שרשור נוסטלגיה

../images/Emo248.gif../images/Emo27.gifשרשור נוסטלגיה../images/Emo37.gif../images/Emo248.gif../images/Emo41.gif

אז אני בטוחה שלכל אחת מאיתנו יש התקפי נוסטלגיה קטנטנים של מקפליי לפעמים .. אז כדי להזכיר לכולנו מי הם הגדולים מכולם תעלו הכללללללללללל לשרשור הזה , פשוט הכל . שירים,קליפים,סרטונים,תמונות,פאנפיקים,ציטוטים וכל דבר שמזכיר לכם את מקפליי של פעם או באמת .. כל דבר נוסטלגי שקשור למקפליי D: אני ממש מקווה שכולכן תשתפו פעולה עם השרשור הזה כי זה רעיון די מעולה
אל תתעצלו ! גם אלה שנכנסות ולא מגיבות. תגובה אחת קטנטנה לא תזיק
D: אוהבת אתכן

../images/Emo45.gifלגמריי ריכזת את ה-סרטונים!

ויש עוד מלא כמובן. ואיייייי תקשיבי בסרטון השישי של 'call yourself a friend? אז ב1:21 אני פשוט על סף דמעות זה או שהוא באמת נעלב או שדני שחקן ממשממשמשמ טוב מה שלא נראה לי . ודאגי פשוט חרא של בנאדם. איכשהו תמיד נראה שדני הוא האאוטסיידר מבחינת חברויות בלהקה והכל למרות שכלפי חוץ מנסים לייחצן את זה שדני ודאגי הם הכי הכי וזה

Serena16

New member
אני חושבת שהוא כן נעלב טיפה..

כאילו דאגי צוחק והכל אבל בתכלס זה פוגע
אבל דני ממש לא נראה לי אאוטסיידר בלהקה.. האמת שאף פעם לא חשבתי על זה אולי טום הוא האאוטסיידר כי הוא יותר אחראי וכאלה.. בעצם לא יודעת

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifוואו איזה סרטונים אדירים ../images/Emo99.gif

זה לא נותן לי להיכנס לסרטון האחרון בלי משתמש ביוטיוב שאומר שאני בת 18! חחחח

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאגב, זה לא דאגי שיר את השיר של סלי

סלין דיון, זה הלהקה שהוא אוהב New Found Glory

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאחחח נוסטלגיה ../images/Emo99.gif

איןאיןאיןאיןאיןאיןאין על הפיק של בוט - "יא בייבי" ישלי אותו בקובץ וורד, אין לי קישור לפה שזה פורסם בפורום אני הייתי סמויה באותה תקופה אני זוכרת איך פשוט היו מיליוני טריליוני תגובוותתתתתת. מיקי את ניראלי היית השונאת הגדולה ביותר של טל אם אני זוכרת נכון
מי שרוצה אני מוכנה לשלוח לה קישור להורדה של הקובץ וורד
וכמובן איזי וואי אאוט ופיק ההמשך שלו אול אבאוט יו- http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=556475&blogcode=9265821 ^ הפיק האהוב על מנהלתנו האהובה, שנוצ
ואם לא היו נמחקים לי כל המועדפים הייתי מעלה עוד פיקים טובים

That McGirl

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

דניניניניני

That McGirl

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif

That McGirl

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

למעלה