סיכום
יום הכי טוב בשבוע: יום חמישי ויום שישי. יום הכי פחות טוב בשבוע: יום רביעי. משהו טוב שקרה השבוע: עברתי תיאוריה סוף סוף! ראיתי באפי, אחרי שבפעם הקודמת שהתחלתי הייתה בעיה עם הפרק הראשון. משהו לא טוב שקרה: זה הייתה די פדיחה. בהתחלה, אחרי שסיימתי את התיאוריה, בטעות לקחתי את הדף של מישהו אחר. אבל לא נורא. משהו מעניין/מפחיד/מצחיק/אחר שקרה השבוע: אני וחברות ישבנו בבית קפה והתחלנו להכריז על איזה דמויות יש לנו "זכות ראשונים"- בתור בן זוג, וזה הגיע לרמות הזויות- למשל, אני קיבלתי את סוכריות M&M אם אני סוכריה, מייק מ"עריצה היא הלבנה" (שהוא בכלל מחשב), ג'ארוויס מאיירון מן (מחשב\תוכנה). בין הנורמליים יותר היו סטפן, אדוארד וג'ייקוב מדמדומים (אני מעדיפה את אדוארד, אבל זה סתם משחק עם כל מיני הכרזות...) ולוק סקייווקר. זה היה מוזר, אבל ממש מצחיק. אמן\להקת השבוע: גלי, Idina Menzel, Kristin Chenoweth וניל פטריק האריס וגם הקאסט של איך פגשתי את אמא. איש השבוע: לא יודעת. ספר השבוע: Dragon Keeper מאת רובין הוב. תוכנית השבוע: איך פגשתי את אמא, אחים ואחיות, יומני הערפד, קוגר טאון, בנות גילמור, באפי קוטלת הערפדים, צ'אק ופלאש פורווארד. סרט השבוע: שייקספיר מאוהב- ראיתי שוב, בפעם המיליון וכמה. מאכל השבוע: שזיפים ועוגה. ציטוט משיר שאיפיין את השבוע: אין ממש קשר לשבוע הספציפי הזה, אבל "Nothing Suits Me Like a Suit" מהשיר באותו השם, ששר הקאסט של "איך פגשתי את אמא" (בעיקר ניל פטריק האריס). בנוסף שמעתי עוד שירים שלו. תמונת השבוע: אין. תוכנית לשבוע הבא: אני מקווה למצוא עוד סדרות פנטזיה לראות, למרות שכרגע יש לי עוד את הרוב של באפי ואחרי זה את אנג'ל, ובספטמבר חוזרות הרבה סדרות. שאלתי חברה, והסדרה היחידה שהיא ידעה להמליץ לי עליה היא יומני הערפד XD. טוב, לפחות היא קלעה לטעם שלי.