האהיי,חברים, שמעו משו..

../images/Emo25.gifהאהיי,חברים, שמעו משו..

לפי מה שאתם כתבתם כותבים ותכתבו הבנתי מזה אייקונים (מה שפעם לא ידעתי, כן,כן, תצחקו חופשי..), מה שרציתי להגיד זה ..שאני רוצה שיהיה לי אייקון שלי..כמו שסמיון (שאגב חזר וטוב מאוד לשמוע!!)עשה לפני הרבה זמן ואם אני לא טועה התייעץ איתכם על זה.. אגב, מי שאוהב לשמוע גלגל"צ (אני!אני! (לא פיצול אישיות!!)אז יודע ומי שלא שומע ידע עכשיו שמוניקה סקס הייתה לפני שבועיים במקום הראשון במצעד ולפני זה הייתה הרבה זמן במקום השני , לחפני שבוע הייתה במקום השני ועשיו השביעי, אבל, כן, יש אבל..השיר "מספיק בנאדם" מתחיל לאט לאט לעלות והוא כבר במקום 18...ממקום 24 אני חושבת.. וואי,איזה שיט, רציתי לכתוב לכם עוד משו ושכחתי מה..טוב,קורה (לי קורה הרבה)..קיצר, תגיבו ותיהיו כתועלת לאנשים!!זה חשוב! אוהבת מזה הרבה,לינור

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifאיזה חמודה....../images/Emo9.gif

תתחדשי... אחלה אייקון... אני לא התיעצתי, אני אימצתי אותו כשכולם אימצו. יותר נכון אימצתי בהתחלה את התוכי(
) אבל אח"כ שיניתי. גם אני שמעתי את המצעד הזה
שמעו איזה קטעים היו: נסענו ארבעה חברים במיניבוס, כמו שכבר אמרתי, היה לנו אוטובוס ומיניבוס. אז בדרך חזרה נסעצתי במיניבוס כי רציתי לישון. אז ישנתי והנהג שם את התחנה הזאת. היה המצעד. אני לא ידעתי כי ישנתי והוא העביר תחנות די הרבה. אז היה המצעד וישנתי ועוד חבר שלי ישן אבל אחד לא ישן. אז ישנתי ופתאום כשמו את השיר הזה התעוררתי. זה היה מצחיק. התחלנו להתפקע שם מצחוק... עכשיו כשאני אשמע את השיר הזה אני אחשוב עלייך גם. כי עד עכשיו כששמעתי אותו תמיד חשבתי על רותם כי היא אמרה שהשיר הזה ריגש אותה והיא אפילו בכתה ממנו... באמת אחלה שיר. גם אמרתי את זה לחברים שלי, שהשיר הזה יעלה למקומות הראשון עד הפעןם הבאה שניפגש שזה יהיה אחריי פסח... יאללה אנשים תתעוררו
איפה אתם
לא הייתי כאן פחות משבוע וכבר הפורום מתפורר
יאללה תתחילו לכתוב כאן

../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

באמת.., מספיק בן אדם עוד יעלה לו הרבה...... ומ קורה?, סך הכל יומיים שלא הייתי פה והפסקתם לכתוב?!?! יייייייאאאאלללללהההה תעלו דיונים משהו....

the king 25983

New member
../images/Emo103.gifבאמת יבש פה../images/Emo70.gif

איפה היית
אז מיום שני אתה גם לא תהיה בפורום
אני מנסה לגייס מישהו שאני מכיר *אהם ריטה אהמ* שתכתוב פה...

חחח.... ../images/Emo168.gif

יש לי טיול ים אל ים.., אבל שטויות... ומאתמול הייתי אצל דוד שלי בנתניה.., אבל נכנסתי לפוורם וראיתי הכל.., אוייי..., והיה ממש מממש משעמם כי כולם דתים ואני חילוני..., אבל אני ודוד שלי נכנסו לחדר, סגרנו אותו והדלקנו מחשב והכל...

../images/Emo25.gifחחחחחחחחח, סמיון, איזה קטע!!

האייקון הזה של הנשיקה? שבהודעה שלי הראשונה? שמתי אותו סתם כזה ...ואתה חשבת שזה האייקון שלי..אבל בעקבות האירוע הזה , הנשיקה תיהיה באמת האייקון שלי, תודה שעזרת לי לבחור כ"כ מהר לינור!

the king 25983

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif...

ואם מדברים על אייקונים... שמתם לב שכל חד מחליפים כמה אייקונים
נגיד בחנוכה היה סביבון ועוד כמה, בפורים מסכה ועוד. ולפסח האייקוני החדשים:
|פירמידה| - נחמד, לא

Rain Star

New member
הנה משהו שאני גיליתי רק השבוע...

האייקונים הרגילים זה למשל:
או זה
או זה....
הם תפוזים עם הבעה!!!!!!!

רותמיקה

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo29.gif

במבטא שרק רוני תבין: ב-א-מ-ת-? (תקראו במבטא של גננת שמדברת לילדים מפגרים..) לא ידענו... הם כולם גם אותו אייקונים עם עיצוב פנים אחר... דוגמא:
ו
יש גם את |קור| או |קר| ו:-{ ו
ו [-}

רותמיקה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo29.gif

אף אייקון לא יצא לי כמו שהתכוונתי!! ח-ר-ם-! רוני תכתבי להם את את האייקונים.. תודה!

i c y

New member
התכוונת ל...../images/Emo42.gif

וקר, שכבר לא איתנו (
) אבל הוא אמור להיראות ככה..

למעלה