היי...

../images/Emo25.gifהיי...

מישהו פה עבר טיפולים בגלל גידול בחלל האף/ משהו אחר שקשור למחלקת אף, אוזן גרון? אם כן אשמח לתגובה...רוצה להתייעץ... בריאות, אהבה והרבה אור לכולם

פשוט תשאלי ../images/Emo42.gif

אצלי היו בלוטות מוגדלות באזור הצוואר ונדמה לי שגם באזור גזע המוח. תשאלי כל מה שיש לך

../images/Emo141.gif../images/Emo13.gifספקות שמובילת לפחד ...

אהלן! מה שלומך? עברת הקרנות כדי להסיר את הגידול? או רק כימותרפיה/ניתוח...? עברתי סדרת הקרנות+כימו עד לפני כמה חודשים...היום אני רק נמצאת במעקבים ושם אומרים לי שהכל בסדר. אבל והאבל הזה מטריד אותי- אני סובלת המון מכאבי ראש, אבל כאב מוזר: מן הרגשה שהראש תפוס וכואב וקשה לי להרפות...זה גורם לי לחשוש שמדובר לא רק בתופעות לוואי של הטיפול כמו שהרופאים אומרים לי... מה דעתך? ביי בנתיים

היי לוליטה

לא סיפרת איזה סוג סרטן היה לך,אמרת שזה היה באזור הצואר,אבל זה משאיר מספיק אופציות פתוחות. עברתי ביופסיה והקרנות בפעם הראשונה, וכימו בפעם השניה. כיום במעקבים והכל בסדר (ואין לי שום כוונה שזה ישתנה). את אומרת שאת מרגישה שהראש תפוס לך וקשה לך להרפות, וזה גורם לי לחשוב שאולי זה משהו שאת עושה לעצמך, איזשהו סוג של לחץ, חרדה או פחד והרבה יותר מדי מחשבות שגורמות לראש שלך לכאוב. זה נשמע מאד פשוט אבל זה לא משהו להקל בו ראש כי אני מאמינה שיש לנו את הכוח לפגוע בעצמנו אם אנחנו חושבים מספיק חזק, הבעיה היא שעוד לא למדנו איך לתקן בעצמנו את עצמנו. אם המצב הוא שאת מוטרדת ומוצפת ספקות ופחדים, אולי כדאי לטפל גם בבעיה חוץ מבסימפטום (כאבי הראש) וכך הפתרון לכאבי הראש יהיה לטווח הרחוק יותר. מכירה בודאי את הקלישאה שאומרת שאין לנו ממה לפחד חוץ מהפחד עצמו. אולי כדאי שתבדקי עם עצמך את הרעשים שמטרידים אותך מבפנים ואפילו לשקול עזרה מקצועית שיכולה לעזור לך למצוא את התשובות לשאלות יותר מהר. יום טוב גלי

אהלן גלי../images/Emo85.gif

קודם כל אני חייבת לציין שהגישה שלך מעוררת הערצה...אבל האמת היא שהספקות והפחדים שיש לי לגבי כאבי הראש מדאיגים אותי כי אלו כאבים נוראיים- אני מרגישה שהראש שלי לא רפויי...ואני חוששת שאלו לא רק תופעות לוואי של הטיפול כמו שהרופאים אומרים אלא שזהו איזשהו סימן לכך שהמחלה לא נגרמה לגמרי..וזה די מלחיץ... אני גם מאמינה שיש לנו את הכח לפגוע ובמקביל גם להבריא את עצמנו ולכן אני יותר מוטרדת כי המחשבות הללו לא עוברות... יש לך איזשהו טיפ לגבי "עזרה" בנושא הספציפי הזה? תדה וסופ"ש נעים....

תודה על הדובי

אולי קודם כל כדי להרגיע את עצמך תעשי בדיקות כדי לשלול את האפשרות שזה אכן משהו פיזי שבאמת מעיק עליך. יכול להיות והבדיקות יחזרו ללא ממצא ואם אותם כאבים אכן נגרמים מהלחץ שלך, הם ייעלמו כי תביני שהכל בסדר אצלך. בכל מקרה לא נראה לי שבדיקה יכולה להזיק. והטיפ שלי - תפסיקי להטריד את עצמך, יש מספיק שיעשו את זה בשבילך גם בלי שתבקשי

טפו טפו טפו!!../images/Emo39.gif../images/Emo57.gif

שוב שלום! מה נשמע? אצלי מצויין!!! אתמול קיבלתי תשובה של מיפויי(גולגולת) מאד נדיר שביצעתי (בין היתר בגלל כאבי הראש) ונאמר לי שהכל בסדר! אז אני הרבה יותר רגועה וראיתי לנכון לשתף אותך... ביי ושבוע טוב לוליטה

תודה תודה ../images/Emo185.gif

מאד שמחה לשמוע. לדעתי עכשיו גם יכאב לך הראש פחות. ושוב תודה ששיתפת. הכי חשוב שאת רגועה. תרגישי טוב!

למעלה