שרשור
ו

אוהבים את מיי כמיקל רומנס?

רוצים שהם יבואו לישראל? נשמח אם תצטרפו לקבוצה ותעשו Like http://www.facebook.com/McrIsrael הקבוצה עובדת בשיתוף עם חברת ההפקות של שוקי וייס, וככל שיותר אנשים יצטרפו לקבוצה כך גדלים הסיכויים להבאת הלהקה. תודה

../images/Emo248.gifכלכך!הוצאתי את התמונה מהבוידעם../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח איך הוא עושה פיפ פיפ פיפ וצוחק ומסדר את הפוני בו זמנית

../images/Emo248.gif../images/Emo27.gifבנות../images/Emo70.gifחג שמח לכן../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

חג שמח וכשר . :) אוהבת ♥

Serena16

New member
חג מושלם לכל בנות הפורום ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מושלםםםםם

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifוואו, אני פשוט שונאת את תפוז! ../images/Emo46.gif

חג שמח בנות

rachel malasa

New member
המקום שבו טום הציע נישואים!

ג'יו פרסמה את התמונה של המקום שבו טום הציע לה נישאויים.. רומנטיי.. קצת מזכיר משהו מהארי פוטר.. ושל ערפדים
בכל מיק, מזל טוב.

Serena16

New member
אוי.. מקום גרוע

המקום האחרון שהייתי רוצה שיציעו לי נישואים בו, מפחיד

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifכל כך לא../images/Emo31.gif

זה ממש חמוד, זה המקום שהם נפגשו לראשונה אולי קצת מפחיד אבל הוא ניסה להפוך אותו לחמים יותר ורומנטי וזה ממש חמוד!!

Serena16

New member
אם שם הם נפגשו לראשונה אז אני מבינה

אבל בכל זאת.. מקום מפחיד והקישוטים שלו לא עזרו במיוחד
אבל העיקר הכוונה

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאני די בטוחה שאם זה לא היה

המקום שהם נפגשו פעם ראשונה, זה לא היה שם

Noa L black

New member
אושר. ../images/Emo23.gif../images/Emo86.gif../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

פשוט שמחה מטורפת אחרי המשחק המדהים הזה אתמול, אחרי הגול המדהים ואני אומרת באמת, אלו היו פשוט מסירות מהממות בין מרסלו לדי מאריה ואז מסירה גבוהה מעולה, ורונאלדו שהיה שם בדיוק כדי לתת את הנגיחה ה**מושלמת** לתוך השער ואז צרחות של שמחה. אבל אני אפסיק לחפור לכן, כי זה בטח לא מעניין אתכן ואם כן אז כנראה ראיתן את המשחק בעצמכן ^^ לסיכום יומיים פשוט מדהימים והכי כיפיים בעולם ואני ככ שמחה אני בכלל לא יכולה לתאר
הGIF של דני בהודעה הראשית ממש חמוד אמג הוא כזה מושלם *~* שיהיה סופשבוע מעולההה בנות

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאולי ניצחו, אבל בארסה ינצחו את השניים

הבאים! ומצטערת, אבל ריאל יצאו ממש מטומטמים שהם דרסו את הגביע

Noa L black

New member
פחחח אנחנו עוד נראה!@#$

חחחחחחחחחחחחחחח אבל למה בקללות XD? אני מודה שאני גם מתתי מצחוק כשראמוס הפיל את הגביע מה לעשות זה היה קורע, אבל אנשים פשוט לא מבינים שהגביע עצמו הוא לא הקטע האמיתי
וחוצמזה ראמוס הפיל את הגביע-->כי הוא היה שיכור-->כי הוא חגג--> כי ניצחנו את בארסה בגמר הגביע הספרדי~!@#$%

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifעדיין ../images/Emo6.gif

ניצחתם 1-0! יש עוד שני קלאסיקו, ולהזכיר לך שלפני כמה חודשים בארסה ניצחו 5-0?

Noa L black

New member
היי היי בלי לערב עבר XD

גם אני יכולה להזכיר שבעבר ניצחנו אתכם 8-2
אבל אנחנו מדברים קדימה ולא על מה שהיה. ואם יורשה לי לשאול, ממתי את אוהדת בארסה XD?

למעלה