Picture Of Memory-פאנפיק לא גמור

Ms Brightside D

New member
../images/Emo248.gifPicture Of Memory-פאנפיק לא גמור

טוב, אז זה הסיפור שלי, כתבתי אותו לפני שנתיים בערך כשהמוח שלי עוד תפקד כמו שצריך ולא היה תחת לחץ מטורף- ככה שעוד הייתה לי מוזה. מסיבות לא מוסברות הפסקתי לכתוב את הסיפור, ועכשיו שנתיים אחרי אני ממש רוצה להמשיך אותו. הבעיה? אני פשוט לא יודעת איך להמשיך. אז מה עושים? אני אעלה לפה בהתחלה את הפרקים עד כל מה שיש לי. תוך כדי, אני רוצה שתכתבו לי כל אחת ע"פ דעתה האישית איך היא רואה שהסיפור מתקדם, אפילו דברים שכבר כתובים לי יכולים לשנות את כל מבנה הסיפור,סבבה? סבבה
טוב אז בלי (עוד) חפירות מיותרות קבלו את הפרק הראשון:
הקדמה: הדמות המרכזית בסיפור היא אמנדה, שבעברה גרה בעיר סנט. הלנס, במחוז מרזיסייד שבצפון מערב אנגליה, אך כיום לאחר אילוצי עבודה היא גרה בלונדון. אמנדה- הידועה בתור זוכת פרס הצילום הטוב ביותר בטקס פרסי ה*שקר אנגלי כלשהו* (
) אוהבת לרקוד, לעשות שטויות, אבל בעיקר בנים. אמנדה מוכשרת בלהכניס את עצמה לצרות, למצבים מביכים ולריבים בין אנשים. היא נוטה להגיד את מחשבותייה בקול ולדבר עם עצמה. "אז אפשר כבר להתחיל?"
השעון המעורר צלצל. פקחתי את עייני, עדיין חושך בחוץ. אני כבר שלוש שנים בלונדון ועוד לא התרגלתי לזה שעדיין חשוך בשש בבוקר. קמתי מהמיטה, נעלתי את נעלי הבית הלבנות והתחלתי לדדות לכיוון המטבח, הוצאתי ספל והרתחתי מים. נמאס לי לגור לבד, נמאס לי לנסוע חצי שעה לעבודה בכל בוקר, נמאס לי שקר! הנחתי את ידי מעל הקומקום לחמם אותם בעזרת האדים, הטלפון צלצל, מי מתקשר בשעה כזאת? "הלו?" עניתי בקול חלוש. "אמנדה, בוקר טוב" הא. הבוס, מצא מתי להתקשר "בוקר..טוב." עניתי בקול עייף. "אני רוצה שתגיעי למשרד שלי בבוקר, ואל תאחרי" "כן בוס... אה ריצ'רד.." עניתי מרימה את ספל הקפה ומנתקת. התקדמתי לכיוון הארון, "מה ללבוש..מה ללבוש.. מה ללבוש.." הוצאתי ג'ינס קצר. "את משוגעת? קר בחוץ" החזרתי אותו לארון. "אז ג'ינס ארוך?" אני באמת חייבת להפסיק לדבר לעצמי. התקדמתי לכיוון הדלת, הסתכלתי בכרית הקטנה שהייתה מונחת על הרצפה ולידה קערת האוכל הריקה, "איימי.." מלמלתי לעצמי, איימי הייתה החתולה שלי מאז שאני קטנה, היא מתה לפני חודשיים, מאז אני מרגישה כל כך לבד. יצאתי מהבית ממהרת לכיוון הרכבת התחתית, אסור לי לאחר. יצאתי מתחנת הרכבת התחתית הולכת ברגל לכיוון המשרד, הסתכלתי בשעון, פאק אני מאחרת, להתקשר!. התקשרתי, צלצול ראשון, שני, שלישי שתענה כבר הבתזו.. " משרדי צילום אופיטקארם שלום" סוף סוף היא עונה "קארן זו אמנדה," "אמנדה! איפה את לעזאזל! הפגישה עם הבוס בעוד חמש דקות ו.." "קארן, אני בחוץ. אני כבר עולה." "תמהרי". לחצתי על הכפתור במעלית, עולה לקומה העשרים, "כמה קומות לחברה אחת, מה יעשו אם תתקלקל המעלית?" "יעלו במדרגות" שמעתי קול מאחורי, אני באמת חייבת להפסיק לדבר לעצמי!. הסתובבתי, נבוכה. "ומה יעשה נכה אם תתקלקל המעלית?" השבתי מגחכת לעצמי. "יתסכל בך וימריא למעלה מהיופי שלך" פאק, עכשיו אני בטוחה שאני אדומה והוא בטוח רואה את זה. שנגיע לקומה עשרים.! הדלת נפתחה סוף סוף, יצאתי מהמעלית והוא נשאר בפנים, ממשיך לעלות. נכנסתי למשרד, "אמנדה, את מאחרת. אין לי ספק שאם המנהל קרא לך זה בשביל פיטור או משהו" "תודה קארן את מעודדת." נכנסתי לחדר המנהל ונעלי האולסטאר שלי עשו רעש על הפרקט הבהיר, "בוקר טוב ריצ'ארד" חייכתי חיוך שמנסה להסתיר את המבוכה והפחד שהיו לי בפנים. "בוקר טוב אמנדה לוסי קלאוס שפר." שונאת כשקוראים לי בשם המלא. "שבי" הוא אמר בקול הסמכותי הזה שלו, ישבתי מביטה בו בעיניים מלאות ציפייה, "תראי, הסרט האחרון שצילמת בו נחל הצלחה," "תודה" אמרתי בשביל זה הוא קרא לי? "הגיעו הרבה תגובות על הצילום המדויק והזווית הטובה שתפסת" "ו...?" אין לי סבלנות בשיט! "אין לך סבלנות בשיט הא?" הוא אמר, מה? "קלטת אותי." עניתי, "בקיצור, אני רוצה אותך לפרוייקט חדש" הוא ענה "ייאי!" קפצתי במקום ונפרש לי חיוך ענק על השפתיים "מה הפרוייקט?!" שאלתי בקוצר רוח "זה הולך להיות כמו מסע, את הולכת לעזוב את העיר ואולי אפילו את הארץ לשנה," סוף סוף לא לגור בבית המסריח הזה. "את תחיי עם עוד כמה אנשים, אנחנו עדיין לא יודעים מי הם יהיו, אבל התפקיד שלך יהיה לתעד להם את החיים" "מה זאת אומרת? אני צריכה לצלם אותם כל הזמן?" "לא, אבל כשהם עושים משהו מעניין," "וזהו?" "לא, את הצילומים שלך יערכו לתוכנית טלוויזיה," "מגניב! אני אחראית על תוכנית טלוויזיה!!" "את שאר הפרטים כבר תקבלי אמנדה, תחזרי למשרד שלך תמשיכי לעבוד." "תודה רבה ריצ'ארד! " שמחתי, קיפצתי החוצה, איפה, איפה קארן הבת של הבת של הבתזו.. אני יראה לה מה זה, היא מזכירה בחור הזה ואני קיבלתי קידום ולא פיטור!. "נו? אז מתי את מפסיקה לעבוד?" קארן והקול המתגרה שלה. "קצת הרבה אחרייך קארן. קיבלתי קידום," היא נשארה לעמוד שם בפה פעור, ואני המשכתי למשרד, בא לי שוקו.
טוב אז זה היה הפרק הראשון, מקווה שאהבתן
מחכה לביקורות ומחשבות ו.. מה שבא לכן.

../images/Emo204.gifאז

הרעיון ממש חמוד, ואני כבר יכולה לראות לאיפה זה מתקדם, אז.
הנה כמה נטפוקים. לא התכוונתי לפגוע, הכל מתוך כוונה טובה:
אני אוהבת את הכתיבה. היא זורמת. הבעיה שלי שדברים קורים מאד מהר. היא קמה, פתאום הטלפון מצלצל, פתאום היא בעבודה... אני לא יודעת, לי זה נראה כאילו הכל קורה בפתאומיות. הייתי רוצה לקרוא יותר; קצת אקספוזה, קצת חשיפה למי היא, מה היא. זה לא מספיק לדעת עליה ברפרוף מהפסקת פתיחה שלא ברור אם היא חלק מהפיק או לא. דבר נוסף, יש לך בעיות קטנות של פיסוק; אין פסיקים, ואחרי סימן קריאה לא תבוא נקודה.
אגב, סתם הערה, אני חושבת שהשם משפחה שלה ארוך מדי. מילא 'אמנדה לוסי', אבל גם 'קלאוס' וגם 'שפר'? אני חושבת שזה יותר מדי.
אה, ואם את מקללת - מה שלא מאד נהוג לעשות, אלא אם כן זה בתוך הציטוטים - אז תכתבי את הכל. אין טעם לכתוב רק חצי. זהו. זה היה ממש קליל ונחמד ואני רוצה לקרוא את ההמשך.

Ms Brightside D

New member
וואוו חח

אני כל כך מתביישת פתאום בשטויות שלי, עכשיו כשאני חושבת על זה, הייתי בתחילת כיתה ט' פדחנית כזאת חח.. אז.. כן, סורי, לא הייתי מומחית בסימני פיסוק וכל זה. עכשיו אחרי בגרות א' בלשון אני מבטיחה לשים לב יותר
לגבי האורך של השם, תסתכלי על זה כאילו קוראים לה אמנדה שפר, פשוט לוסי זה שם שני וקלאוס זה שם משפחה מצד האמא. אני אישית סובלת ממקרה משפחתי כזה..
(ענבל, אנה-בל, לילי- מירון.) ואצל האנגלים זה יוכל להיות גם שם שמורכב משלושה שמות פרטיים ושלושה שמות משפחה
נתקלתי באחת שקוראים לה איילין אווה *לא זוכרת את השם השלישי* פונדטר ג'ן משהו.. אמ.. לגבי הקללה, ברחובות זה סלנג אצלנו.. חח אמ.. אנחנו אפעם לא אומרים בת-זונה במלואו, מסתפקים ב-בתזו..
אבל להבא אני פשוט אמנע מקללות מסוג זה, כיתה ט' הייתי תמימה מידי
תודה על הביקורת הבונה (בהחלט
) ומקווה להשתפר

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifונוגה לעזרה!! חחחחח רק שתדעי

שהיא עזרה לי נורא אז באמת תקשיבי לה.. בזכותה הפאנפיקים שלי והסיפורים שלי השתפרו ברמות... ואני התחלתי לכתוב בכיתה י"א.... אאל"ט.. חחחח

rachel malasa

New member
ממש אהבתי!

היא נראית לי אחלה דמות, הייתי שמחה לחברה כמותה!
אין לי כ"כ הערות, חוץ מהדברים שאמדנה כתבה, אני לא רואה שום שמפריע לי.. וד"א, אני מזדהה איתך במאת האחוזים! כתבתי פיק (על מקפליי) בכיתה ח', והפרקים הראשונים היו כ"כ מפגרים.. וכעבור תקופה (שנה בערך), המשכתי אותו, והוא השתפר ממש, העלתי לפורום אבל הפסקתי בגלל לחץ בלימודים.. אני מתה להמשיך אותו אבל פשוט אין לי זמן.. והייתי מעדיפה שזה יהיה שמור על מחשב משלי ולא במחשב הביתי.. אניוואוי, סורי על החפירה, קבלי ח"ח על הפיק! עכשיו יש לי עוד סיבה להיכנס לפורום!

Adimenzer1

New member
../images/Emo119.gifזה היה חמוד ../images/Emo9.gif

פעם התחלתי לכתוב פיק כזה, על צלמת שצריכה לצלם את הבנים... רק שהוא היה אמור להיות כמה ימים ולא שנה. לא משנה. חוץ מהדברים שסנוגסי אמרה יש לי רק עוד דבר אחד להעיר: יש ירידת שורות לא נחוצה... תנסי לערוף את הפרקים הבאים אולי לפני שאת מעלה, תסדרי פיסוק ושורות...

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני זוכרת את הסיפור הזה

ואנישמחה שיש שוב פאנפיק בפורום,המון זמן לא היה,ופאנפיקים מעוררים המון תגובות ועניין ותמיד כיף לקרוא
החלטת לחזור במלוא הכוח והעוצמה הא?אני בעד!

Ms Brightside D

New member
וואי תודה איזה כיף ../images/Emo98.gif

ויכול מאוד להיות שהוא מוכר לחלקכן כי הוא פעם פורסם בישרא-בלוג וזה
אבל אני הולכת לשנות מאוד דברים שכתובים שם

Ms Brightside D

New member
אה..ושכחתי לשאול ../images/Emo13.gif

כל כמה זמן כדאי להעלות פרק?
את הכתובים, בכל אופן..

למעלה