בשידור חוזר

../images/Emo25.gif בשידור חוזר

היום ב-17:00 נעביר בשידור חוזר את התוכנית "קמילה מארחת את ידין חורב", שבמסגרתה סיכמו כוכבת פרוייקט Y וכוכב "אקזיט" את שנת 2003 בטלוויזיה. השידור החוזר יערך בצ'ט של פורום טלוויזיה כולם מוזמנים! בפורום שאקירה עורכים תחרות לוגו מיוחדת. ניתן להגיש עיצובי לוגו עד מחר... אפשר לזכות בחולצת
ולא לשכוח להצביע לקופסא!

p r u d e n s

New member
נצל"ש../images/Emo182.gif|מרי|

מנהלות יקרות
אתן יכולות בבקשה לפתוח גלריית "שר הטבעות"?

gloom

New member
תיכנסי לפורום 471../images/Emo66.gif

נדמה לי שזה פורום שר הטבעות

gloom

New member
קראת את הספרים../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif

כי אם לא אין פלא............ כי כל הטולקינאים הצליחו לעבור את סף השעמום ולקרוא את זה והם יודעים כל פרק בעל פה משהו בערך כמוני והסימפסונס

p r u d e n s

New member
נכון לעכשיו../images/Emo182.gif|מרי|

אני שליש טולקינאיסטית אני צריכה ללכת לספרייה ולהביא את שני הצריחים...הצלחתי לחיות במאתיים העמודים הראשונים של הספר הראשון (נקווה שזה ישתפר)

gloom

New member
את לא תשרדי את זה../images/Emo66.gif

אבל נכון כשיו כשראית את כל הסרטים פשוט את רואה את לגולאס כמו אורלנד בלום ואת פרודו בתור אלייזה

p r u d e n s

New member
אקצ'לי../images/Emo182.gif|מרי|

לא ראיתי את כל הסרטים. רק את השלישי (אז מה אם הרסתי לעצמי את הסוף, אני עושה את זה כל הזמן). ולא-יש לי את הכוח הפנימי (אעלק
) לדמיין אנשים כמו שאני רוצה אותם- למשל- בספר לא כתוב שלגולאס בלונדיני, אלא רק כתוב שיש לו 'פני אלף יפות'. איך אני אמורה לדמיין אותו? פשוט כמישהו יפה. כמו שבהארי פוטר לא דמיינתי את הארי כדניאל (למרות שקראתי את הספרים לפני שהסרט יצא).

gloom

New member
כיף לך../images/Emo66.gif

עכשיו אני רואה את הרמיוני כמו אמה ווטסון (אבל גם זה טוב) ולפני זה דמיינתי אותה מה זה כוסית למרות שלא רשום אררררררררררר איך הסרטים הורסים

p r u d e n s

New member
אמה...יאק../images/Emo182.gif|מרי|

לא אהבתי אותה. אני שונאת את הדרך שהיא מדגישה מילים. כל שחקן צריך לדעת איך להדגיש מילים. אמה לא יודעת.

למעלה