קו זקוק למסגרת להופעות לשירה ולאהבה והוא יקבל אותם בשפע ועוד משהו שהוא יקבל
..מה לעשות גם את זה צריך במיוחד אחרי שחסמו אותך 3 שנים
)..והאמת שפה יש מקום לכל הגילאים להגיע כי אפשר להביא את הילדים שלך במקרה של אמהות או את האחיינים או אפילו את הילדים של השכנה לצורך העניין
ועוד דבר שחשוב לי להדגיש והרשים אותי ...ששני שירים שהוא שר במחזמר הוא הלחין וזה מרשים ומשמח לא פחות .