מזל טוב לשני

ריהותם

New member
../images/Emo248.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gifמזל טוב לשני

כן,היום המנהלת היקרה שלנו חוגגת יום הולדת 16! אז שני,המון מזל טוב ועד 120,שיהיה לך יום הולדת שמח הרבה מקפליי,הרבה הצלחה,אושר,אופטימיות,כיף ושמחה ואפילו שיש לפעמים מחלוקות וחילוקי דעות,שתמיד נדע לפתור אותן
ואני בעיקר מאחלת לך שתהני מהזמן הזה,התיכון,התקופה הזו של הבגרויות,שגרה של בי"ס,זה כיף! ועכשיו תורכן לאחל

Adimenzer

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifמזלללל טובבב!!

שיהיה לך יומולדת שמח ומושלם! שתזכי לחיות ולאהוב את מקפליי עד 1238 שנים ואפילו יותר
שיהיה לך כל מה שתרצי ושכל החלומות שלך יתגשמו ושתצליחי בכל מה שתבחרי לעשות! המון המון המון מזל טוב!

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifשנוצי אהובהההההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כתבתי לך בפייסבוק, וצרחתי לך בטלפון וכמובן שתקבלי גם אחת בכתב
את יודעת שאני אוהבת אותך המוןהמון ויומולדת שמח אהובה

Serena16

New member
מזל טובבבבב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifמיאמווווור 333>

המון המון מזל טוב,
אושר כושר בריאות יושר ועושר D: עד 1238, שכל חלומותייך יתגשמו :) ושתקבלי המון מתנות שוות
ושיום יבוא ותזכי לפגוש את מקפליי
ואת תקחי אותי איתך, כי את מתה עלי.
אוהבת אותתתתתך! :)

../images/Emo204.gifאוו, פיצית! ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המון מזלטוב ושיהיה לך יומולדת מקסים ונהדר ושכל מה שתרצי יתגשם! D: מתה עלייך.

../images/Emo248.gif../images/Emo27.gifהכי מרגש לקבל ברכות

בפורום
תודה בנות אוהבת אתכן !! :)

Lex 1

New member
../images/Emo262.gif Sweet Sixteen!! ../images/Emo49.gif../images/Emo9.gif

המוןהמון מזל טוב אושר ועושר שכל מה שתרצי יתגשם הרבה הצלחה, בריאות ואהבה תמשיכי להיות מנהלת מעולה ואני מקווה שתהיה לך שנה מדהימה, קלה ושלווה יומולדת שמחחחחחח!@##@##%^&

למעלה