שרשור
ו

מטפלים במחלות ילדים ב-../images/Emo43.gif

אירוח בנושא התמודדות עם מחלות ילדים קשות - בעזרת NLP איך מתמודדים עם ילד חולה במחלה קשה בעזרת NLP? איך נפטרים מתחושת הקורבן, האשמה, הבדידות והכעס? ואיך ממשיכים לחיות למרות הכל? יהודית קונפורטי - אם למיה בת ה-5 המאובחנת כחולה במחלה קשה תגיע בשעה 20:00 לפורום דמיון מודרך ו-NLP כדי להשיב לכל שאלותיכם בנושא. קונפורטי היא NLP Trainer, מטפלת מוסמכת בהילינג ומאבחנת בתקשור ובעלת תואר מנחה בכירה ב"דמיון מודרך" מטעם אוניברסיטת חיפה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=482&MessageId=151111329
מי תזכה בתכשיטים מדהימים לחתונה? לאחר שגולשות פורום חתונות העלו תמונות של בעליהן לעתיד, מצולמים עם תכשיט שלהן - הגיע תורכם להצביע לתמונות הכי מוצלחות ולקבוע מי מהן תזכה בתכשיטים בשווי 300 ש"ח, מתנת שלומית אופיר! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=153&MessageId=151123908

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifביקורת ממישהי ותיקה/ישנה. ../images/Emo13.gif

היי כולם. לא יודעת אם מישהו זוכר אותי פה אבל אני הייתי חברת פורום בערך עד לפני שנתיים.. הייתי מהבולטים פה, הגבתי המון, הבאתי המון מידע על מקפליי. ואז באמת לפני שנתיים בערך נעלמתי מכאן לאט לאט. את מקפליי אני עדיין אוהבת ומעריצה, לא כמו פעם כמובן שזה היה טירוף עצום מבחינתי אבל אני כן שומעת מידי פעם וזוכרת להם "חסד נעורים". לפני כמה ימים גיליתי שהם הוציאו דיסק חדש בנובמבר. הייתי דיי מבואסת על עצמי שרק עכשיו גיליתי את זה כי פעם לא היה פיפס שהם הוציאו ולא ידעתי על זה. על המחשב שלי יש את כל האלבומים שלהם, את כל השירים מההופעות שלהם, דמואים, בי-סיידים וכו' וכו'. הכל!! אני לא מוחקת כלום! הרגשתי צורך להיכנס לפה כי רציתי להגיד כמה אכזבה אני מרגישה כשאני שומעת את האלבום החדש, ורציתי לראות אם יש עוד אנשים כמוני, שמתים על מקפליי אבל האלבום החדש פשוט איכזב אותם עד כדי כך שהם לא מסוגלים לשמוע אותו. אני רוצה לציין שאין שיר של מקפליי שאני לא אוהבת (הכוונה היא לשירים שיצאו לפני אבוב דה נויס). יש כאלה שאני אוהבת יותר, יש כאלה פחות, אבל אין א-ף שיר שלא חרשתי עליו. גם על הבי-סיידים והדמואים שלהם חרשתי. אבל האלבום החדש הזה, אני פשוט מאוכזבת ממנו בקטע אחר. יש פה אולי שני שירים שאני עוד איכשהו יכולה לשמוע. ממש "הרע במיעוטו". מה הם עשו לעצמם? איפה מקפליי עם הגיטרות? מלהקת פופ-רוק הם הפכו לפופ מיינסטרימי ששומעים בכל חור. אני באמת בהלם. כל כך עצוב לי כי אני מטורפת עליהם ואני אמשיך לשמוע אותם (את השירים שיצאו לפני הדיסק החדש! כי פעם כל שיר שלהם, אחד אחד, היה מדהים) אבל אני מקווה שהם יחזרו לדרך הישר מבחינת מוזיקה כי אני מאוד מאוד התאכזבתי. ונכון שכל דיסק שיצא להם שונה מקודמו (ההבדלים בין ROTTF ובין RADIO ACTIVE מאוד בולטים לדוגמא) אבל הם עדיין פחות או יותר על אותו קו של פופ כיפי ביחד עם רוק וגיטרות. בלי כל מיני מוזיקה פופית-מלאכותית. לסיכום ולעניין, אני מקווה שהדיסק הבא יחזור להיות דיסק מקפלאי כמו שאני מכירה. הוא לא חייב להיות דומה לקודמיו בשירים שבו, אבל אני מקווה שהוא יהיה דומה ל*מקפליי*! כי מה שאני שומעת בABOVE THE NOISE זה לא מקפליי!!!! זה פשוט ל-א! ובעניין אחר שעכשיו ראיתי פה, דאגי היה בגמילה?! ממה?!

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifהחברה שלו נפרדה ממנו והוא נכנס

למן קליניקה סגורה כדי להתגבר על הדיכאון... בקשר לאלבום - תראי, אני די בטוחה שהרוב כאן התאכזבו ממנו, אבל למדנו (לפחות ממה שידוע לי) להעריך ולכבד גם את האלבום החדש ואפילו לאהוב אותו. נכון שאני אישית מעדיפה את סגנון R:A הרוקיסטי יותר, אבל אני גם אוהבת את זה...

Yu vi

New member
תודה רבה :)

אולי גם אני בהמשך אלמד לאהוב אותי, אבל לצערי הרב לא נראה לי. זה ממש עולם אחר מה שהם עשו בדיסק הזה, שונה לחלוטין מכל מה שהם עשו עד היום. את מקפליי אני אמשיך להעריץ ולאהוב תמיד, לא משנה מה, אני רק מקווה שהדיסק הבא יחזור להיות דיסק שמראה באמת מי אלה מקפליי.

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif ../images/Emo45.gif כנ"ל גם מבחינתי

אני יכולה להבין מאיפה התסכול שלך נובע אבל עד כמה שהתאכזבתי מהמצב החדש של מקפליי, אותו דבר אמרנו גם על R:A ובסופו של דבר כולנו שמענו אותו ולמדנו לאהוב חלק מהשירים בו. אין מה לעשות, הסצינה השתנתה וכמו גם הבנים והמעריצים, הלהקה צריכה להתאים את עצמה לבסיס המוזיקה הנוכחי וזה בלתי אפשרי להישאר באותו סגנון לאורך 7-8 שנים אני דווקא חושבת שהאלבום החדש די מוצלח ואהבתי את כל השירים שבו. אני כמובן הייתי שמחה אם הם היו חוזרים לתקופה של ROTTF אבל, את הנעשה אין להשיב חחח מי שהם עכשיו, זה מה שיש וזכותך לקבל או לא. לדעתי, תני להם עוד צ'אנס

Yu vi

New member
היי לקס. ../images/Emo13.gif

אני דיי חולקת על מה שאת אומרת. מכבדת אבל חולקת.
דבר ראשון, רדיו אקטיב בעיניי מדהים. מהרגע שהוא יצא חשבתי שהוא פשוט מעולה! הוא גם נמצא על אותו קו שמייחד את מקפליי עם שאר האלבומים. נכון, הוא שונה מקודמיו, אבל הוא עדיין מלא במוזיקת פופ-רוק כיפית שמאפיינת כל כך את מקפליי בכל הדיסקים שלהם. אני לא חושבת שהם היו צריכים "להתאים" את עצמם לבסיס הנוכחי של המוזיקה ולהתאים את עצמם לסצנה כי אם כל להקה הייתה מתאימה את עצמה ל"מה שהולך עכשיו" אז מצבנו היה רע ולא היו בעולם להקות מיוחדות. לכל להקה יש ייחוד משלה ובאלבום הזה הייחוד פשוט נעלם. מבחינתי האלבום הזה לא מייצג את מקפליי בשום מובן. בחיים לא הייתי מזהה שמי שאחראי לשירים האלו הם מקפליי אם לא הייתי שומעת את הקולות המוכרים של טום ודני. באלבום הזה הם הולכים לתחום שהם פשוט לא יודעים לעשות טוב. השירים מאוד מאוד בינוניים בעיניי. אני בכלל לא שומעת בהם את הגיטרות או את התופים של הארי. כל המוזיקה הפכה להיות מלאכותית. אין לי בעיה עם פופ, אני אוהבת פופ, אבל התחום של מקפליי הוא לא פופ מיינסטרימי אלא פופ-רוק! מילא אם הם היו עושים את זה טוב אבל הם לא. מקווה שהאלבום הבא יהיה אלבום בנוסח מקפליי.

baril

New member
שפשפתי את העיניים כדי לראות אם באמת את

כתבת את ההודעה! קיצר את יודעת שאני מרגישה בדיוק כמוך, וזה על הפנים. מזל שאפשר לחרוש על האלבומים הקודמים שמרי על קשר יא נביילה

Yu vi

New member
ברילוש יקירתי!

כפרה עלייך, איך ידעת להזהיר אותי מפארטי גירל כבר לפני כמה חודשים. שומרת על קשר נביילה!!!!!

אני זוכרת אותך!../images/Emo3.gif

המאומץ שלך היה
!! חח (זאת רוני אם אולי במקרה את זוכרת..) אני גם הפסקתי להגיב פה בפורום בעיקר בגלל שדי ירד לי ממקפליי והאלבום החדש שלהם לא ממש תרם הרבה >< הם נראה לי פשוט מנסים להתאים את עצמם לסגנון של המוזיקה המיינסטרימית שבתכלס הכי "שולטת" כרגע מבחינת מוזיקה, סטייל אלקטרוני, דאנס, פופי כזה...איך שלא תקראו לזה. חבל שזה ככה אבל מזל שיש את הדיסקים הקודמים שעדיין אפשר להנות מהם

Yu vi

New member
רוני!! ברור שאני זוכרת! ../images/Emo6.gif

אני מסכימה איתך במיליון אחוז! מילה במילה! וואו, איזו נוסטלגיה נהייתה לי פתאום.
וסחטיין שזכרת את
!

../images/Emo207.gifראיתי בפייסבוק משהו נחמד (על מק)

מישהי מהמקפרוג'קט (הן עוד קיימות?
) כתבה שהיתה אתמול הופעה של מקפליי, ושידרו אותה בלייב בסופרסיטי, והיו בקהל שני פוסטרים של מעריצות מישראל אז דאגי צעק "ISRAEL!!!" מגניב :)

yardenise

New member
../images/Emo185.gifכן, גם אני ראיתי D:

איזה מגניב!! מקווה שזה יגרום להם לחשוב על לבוא לפה!

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif יאאא איזה מגניב! ../images/Emo6.gif

מצטרפת לבקשה, מישהי מצאה איזה סרטון של זה אולי?

litey

New member
../images/Emo207.gif ../images/Emo215.gif אעאהעאהעאה תרמתי דם!!!!!

אני כל כך גאה בעצמי! אני האדם הכי פחדן בעולם! ועשיתי את זה. ודקרו אותי פעם בהמוגלובין כי פעם ראשונה לא היה טוב:| ויואוו זה כזה מגניב רבע שעה מזרק תקוע ויוצא פול דם:D:D יאאאאאאאאאא עכשיו אני יכולה לומר בגאווה: גם אני תרמתי דם, והצלתי חיי אדם:)

../images/Emo229.gif אני גאה בך :)

אני לא הייתי מצליחה, הייתי בוכה לפני XD פעם אחרונה שלקחו ממני דם\זריקה דקרו אותי 18 פעמים והתירוץ היה "אני לא מוצאת את הווריד! אז בואי נדקור אותך עד שתדממי למוות!"

litey

New member
../images/Emo215.gif איזה אני דפקתי לה נאום לפני

דיר בלאק את לא מוצאת לי ת'ורידQ אני עפה וקמה מפה! חח נלחצה ועשתה את העבודה כהלכה..(אני מקווה) XD

למעלה