|איך מעצבים את הגוף ?

../images/Emo249.gif|איך מעצבים את הגוף ?../images/Emo68.gif../images/Emo234.gif

אני אחרי שתי לידות, אחרי הלידה הראשונה ירדתי דיי מהר במשקל, בעוונותי יותר משנתיים אחרי הלידה השניה אני עדיין עם משקל עודף של 8 ק"ג, אני כ 156 ושוקלת כ 57-58 ק"ג המשקל שהתווסף לי התווסף בעיקר בבטן אבל גם בירכיים ובישבן יש לי פריצת דיסק ואני לא רוצה לעשות ספורט שאינו מטיב עם הגב הייתי רוצה לנסות לחטב את הגוף בחזרה, הכי חשוב לי כרגע להוריד את הבטן אני לא עשיתי ספורט מעולם וכשהלכתי לפני החתונה לשיעור נסיון פשוט לא ידעתי לנשום נכון, או לבצע פעולות שדורשות קורדינאציה או איזושהי זיקה לספורט
כלומר אני צריכה משהו עם הדרכה אישית או קבוצה קטנה, אני לא ממש יכולה להגיע לחדר כושר וסתם להתאמן לבד איזה ספורט הכי מומלץ לי לעשות ? חשבתי על פילאטיס כיוון שאמרו לי שזה גם מחטב וגם טוב לכאבי הגב, האם זה ספורט שאכן מוריד בטן ? ואם כן, האם עדיף פיאטיס עם מכשירים או פילאטיס קרקע ? תודה !!

oridoron77

New member
קצת הכוונה לבחורה המאושרת

ראשית, מזל טוב על 2 הלידות. אין מה להילחץ, בעזרת הכוונה נכונה, את יכולה להגיע לתוצאות מרשימות. 1. בראש ובראשונה ציינת פריצת דיסק שעברת. לשם כך, את צריכה להתייעץ עם אורטופד לגבי מה מותר ומה אסור מבחינה תנועתית, מנחי גוף בעייתים. רק לאחר מכן יהיה אפשר לדעת לאיזה סוג ספורט לכוון אותך, ומה כן אפשר לעשות ללא חשש לנזק. 2. עודף המשקל שהצטבר בחלקי גופך הוא בסה"כ קלוריות עודפות שאגרת. ברגע שתכנסי למאזן קלורי שלילי נכון, העודפים יתפזרו. על מנת להיכנס למאזן קלורי שלילי נכון, יש להיוועץ עם איש מקצוע בתחום כמו תזונאי (עם עדיפות לתזונאי ספורט). החשיבות של כל התהליך תלויה בצעד הזה, כיוון שלהכניס פחות קלוריות, כולם יודעים. אבל להכניס פחות קלוריות ולרכיב תזונה שתכוון לאבד כמה שיותר מאסת שומן (ולא מאסת שריר חלילה), זה כבר עבודתו של איש המקצוע. 3. פילאטיס זה אחלה, לא לפני הממצאים של האורטופד. בכל אופן פעילות אירובית ואנאירובית היא בגדר "must". פעילות אירובית משפרת את סיבולת לב ריאה (וכלי הדם), ואילו פעילות אנאירובית מחזקת את כל שרירי הגוף, מה שעוזר להעלאת קצב חילוף החומרים (תורם בעקיפין להרזייה), תורמת ליציבה, משפרת צפיפות עצם, מגנה מפני פציעות וכו'... את זה אני ממליץ לעשות בחדר כושר עם מאמן אישי, או לפחות עם מדריך שיבנה לך תוכנית חודשית\דו חודשית. בהצלחה אורי

אורתופד אמר שמותר הכל בתנאי שלא יכאב

הכול במינונים הנכונים ונכון אני גם חוטאת באוכל
הבנתי שמבחינתך הכי מומלץ זה חדר כושר עם מאמן אישי ? תודה רבה !!!

avitalzaidel

New member
לא חייב במכון כושר

אם את לא בעניין של מכון כושר, יש לך את אפשרות המאמן/ת אישי שיגיעו אלייך הביתה או שיפגשו איתך בפארק ויאמנו אותך. היתרונות בכך הם, שיש מישהו ש"עוקב" אחרי התקדמותך ו"מאלץ" אותך להתמיד באימונים. בנוסף, המאמן יכול להמליץ לך על תזונה נכונה (זה כמובן לא כמו לקבל תפריט מתזונאית) וטיפים בעניין. יש לקחת בחשבון שאימון מסוג זה יקר יותר, אך תוצאותיו טובות. בהצלחה אביטל אביטל רוט זיידל - אימוני כושר, פילאטיס, עיצוב והכנה ללידה

avitalzaidel

New member
אימוני כושר

עלויות האימונים משתנות בין המאמנים השונים. מ130-250 לאימון בודד. ישנם מדריכים שעובדים לפי "חבילות אימונים" המוזילות את העלות פר אימון. בכדי להגיע לתוצאות יש להפגש יותר מפעם אחת בשבוע רצוי פעמיים שלוש. אני חייבת לציין שלמרות שהאימונים האישיים יקרים יותר ממנוי בחדר כושר, לעיתים הם "זולים יותר" ומנוצלים יותר. הרבה אנשים עושים מנוי שנתי או לתקופה מסוימת לחדר כושר ואינם מנצלים אותו (מתעצלים, עייפים או חסרי משמעת עצמית), בעוד אלה שעם מאמן אישי בוודאות מתאמנים ומקבלים תמורה גדולה. מקווה שעניתי בצורה מספקת, אם לא אשמח לחדד נקודות.. בהצלחה אביטל

למעלה