התמונות שהבטחתי למספרת

../images/Emo248.gif התמונות שהבטחתי למספרת

ואם הבטחתי אז אני מתכוון גם לקיים!!!!!!!!!!! ראשון הנסיך

גם היא דורשת תמונת תקריב ../images/Emo68.gif

ממש צעקה עלי: מה ז'תומרת???? לנסיך כן ולי לא
היתה לי ברירה?! - לא! אז לבקשתה או יותר נכון לפקודתה

לא תאמיני\תאמינו מה קרה ../images/Emo2.gif ../images/Emo254.gif

תפסתי אותם על חם כשאחרי שנים שהם גרים יחד בארון שלי, הנסיך סוף סוף כרע ברך והציע נישואים גם הנסיכה המומה ולא מאמינה

תמונת פאפרצ'י אחרונה מההצעה

אצלנו בפורום תיאטרון בובות תמיד החדשות, הדיווחים, העדכונים וכמובן תמונות הפאפרצ'י הכי חמות, הכי עכשוויות ועדכניות והסקופים הבלעדיים

וווווווואו, איזה חתיכים../images/Emo68.gif. כמו ברבי וקן

באיזשהיא צורה עקומה הם מזכירים לי את ברבי וקן,לא
הפנים שלהם נראות ממש אמיתיות. מאוד מרשימים, והבגדים ממש ממש אבל באמת ממש כמו מהאגדות

חגית, גם אני חשבתי בדיוק כמוך כשקיבלתי אותם

ישר אמרתי לעצמי שהם גירסה צ'כית לברבי וקן אבל שששש אסור להגיד ברבי ליד אבישג... היא יצאה למלחמה נגדה!!!!! כמוך גם אני אוהב מאוד את הפנים ובמיוחד את הביגוד שלהם רואים שיש לך טעם טוב

תיראו מי מושך בחוטים בבית...

אמרתי לכם שאני לא מתעסק בהפעלת מריונטות אבל מסתבר שיש מישהי בבית שבטוחה שהיא כן יודעת להפעיל במקצועיות מריונטות... נא להכיר: במבי - החתולה הבובנאית הראשונה בארץ ובעולם
מסתבר שהחתול לא נפל רחוק מהכישרון של האבא

וואו, דודי, תודה!!!

באמת לא הבנתי איך בפעם הקודמת "היתפלקו" לך התמונות המובטחות... אכן מריונטות חביבות ביותר. תודה שזכרת אותי

וואייי למה ככה? "בפעם שעברה"..."התפלקו"...../images/Emo2.gif

נמוש - אם תסתכלי בהודעה שכתבתי לך: " אין בעד מה נמוש, אני מעלה לך עכשיו את התמונות " תיראי שהיא נכתבה בתאריך 14.6 בשעה: 21.35 ותסתכלי בהודעה הראשונה של שרשור זה שעלתה באותו תאריך בשעה: 21.38 כלומר 3 דק' לאחר שהבטחתי תביני שלא התפלק לי ועמדתי בהבטחתי. האמת שראיתי שהגבת למשהו אחר באותו ערב ולא לתמונות ואני זה שלא הבין איך הן ברחו לך מהעיניים. טוב אז עכשיו אני הולך נעלב לעמוד בפינה עם הפנים לקיר ולבכות

../images/Emo52.gif דודיל'ה! ../images/Emo201.gif

איזו עוורית הייתי שלא שמתי לב! האשם הוא בי, טעות שלי, טעות לעולם חוזרת ואתה מאה אחוז!
אנסה בפעם הבאה לקרוא הכל ביתר תשומת-
אנא צא מן הפינה והעלה חיוך על שפתותיך
ושיהיה לך שבוע מקסים!

שטויות, לא קרה כלום ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הרי אנחנו חברים ובין חברים לא עושים חשבונות!!!!!!! הכל בהומור ובהרבה הרבה
רק חבל שלא נכנסתי לפורום וקראתי את ההודעה שלך מוקדם יותר...הייתי יכול סוף סוף לצאת מהפינה... בכל זאת לעמוד כל השישי - שבת מול הקיר זה לא קל...וגם הרגליים כואבות, שלא לדבר על כמויות הדמעות שהורדתי... כל הבניין הוצף בגללי
אם לא נצחק - מה כבר נשאר לנו?! מאחל שנצחק תמיד שבוע נפלא גם לך חברה
ממש אוטוטו נפגשים...

למעלה