הצעות לפינות חדשות/ישנות

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo249.gifהצעות לפינות חדשות/ישנות../images/Emo249.gif

בכמה שירשורים אחרונים היו פה הצעות לפינות שהיו ורוצים להחזיר וחשבתי לעשות שירשור שמוקדש רק לנושא הזה. תעלו פה כל מיני הצעות לשירשורים שהייתם רוצים לראות וכל אחד שיגיב אם זה נראה בעיניו או לא. בסוף נחליט מי יקח על עצמו איזה שירשור ומתי. מקווה שתשתפו פעולה ושיהיה מוצלח! לי

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo41.gifתמונת השבוע

כל אחד מעלה תמונה שקשורה לMCR שעשתה לו תשבוע ואז בוחרים את תמונת השבוע. האדם שהתמונה שלו זכתה ברוב קולות הוא זה שפותח את השירשור בשבוע שאחרי כן עם התומנה הזוכה וכן הלאה.

XoLilMissLolaoX

New member
../images/Emo41.gif ניתוח שיר של TBP ושל TC

כמו שאתם יודעים החוליה החלשה עומד להגמר וחשבתי מכיוון שהפורום התחדש אפשר לעשות החולייה החלשה לאלבומים הקודמים...יהיה נחמד לעשות את ההשוואה

sashkaalex

New member
פנפיקים

כתבתי את זה כבר אבל עדיין. אני אישית מאוד נהניתי לקראה אותם ואולי יש למישהו משהו חדש או שאפשר פשוט כול שבוע לעלות פנפיק אחד ישן ושכול אחד יכתוב את דעתו

XoLilMissLolaoX

New member
חשבתי על לעשות פינת המלצות שבועית או משהו כזה

כי הרי אם לא אנחנו יש מלא שכותבים חדשים כל יום בערך....
(להיות בלייב ג'ורנל זה שווה!) ויש לא רק על פרנק וג'רארד יש על האחרים גם ועל שילובים איתם ומלהקות אחרות יש המוווווווווווווווווון יש אנשים ממש יצירתיים בעולם!! אז זה נראה לי ממש טוב

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהייתי שמחה לתרום...

אבל כל הפאנפיקים שלי על MCR הם ממש ישנים [מלפני 3 שנים בערך?] ומטומטמים [אהמ, בוב/בובספוג וזה. ולמי שחדשה מספיק בשביל לא לדעת על מה אני מדברת- יותר טוב ככה.] וכל הפאנפיקים החדשים [והטובים] שלי הם על להקות אחרות שרק מי שעוקבת אחרי ההודעות שלי באדיקות תכיר...
[-ה-פאנפיק העצום שאני כותבת עכשיו (כותבת פרק 12 עכשיו) הוא בהתמקדות על סופר ג'וניור אבל בעיקרון על עוד הרבה להקות קוריאניות אחרות~ אז ממפף כן אתם יכולים להבין את העניין] אם בא לכם לעשות שרשורי יצירות ודברים כאלה אין לי בעיה להעלות גם פאנפיקים לא על MCR אבל יש לי הרגשה שאף אחד לא יקרא אותם אז, אה, כן. 0.0; [ט'וו יום אחד אני בהחלט אכתוב פאנפיק על הבנות של ג'רארד ופראנק. אבל זה יהיה, וול, אחרי שאני אסיים לכתוב את הפאנפיק העצום שלי. וזה לא הולך לקרות ANY TIME SOON, SO.]

lilison13

New member
אני חדשה ואני קראתי את בוב/בובספוג חחחחח

איבדתי את תמימותי!!! חחח וזה דווקא קורע :)

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifמשתתפת בצערךXD

... גאד הייתי כזאת סתומה פעם
[מצד שני הפאנפיק שאני כותבת עכשיו אמנם לא מטומטם באותה מידה אבל הוא מטומטם ממש... ככה שאולי לא התבגרתי מספיק כמו שאני טוענת?
]

QueenCryBaby

New member
אומג את כתבת את הבוב/בובספוג? ../images/Emo6.gif

אוי אוייייייייייייייייייייייי גאונות לשמה.

XoLilMissLolaoX

New member
לא נראה לי שיש מישהו בהיסטוריה של הפורום הזה

שלא קרה את בוב ספוג....זה מפורסם מידי....

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif לצערי אני יודעת...

וזה גם לא נגמר רק בפורום הזה. יש גם אנשים רנדומאלים בקהילת האוטאקואים ששמעו עליו...

מממ... פעם היתה כאן פינה חמודה

שקראו לה זיהוי שיר לפי 3 תמונות. לא מסובך מדי... מי שפותח את הפינה מצרף 3 תמונות שקשורות למילים בשיר/לקליפ שלו/לשם שלו, ואנשים היו צריכים לנחש איזה שיר זה ולשלוח לאותו בנאדם מסר, שבוע אחרי זה פותחים שוב את הפינה ואומרים מה היה השיר הקודם, מי פתר נכונה את החידה ונותנים חידה חדשה. אין לי בעיה לפתוח את הפינה הזו בעצמי :)

XoLilMissLolaoX

New member
נשמע נחמד! ../images/Emo3.gif

את מוכנה לקחת את זה על עצמך? באיזה יום? נגיד שלישי? נראה לי אין משהו ביום הזה....

lilison13

New member
אני בעד הכל

לגבי הפאנפיקים יש לי 2 רעיונות כל שבוע להמליץ על פאנפיק כמו שנאמר כבר,אני מאמינה לעצמי שלי תשמחי לעשות את זה כי קראת איזה מליונים!!!! חחחח ודבר שני גם לפי בערך מה שנאמר לכתוב סיפור בהמשכים כאילו סוג של פאנפיק כל אחד ממשיך שורה יום אחד אחרי הופעה גדולה מכ"ר הלכו לחדר המנוחה,כשלפתע.... ואז כל אחד ממשיך :) לאחר מכן בשבוע הבא מפרסמים את הסיפור המלא שיצא ומתחילים מחדש D:

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחחחח וואו יש לי מיליון!!

ועדיין אני קוראת כאילו עדיין כותבים דברים חדשים ומעניינים זה מדהים!! אני רק צריכה לחפש את כל אלה שכבר קראתי פעם....
אפשר לפרק את זה לשני פינות זה יהיה מגניב...את זה נראה לי תשאירו לי
אלא אם כן יש לכם עוד רעיונות להציע.... ואת אין לך מה להציע?? חחח

lilison13

New member
אממ

אני מוכנה לקחת את הפינה שאני הצאתי אם הסיפור בהמשכים אם גם ירצו

ronali001

New member
הצעהה!!!!

ראיתי פעם שעשו MCR לפי א'ב כאילו רושמים אות נגיד א' ואז בשרשור כל אחד רושם דבר שקשור כמו-איים נוט אוקי וכאלה... >< זאת הייתה פינה מהזה מגניבהה D: חחח אני זוכרת שפעם היה את האות ט'-ומישהי רשמה 'טמבל' ואז היא רשמה: ככה קוראים למי שקורא לבת שלו בנדיט!~D: *חחח איך אני זוכרת אתזה כי זה ממש הצחיק אותי:)* אין לי בעיה לפתוח את הפינה XD

למעלה