בוקר אור ושבוע טוב לכולם.
W wan New member 16/1/05 #3 בוקר מצויין ושבוע נפלא../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ווואי איזה משהו על יד.....
ג גבי קלנר 1 המקורית New member 16/1/05 #4 בוקר אור ושבוע טוב לכולנו. אולי כבר הגיע הזמן שבאמת יהיה פה שקט? על הבוקר טילי קאסאם. ממש נורא.
מ מאקי New member 17/1/05 #5 איזה יום היום היום או מחר? שיהיה לכם אחלה יום גבי תרגישי טוב... נירה נשיקות ושמש גם לך מי שרואנא את רינה שיגיד לה געגענו...... ואת מהמזרח בוקר טוב.... התעוררת יפתי?
איזה יום היום היום או מחר? שיהיה לכם אחלה יום גבי תרגישי טוב... נירה נשיקות ושמש גם לך מי שרואנא את רינה שיגיד לה געגענו...... ואת מהמזרח בוקר טוב.... התעוררת יפתי?
נ נירהמ1 New member 17/1/05 #6 ../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif גם אני מתגעגעת לרנה../images/Emo39.gif
A amili1 New member 17/1/05 #9 ואני פגשתי אותה לפני שבוע../images/Emo6.gif הייתי אצלה בעבודה היא מרגישה טוב..
ג גבי קלנר 1 המקורית New member 17/1/05 #8 מאקיל'ה, תודה אני מרגישה קצת יותר טוב, אבל עדיין חלשה. נו, הכל ייסתדר בסופו של עניין. ומה שלומך יקירה?
מאקיל'ה, תודה אני מרגישה קצת יותר טוב, אבל עדיין חלשה. נו, הכל ייסתדר בסופו של עניין. ומה שלומך יקירה?