סיכום שבועי

../images/Emo248.gifסיכום שבועי../images/Emo248.gif

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: מאכל השבוע: ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: משהו שבא לכם להוסיף: שבת שלום :)

סיכום השבוע שלי

יום הכי טוב בשבוע: יום הכי פחות טוב בשבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: הידיע שממש עוד מעט נגמר החופש
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: משהו מעניין שראייתי בפעם השניה יומני הערפד והצטרפתי לפורום
אמן/להקת השבוע: The Runaways אם זה נחשב איש השבוע: פול ווסלי ספר השבוע:אין השבוע תוכנית השבוע: לשבת בחדר מול המחשב סרט השבוע: ריממבר מי מאכל השבוע: פורמזן יוגורט ציטוט משיר שאפיין את השבוע: welcome To The Club תמונת השבוע: אין תוכנית לשבוע הבא: מממ.... בצפר? משהו שבא לכם להוסיף: אחלה פורום שמחה שהצטרפתי

shaharEB

New member
מסעמש"ת ../images/Emo13.gif

יום הכי טוב בשבוע: אין.. יום הכי פחות טוב בשבוע: אין... משהו טוב שקרה השבוע: הממ..עשיתי טיפונת מתמטיקה =] משהו לא טוב שקרה השבוע: שעשיתי רק טיפונת מתמטיקה
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: כל הסדרות שנות ה70,חברים,HIMYM -ממש מצחיקות
אמן/להקת השבוע:whatya want from me erreway-כל השירים XD careless whisper she will be loved breath me איש השבוע: אממ...אני חושבת שפיטר פצינלי-שעמד יפה מאוד והראה למי שקבע שהוא הערפד הכי גרוע [כל כך לא !] שלא אכפת לו מה חושבים לעיו
ספר השבוע: גן הקיץ
תוכנית השבוע: יומני הערפד,חברים,שנות ה70,HIMYM
סרט השבוע: 17 again-סרט משעשע ביותר
מאכל השבוע: ארטיק קטן ושוקולדי אין לו ממש שם XD ציטוט משיר שאפיין את השבוע: אהה לא יודעת תמונת השבוע: => תוכנית לשבוע הבא:ממתמטיקה,ספורט משהו שבא לכם להוסיף: ציטוט יפה ועצוב מגן הקיץ=] "Alexander, you broke my heart. But for carrying me on your back, for pulling my dying sled, for giving me your last bread, for the body you destroyed for me, for the son you have given me, for the twenty-nine days we lived like Red Birds of Paradise, for all our Naples sands and Napa wines, for all the days you have been my first and last breath, for Orbeli- I will forgive you. " =]

../images/Emo13.gifסיכום ראשון../images/Emo13.gif

יום הכי טוב בשבוע: שישי יום הכי פחות טוב בשבוע: לא חושבת שיש.. משהו טוב שקרה השבוע: נסעתי לת"א עם בת דודה שלי!
משהו לא טוב שקרה השבוע: התייבשתי קצת
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: שאקירה איש השבוע: בת דודה שלי
ספר השבוע: תיכון אבאלון/מג קאבוט תוכנית השבוע: משפחת מוסבי חח יצא לי לראות
סרט השבוע: זוהי סדום! מומלץ! מאכל השבוע: פונדו שוקולד!!!
ציטוט משיר שאפיין את השבוע: "אולי אחרי הכל תגיע לשמיים אולי אחרי הכל תשמח מהחיים..." תמונת השבוע:
(התאהבתי בה קשות!
) תוכנית לשבוע הבא: בייביסיטר ולהתכונן לבצפר. משהו שבא לכם להוסיף: וואי סיכום ראשון שלי חח יש כמה ימים שפשוט שכחתי מה קרה בהם לא נורא..

תוספת: משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע

נסעתי עם בת דודה שלי בת"א באיזה קו פנימי והיו פקקים אז הנהג התחיל לקטר לנו כזה וסיפר על נהגים מפגרים חחח

Ayelet 363

New member
סיכום

יום הכי טוב בשבוע: יום חמישי ויום שישי. יום הכי פחות טוב בשבוע: יום רביעי. משהו טוב שקרה השבוע: עברתי תיאוריה סוף סוף! ראיתי באפי, אחרי שבפעם הקודמת שהתחלתי הייתה בעיה עם הפרק הראשון. משהו לא טוב שקרה: זה הייתה די פדיחה. בהתחלה, אחרי שסיימתי את התיאוריה, בטעות לקחתי את הדף של מישהו אחר. אבל לא נורא. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אני וחברות ישבנו בבית קפה והתחלנו להכריז על איזה דמויות יש לנו "זכות ראשונים"- בתור בן זוג, וזה הגיע לרמות הזויות- למשל, אני קיבלתי את סוכריות M&M אם אני סוכריה, מייק מ"עריצה היא הלבנה" (שהוא בכלל מחשב), ג'ארוויס מאיירון מן (מחשב\תוכנה). בין הנורמליים יותר היו סטפן, אדוארד וג'ייקוב מדמדומים (אני מעדיפה את אדוארד, אבל זה סתם משחק עם כל מיני הכרזות...) ולוק סקייווקר. זה היה מוזר, אבל ממש מצחיק. אמן\להקת השבוע: גלי, Idina Menzel, Kristin Chenoweth וניל פטריק האריס וגם הקאסט של איך פגשתי את אמא. איש השבוע: לא יודעת. ספר השבוע: Dragon Keeper מאת רובין הוב. תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא, אחים ואחיות, יומני הערפד, קוגר טאון, בנות גילמור, באפי קוטלת הערפדים, צ'אק ופלאש פורווארד. סרט השבוע: שייקספיר מאוהב- ראיתי שוב, בפעם המיליון וכמה. מאכל השבוע: שזיפים ועוגה. ציטוט משיר שאיפיין את השבוע: אין ממש קשר לשבוע הספציפי הזה, אבל "Nothing Suits Me Like a Suit" מהשיר באותו השם, ששר הקאסט של "איך פגשתי את אמא" (בעיקר ניל פטריק האריס). בנוסף שמעתי עוד שירים שלו. תמונת השבוע: אין. תוכנית לשבוע הבא: אני מקווה למצוא עוד סדרות פנטזיה לראות, למרות שכרגע יש לי עוד את הרוב של באפי ואחרי זה את אנג'ל, ובספטמבר חוזרות הרבה סדרות. שאלתי חברה, והסדרה היחידה שהיא ידעה להמליץ לי עליה היא יומני הערפד XD. טוב, לפחות היא קלעה לטעם שלי.

lilith93

New member
תנסי את הסדרה

על טבעי, או סטארגייט SG1 (אומנם ירדה מהמסכים אבל 10 עונות זה הרבה וזו אחלה סדרה )

Ayelet 363

New member
אני אשקול את SG1, תודה

ואני כבר רואה על טבעי
. האמת שמזמן שקלתי לראות את SG. זה נראה לי ממש הסגנון שלי (וגם על טבעי ממש הסגנון שלי). תודה רבה :]

lilith93

New member
סטארגייט זה

אחת הסדרות הכי אהובות עלי והיא ממש בסגנון של על טבעי, אגב אחד מהשחקנים בסטארגייט היה בעל טבעי, בפרק אם הפרש מלחמה.. הוא ממש בהתחלה שם :)

lilith93

New member
סיכום שבוע אחרון לפני הלימודים

יום הכי טוב בשבוע:שלישי-הלכתי לבית של חברה ויש לה בריכה :) יום הכי פחות טוב בשבוע:שני- הרבה צעקות בבית משהו טוב שקרה השבוע:צבעתי תשיער לג'ינג'י :) משהו לא טוב שקרה השבוע:הצבע לא הספיק... אני ממשיכה אותו היום :) משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:כלום... אמן/להקת השבוע:--- איש השבוע:- ספר השבוע:- תוכנית השבוע:יומני הערפד, בנות גילמור,CSI,סטארגייט,.... סרט השבוע:שוב בן 17 ,הנסיך הפרסי... מאכל השבוע:קוסקוס של סבתא ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא:בצפר, עוברים דירה עבודה :) משהו שבא לכם להוסיף:פתחתי בלוג לעיצובים שלי, ואשמח אם תיכנסו וגם תגיבו :) http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=710937

../images/Emo60.gifעונה../images/Emo9.gif

יום הכי טוב בשבוע:שלישי יום הכי פחות טוב בשבוע:חמישי משהו טוב שקרה השבוע:- משהו לא טוב שקרה השבוע:הבריזו לי שוב
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע:ממ אמן/להקת השבוע:קובי אפללו
איש השבוע:חברה ספר השבוע:- תוכנית השבוע:- סרט השבוע:"ערפדים מוצצים" סרט גדול!! נקרעתי מצחוק
מאכל השבוע:בורקס ציטוט משיר שאפיין את השבוע:ו"זה בדיוק כמו לאהוב אישה שאוהבת אותך בחזרה אבל אף פעם לא משנה מה לא אף פעם היא לא תהיה שלך"-הפיל הכחול-שיר על הים תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא:יום שלישי מסיימת שירות לאומי!! סוף סוףף משהו שבא לכם להוסיף:שונאת מבריזיםם

morani871

New member
מסכמת ../images/Emo13.gif

יום הכי טוב בשבוע: שישי יום הכי פחות טוב בשבוע: כמעט כל השבוע חוץ משישבת... אבל יום שלישי.. משהו טוב שקרה השבוע: משהו לא טוב שקרה השבוע: לא קיבלו אותי.. :( משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אמן/להקת השבוע: איש השבוע: ספר השבוע: תוכנית השבוע: יומני הערפד, סמולוויל, מונית הכסף סרט השבוע: מאכל השבוע: שוקו ציטוט משיר שאפיין את השבוע: תמונת השבוע: תוכנית לשבוע הבא: לעבוד משהו שבא לכם להוסיף:

JEEPERS CREEPERS 2

Well-known member
קצת באיחור אבל לא משנה

יום הכי טוב בשבוע: ראשון יום הכי פחות טוב בשבוע: רביעי משהו טוב שקרה השבוע: עברתי תיאוריה!!!!!!!!!!!!!!
משהו לא טוב שקרה השבוע: לא היה למזלי
משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: כבר ציינתי בשאלות הקודמות אמן/להקת השבוע: אין איש השבוע: ההורים שלי
ספר השבוע: יומן של חנון תוכנית השבוע: יומני הערפד
סרט השבוע: נקמה כפולה מאכל השבוע: פסטה ציטוט משיר שאפיין את השבוע: אין תמונת השבוע: אין תוכנית לשבוע הבא: לעבוד על הנהיגה
משהו שבא לכם להוסיף: אין

למעלה