הכר את הפורום!

Hip Hop star

New member
../images/Emo25.gifהכר את הפורום!../images/Emo25.gif

מכיוון שמיכל טסה למשלחת של פולין,אז אני מחליפה אותה השבוע
הפעם בפינה תוכלו לתחקר ולשאול כל מה שבראש שלכן,והכי כדאי להביך הפעם את מור!!!!!!!!! הידוע בכינויה לשימצה:bar bonse!
תודה רבה לשירן שהייתה בפינה שבוע שעבר וענתה על השאלות

Hip Hop star

New member
שואלת../images/Emo3.gif

היכוני מור,כי זה הולך להיות קשה וכואב
היי מור!מה שלומך? בת כמה? מאיפה? איזה כיתה? מה המזל שלך? מה התאריך לידה שלך? מה הצבע האהוב עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מי החברה הכי טובה עלייך? יש לך חבר? היה פעם? התנשקת כבר?(
) איך היה? מקפליי או באסטד? מקפליי או מקפליי? טום או הארי? הארי או דאגי? דאגי או דני? דני או דני? דני או טום? wonderland או room on the 3rd floor? את מסכימה איתי שדאגי הומו
? יש לך סמאש היטס? קנית פעם את TOTP? מעריב לנוער או ראש1? עם מי תתחתני? במה את מאמינה? יש לך בע"ח? תמליצי לי על סרט...? תמליצי לי על ספר...? תמליצי לי על דיסק...? תמליצי לי על תוכנית טיוי...? מה הפוזה שאת הכי אוהבת לעשות כשמצלמים אותך? באיזו פוזה לא היית רוצה שייתפסו אותך? בשער של איזה עיתון היית רוצה להופיע? מתאים לך לטוס עם החבר'ה לשבוע מטורף באיביזה? את מי היית לוקחת איתך? מה את מאחלת לעצמך לקראת השנה החדשה? קעקוע של מה היית עושה,אם היו מכריחים אותך לעשות? רוצה למסור ד"ש למישהו? מה דעתך על מערכת החינוך של ישראל? באיזו חברת סלולרית את? איזה סוג פון יש לך? מה הצילצול שלך? מה השומר מסך שלך? מצאת לק? יש דברים שרצית לומר? האם את פרינססה? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת מתעוררת? מה את אוכלת בבצפר? איך חזרת היום הביתה מהבצפר? למה המורים אוהבים אותך? מה מצב היחסים בינך לבין הורייך? איך חגגת את היוםמולדת שלך? איך נראה ארון הבגדים שלך? לאיזה חוגים נרשמת השנה? האם את עשירה מפונקת? את אוהבת לשוט? האם לפעמים יש לך התפרצויות זעם? מי תהיה מיס אסתטיקס 2005? אוהבת לקרוא רכילויות? ממה את הכי נהנית? מה הגובה שלך? שיזוף בריא? איפה נולדת? איפה כיום את מתגוררת? מה צבע העיניים שלך? מה צבע השיער? מהי הדמות לחיקוי שלך? מה הספקת לעשות עד כה בחיים? מה החלום שלך? מי ניצל בגלגל הצלה? רוצה חולצת פסים? האם אני חייבת להאמין בקריסטלים כדי שהם יישיעו עליי.? באיזו פרסומת היית רוצה להשתתף? איזו מכונה היית רוצה להמציא? מי הכי זמר? מי הכי להקה? מה הכי שיער? מה הכי מוזיקה? מה הכי כלי נגינה? מה הכי צבעים? מי הכי שחקן? מי הכי במאי? מה הכי סיפור? מה הכי מחזה? מה הכי מקצוע? מה הכי כיף? מה הכי סרטים? מה את הכי אוהבת? מה הכי פרצוף? צחי אוהב גברים,תוכלי לרגש אותו באיזו תמונה מרגשת? מה ההבדל בין מי שגר בסביון לאלוהים? אוהבת גולף? מה את חושבת על התפתחות האדם? האם היית מסתדרת בלי טכנולוגיה? האם היית מסתדר בלי חשמל? האם את משתמשת באמצעים טכנולוגיים בעבודתך או לשם הנאה? האם את אדם שמקב לאת השונה או שאת ממהרת לשפוט אנשים? מהן נטיותייך המיניות? מהן נטיותייך הפוליטיות? האם חשת פעם שהסביבה רואה אותך כשונה? ספרי בדיחה... ספרי על פאדיחה שקרתה לך פעם....
מה את חושבת על התמונה הזאת? תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע בחרת דווקא בה..?

bar jones

New member
אלה! הרגת אותי! אבל יצאת מלכה!|בנדנ

חלק 1! מה שלומך? אמממ אני נראי לי חיה פחות.. או יותר.. בת כמה? אממ אני בת 17 וחצי- 5.2- לשנן מהיום! מאיפה? חחח מביך לענות.. פ"ת.. איזה כיתה? י"ב 2 מה המזל שלך? מזל רע.. חח סתם לא, אני דלי- אז תיזהרו שלא אשפוך עליכן מים מה התאריך לידה שלך? חחח- כבר רשמתי אבל ככה אני מאפשרת לכן לשנן שוב- 5.2.88 מה הצבע האהוב עלייך? סגול.. מאז שהייתי פצפונת :) מה המקצוע האהוב עלייך? כימיה... זה פשוט פרפקט! מי החברה הכי טובה עלייך? אמממ ענבלי :) אנחנו נשואות כבר 11 שנה יש לך חבר? אמממ...dreams...dreams..dreams..dreams.. היה פעם? חחח האמת שהיה... אחד. התנשקת כבר?() אמממ גברת אלה- נראי לי שאת יודעת את התשובה!! איך היה? חחח יוו... מביך לענות.. אבל זה היה כיף.. מקפליי או באסטד? אממממ אני לא יכולה.. כי באסטד היו הראשונים שאי פעם ממש אהבתי בתחום המוזיקה!!ומקפליי... יוו... אתם מבינים לבד... מקפליי או מקפליי? וואו- בחירה קשה- אז אני אלך על מקפליי.. טום או הארי?דפנטלי הארי הארי או דאגי? דפנטלי דאגי דאגי או דני? חחח כל כך דני!!!!1 דני או דני? דנני!!!!!!!!!!!!!!!1 דנדוש!! מיי לאב!! דני או טום? אמממ... חחח נו טוב... כבר הבנתם שאני רוצה את דני, אז בטח גם כאן התשובה צפויה- דן דן!

bar jones

New member
חלק 2! ../images/Emo66.gif

או room on the 3rd floor? wonderland- wonderland פשוט אלבום מושלם.. את מסכימה איתי שדאגי הומו? אמממ מקווה שלא :) יש לך סמאש היטס? יאפ! קנית פעם את TOTP? ברור- עיתון מעולה! מעריב לנוער או ראש1? חחח ראש 1.. עם מי תתחתני? הייתי רוצה עם דני... מישהי רוצה לעזור לי לחשוב על דרך איך?.. במה את מאמינה? באלוהים, באמא שלי, בחברות שלי, באבני מזל, בעצמי לפעמים, אממ לפעמים באסטרולוגיה,באהבה, ברוקנרול :) במקפליי.. יש לך בע"ח? אחי הקטן נחשב? וכן, יש לנו שני תוכים שצורחים כמו משוגעים והייתה לנו יונה מתה בגינה, כיוון שהיא בשטח שלי אני מניחה שהיא שלי.. רק חבל שהחתולה אכלה אותה :( תמליצי לי על סרט...? טרויה! עלילה מהממת- שחקנים פשוט- אין מדהימים!! וגם אני עדיין מהמכורות למלך האריות! מומלץ לכל גיל :) תמליצי לי על ספר...? אממ יש לי ספר שקוראים לו אינטלגנציה רגשית- אני לא זוכרת מי מהמחבר כרגע- מי שתרצה לקרוא אני אחפש לה, גם צופן דה וינצי של דן בראון מעולה ובכלל, ספרים עם פרושים לחלומות מעניינים נורא. תמליצי לי על דיסק...? audioslave זו להקת רוק האמת-אבל זה רוק עדין- מצויין ! וכמובן- החדש של מקפליי חובה בכל בית. תמליצי לי על תוכנית טיוי...? לא כל כך רואה טיוי האמת.. אז אני סתם אגיד חברים כי זה אני ממש אוהבת.. למרות שראיתי בטח כמו כולכן כבר את הכל.. אני גם נורא אוהבת "מה שבנים רוצים" זה בהוט 3. ,תוכנית ממש חמודה כזאת. מה הפוזה שאת הכי אוהבת לעשות כשמצלמים אותך? חח, האמת שאין לי, אני סתם מחייכת וזהו. באיזו פוזה לא היית רוצה שייתפסו אותך? אממ מתנשקת עם בחורה (?!?!??!) – לא שניסיתי או מתכוונת לנסות! או שהחולצה יותר מדי למטה או משהו כזה.. בשער של איזה עיתון היית רוצה להופיע? אמממ rolling stone?פשוט תמיד מדברים שקשה להופיע בשער בו.. למרות שכל עיתון נוער בריטי היה מספיק טוב בשבילי! מתאים לך לטוס עם החבר'ה לשבוע מטורף באיביזה? אמממ.. ברור!! אבל בתנאי שתבואי איתי :)

bar jones

New member
../images/Emo66.gifחלק 3!

את מי היית לוקחת איתך? אם הייתה לי אפשרות את דני... אבל כמו שאמרנו- נהיה מציאותיות- את ארבעת החברות הכי טובות שלי, וגם כמה מהפורום כאן! אתן פשוט כל כך חמודות.. מה את מאחלת לעצמך לקראת השנה החדשה? אני הכי הייתי רוצה פשוט להיות מאושרת.. כמובן שגם בריאות והצלחה והכל.. אבל זו השנה האחרונה שלי בבצ'פר ואני הכי מקווה בעולם לנצל אותה כך שאני בחיים לא אשכח אותה! קעקוע של מה היית עושה,אם היו מכריחים אותך לעשות? של טינקרבל! בחופש עשיתי קעקוע חינה שלה על הזרוע ביד בחלק הפנימי, טיפה מתחת לאיפה שדוקרים אותנו בבדיקת דם- אגב אחד הדברים השנואים עליי, אם למישהי יש דרך לעבור את זה בקלות- אני כל כך צריכה הסבר! בכל מקרה, אהבתי את זה ממש.. אז אני מניחה שהייתי עושה אותו הדבר. רוצה למסור ד"ש למישהו? כן! לענבלי,טלוש,ענט ואנג'י החברות שלי! וגם לאחד בשם לוק.. פגשתי אותו בקיץ שעבר שהייתי בשיקאגו ויש לו להקה והכל.. וסתם היה נחמד אם היינו מתראים שוב מעבר לאימיילים! וגם ד"ש למקפליי! אלה- אל תשכחי להעביר! מה דעתך על מערכת החינוך של ישראל? אמממ- ועדת דוברת- אחת ההצעות הגרועות בעיניי! ובכלל שרת החינוך שלנו לא מחזיקה בידה תעודת בגרות מלאה, אז שתרגע עם ההטפות.. כי ראינו שאפשר להגיע רחוק ושלמרות הכל, הלימודים זה לא בהכרח העתיד שלנו.. באיזו חברת סלולרית את? סלקום! או שאין לך את זה :) איזה סוג פון יש לך? נוקיה 3310, עם הכתום בצד, אבל יש לי אחלה פאנל! מה הצילצול שלך? אממ, יש לי הקצאות צלצול.. כל אחד מהאנשים שהמתקשרים אליי הרבה בעל צלצול משלו..אבל הכללי כלפי אילו שלא הקצאתי זה sky diver מה השומר מסך שלך? אממ, פו הדוב מצאת לק? כן! אני הכי אוהבת שקוף! או ורוד בהיר.. יש דברים שרצית לומר? כן, שאני פשוט מתקוממת נגד כל בנות ה-12+ שלובשות פחות בד מבערוץ האופנה או הבנות שמתמרחות על הבנים! פשוט די כבר! זה עושה לכולנו סטיגמה שלילית! אז קצת אחריות חברתית! ועוד משהו.. רק שתדעו שאני פשוט אוהבת אתכן נורא!

bar jones

New member
אווו.. חלק 3! ../images/Emo66.gif

האם את פרינססה? לא יותר מדי.. באמת שלא! אבל לכל אחד יש את הקטעים שלו :) מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת מתעוררת? קודם כל מחייכת!! ואז יש לי ליד המיטה תמונה של דני, אני מסתכלת ומחייכת פי שתיים! ואז כמובן מדליקה טיוי היטס ואומרת למאמי בוקר טוב! מה את אוכלת בבצפר? בגט עם גבינה צפתית או בולגרית!חח לא בגט שלם.. בואו לא נסחף.. איך חזרת היום הביתה מהבצפר? אמממ עם המורה נהיגה שלי! זה פשוט מדהים.. למה המורים אוהבים אותך? אני מניחה כי אני בכתה המדעית וכי אני משקיעה בלימודים (?!?!) ובכלל אני נורא פעילה בשיעורים ובבצ'פר- אחרי הכל- זו חוויה של פעם בחיים. מה מצב היחסים בינך לבין הורייך? אני מאד מאד קשורה לאמא שלי, אני חושבת שהיא אחת החברות הטובות שלי, היא לרוב מבינה אותי. אבל שתדעו לכן שהיחס עם ההורים משתפר ככל שמתבגרים, בגיל 15 גמני לפעמים כעסתי עלייה, אבל היא פשוט מדהימה!!! איך חגגת את היוםמולדת שלך? הכינו לי מסיבת הפתעה! הכל היה פשוט מושלם! אני חושבת שנהניתי כמו לא נורמלי! וגם הייתי בארומה באותו היום! אז בכלל שווה! אגב זה היה ביום שבת.. כך שלא הייתי צריכה לקום מוקדם לבצ'פר.. איך נראה ארון הבגדים שלך? רוב השנה הוא מסודר. יש את המדף של הפי'גמות ובגדי הבית.מעליו את המגירות של הלבנים. מעל מדף של החולצות, זה מסודר לפי חולצות קצרות, גופיות, יומיומיות וחגיגיות ולרוב גם צבעים.. ככה אני פשוט מוצאת מה חיפשתי! לאיזה חוגים נרשמת השנה? מחול וריקודי בטן- ואל תצחקו! אני לא רוצה להיות רקדנית בטן אבל זה נחמד בתור תחביב וזה מעלה את האדרנלין מאד! האם את עשירה מפונקת? אמממ איך אני יכולה להעיד על עצמי?! את אוהבת לשוט? יאפ! אין לי מחלת ים או בסגנון! זה מרגיע לפעמים ובכלל אני נהנית מהרוח שיש בשיט! האם לפעמים יש לך התפרצויות זעם? לא חושבת, אני לפעמים יכולה לחוש סוג של כעס.. אבל לא עד כדי כך שאתפרץ ולא אשלוט בעצמי. מי תהיה מיס אסתטיקס 2005? אמממ, מי אסתטיק? אסתטיקה כלומר? ומה זו התחרות הזאת בכלל?! אוהבת לקרוא רכילויות? לא מכורה לזה וגם לא מאמינה לכל מה שרושמים, אבל זה מעביר את הזמן יופי.

bar jones

New member
אופס,מקודם זה היה חלק 4 ועכשיו 5!

ממה את הכי נהנית? אני ממש אוהבת לרקוד ולצחוק! הכי הרבה שאפשר!, ולבלות עם החברות שלי!! לא משנה איך, אפילו רק לשבת יחד.. וכמובן, מקפלי.. מה הגובה שלך?1.69 שיזוף בריא? כידוע לי, לא כל כך.. הקרינה האולטרה סגולה מפתחת תאים שעלולים לגרום לסרטן העור, גם המסננים לעיתים לא עוזרים.. ובכנות כפי שראיתן או לפחות חלקכן, אני גם מספיק כהה בלי השיזוף, כך שאני אישית מוותרת. איפה נולדת? באר שבע- בית חולים סורוקה איפה כיום את מתגוררת?פ"ת- מאז גיל 7 חודשים מה צבע העיניים שלך? חום מה צבע השיער? חום מהי הדמות לחיקוי שלך? אין לי מישהו ספציפי, אני חושבת שאני לומדת המון מהמון אנשים.. אבל אני מעריכה אנשים שמתאמצים כדי להגשים ת'חלומות שלהם. מה הספקת לעשות עד כה בחיים? הייתי בחו"ל בגרמניה, קנדה, ניו יורק, איטליה, שוויץ,צרפת,בריטניה, שיקאגו וספרד, רכשתי חברות שאני פשוט גאה בכל אחת מהן! התחלתי ללמוד נהיגה, הייתי בסדנאות גישור, עשיתי יוגה , אומגה, באנג'י, התעוררתי ב-3 לפנות בוקר רק כדי לרכב על גמל ולצפות בשקיעה, פגשתי דוב 3 מטר מולי, עברתי קורס פסיכומטרי, הייתי מדריכה לפעמים  מה החלום שלך? אמממ, להצליח בחיים. אבל של מי לא? אני מקווה מאד לגור שנה בבריטניה, אני רוצה להיות תפקיד טוב בעולם ההיי טק וגם לאמץ ילדה שאגדל.. לפגוש את מקפליי! מי ניצל בגלגל הצלה? שלושה אצנים מתחרים במירוץ. באצן השלישי עקף את המקום השני- איזה מקום הוא? רוצה חולצת פסים? יאפ! יש לך למידה שלי? האם אני חייבת להאמין בקריסטלים כדי שהם יישיעו עליי.? לקריסטלים יש סגולות מיוחדות? זה כמו אבני מזל? ואישית אני חושבת שאמון זה המפתח להכל, סביר להניח שאם תאמיני יותר סיכויים שזה ישפיע. באיזו פרסומת היית רוצה להשתתף? אמממ, לויודעת.. אני לא כל כך רואה פרסומות, אולי לבגדים או משהו, לא ממש עולה לי רעיון לראש. איזו מכונה היית רוצה להמציא? אמממ מכונה שלוקחת ממך את כל העייפות! שונאת להיות עייפה! וגם מכונה שאתה נכנס אליה איך שאתה קם.. ותוך שנייה אתה יוצא הכל מסודר ומוכן ונראה עשר. ואם אפשר מכונה שתפתוראת המחלות הסופניות והרעב..

bar jones

New member
עוד לא התעייפנו?- חלק 6!! ../images/Emo66.gif

מי הכי זמר? דני – הקול שלו פשוט מדהים... גם סקסי ברמות לא נורמליות! מי הכי להקה? מקפליי !! מה הכי שיער? ארוך חלק- אבל ממש ארוך! ואני גם אוהבת שיש דירוג יפה.. מה הכי מוזיקה? פאנק- רוק עדין מה הכי כלי נגינה? גיטרה ותופים! פשוט שולט! מה הכי צבעים? סגול, צהוב , כחול וורוד- אבל די כבר לחרוש על הורוד! מי הכי שחקן? אממ בראד פיט, אורלנדו בלום, ג'סי מקרטני  מי הכי במאי? אני ממש לא מבינה בזה.. אז אני פשוט אוותר על התשובה מה הכי סיפור? איך שתום וחברה שלו חזרו זה לזה.. והאמת שגם מרקו ואמא שלו.. שהייתי קטנה ממש בכיתי.. מה הכי מחזה? היחידי שאני זוכרת ממש הוא מרי לו, אז שיהיה מרי לו.. מה הכי מקצוע? מנכ"לית חברה, או אולי זמרת או זכיינית לוטו (חי חי) מה הכי כיף? שיש המון זמן חופשי!!!!!!!!! מה הכי סרטים? פו הדוב, מלך האריות, צעצוע של סיפור, היפה והחיה... אני ממש אוהבת סרטי דיסני! מה את הכי אוהבת? כהמון דברים.. מוזיקה, חברות משפחה חורף שוקולד.. אינטרנט! מה הכי פרצוף?
צחי אוהב גברים,תוכלי לרגש אותו באיזו תמונה מרגשת? אני אישית לא, אבל כמה בשכבה שלי כן מה ההבדל בין מי שגר בסביון לאלוהים? אמממ שאלוהים מאושר לפעמים ? סתם לא... בלי סטיגמות.. אוהבת גולף? שיחקתי אולי 3 פעמים בחיי! מגניב ! מה את חושבת על התפתחות האדם? אם נפסול כל מיני תורות למיניהן- כמו תורת דרווין- תורת הגזע, אז בכלליות, זה פשוט לא להאמין איזו יכולת מדהימה יש לאדם! אנחנו חיים בעולם שמאפשר לנו לחיות ברמה גבוהה בתחומים רבים כל כך- כך שבהחלט זה אחד מפלאי עולם לדעתי. האם היית מסתדרת בלי טכנולוגיה? החומריות חדורה יותר מדי בטבע שלנו, כבר מגיל 0.. כך שלא.. ממש ממש לא! האם היית מסתדר בלי חשמל? לכמה זמן? והייתי מסתדרת, כל היום הייתי מתנחלת אצל חברות.. :) האם את משתמשת באמצעים טכנולוגיים בעבודתך או לשם הנאה? גם וגם! אבל בזמן של החופש ועכשיו.. הנאה הרבה יותר. האם את אדם שמקב לאת השונה או שאת ממהרת לשפוט אנשים? אני מודה שגם אני לפעמים שופטת בלי סיבה, אבל אני מודעת לחשיבות שלקבל את האחר עד גבול מסויים ואני ממש מנסה. מהן נטיותייך המיניות? כידוע לי, ואני מקווה שידוע לי טוב, סטרייטית מהן נטיותייך הפוליטיות? אני די מוגדרת כימנית.. ליכוד.. האם חשת פעם שהסביבה רואה אותך כשונה? אמממ.. לרוב אני מרגישה שיש לי מכנה משותף עם רוב הסביבה, אבל לפעמים שאני בחברת אנשים ששונים מהטבע שלי, אני בהחלט חושבת שרואים בי כשונה, אבל זה לא רע דווקא... ספרי בדיחה... אוי לא כדאי! אני פשוט הורסת בדיחות! ספרי על פאדיחה שקרתה לך פעם.... היינו בשיעור ספורט ורצנו.. באמצע הריצה פשוט חשבתי על משהו אחר לחלוטין ואז שמעתי רעש חזק וגיליתי שאני שוכבת על הרצפה מול כמה מהשכבה שלי.. מה את חושבת על התמונה הזאת? חח האמת שתמיד חשבתי שטום יהיה מוצלח בתחום המשחק, פשוט לא תיארתי לעצמי שהוא מתכוון לפרוץ כשהוא מגלם את בילבי , אבל שאני מביטה בזה- ממש יפה לו :) תוסיפי תמונה משלך,והסבירי מדוע בחרת דווקא בה..? אמממ.. הוספתי את התמונה הזאת כי בקושי יש לי תמונות במחשב עכשיו- הכל בגיבויים. זאתי מצד שמאל זו דידי, היפה שלי, היא בובה ברמות לא נורמליות! אז סתם רציתי שתראו אותה !

bar jones

New member
אלוש- היה מגניב :)

טוב מותק שלי, היה ממש מגניב לענות לך... אפילו שהלכו לי הידיים והתנוונו לי הפרקים! אפילו שהמוח שלי נזל לשידה ושמעולם לא בהיתי במסך כל כך הרבה מבלי לזוז.. היה פשוט כיף :) בובה, אוהבת אותך מלייאנתלפים :) ושוב... הרגת אותי.. ואנחנו עוד נתחשבן על השאלה "האם התנשקת".... אוו כמה שאת הולכת לחטוף על זה !!
ולמה אני לא מצליחה להוסיף תמונה ?!?!? , בה ביי :)

oriane0

New member
שלום מור :]

אוקי, אני לא רעה כמו אלע, אבל אני אנסה לעשות יותר מעניין. ומי יודע? אולי אני אצליח לעקוף את אלע. בואי נתחיל. (אני ממליצה לקחת לידך בקבוק מים ואוכל, כי זה לא יגמר בזמן הקרוב:]) -מה שלומך? -איך החזרה לבית ספר? -איזה מזל את? -מתי נולדת? -איפה (ארץ)? -יסודי/חטיבה/תיכון? -את נהנית שם? -באיזה בית ספר הכי נהנת? -היית רוצה לחזור לכיתה א'? -אם לא, לאיזה כיתה? -באיזה גיל את רוצה להיות? -מתי בכית לאחרונה? -מתי אכלת לאחרונה? -מה הכלי האחרון שניגנת בו? -איזה סרט אחרון ראית? -איזה ספר אחרון קראת? -איזה דיסק אחרון שמעת? -תמליצי לי על דיסק? -תמליצי לי על חנות בגדים? -תמליצי לי על ספר? -תמליצי לי על סרט רומנטי עם מי שאני דלוקה עליו? -נגיד יצאת לדייט עם דני (הפייב שלך לא?) והוא מביא אותך לבית שלו.. ואז לחדר.. האם תחזרי עם עוד מישהו הביתה(אם את מבינה למה אני מתקוונת..)? -מה הגובה שלך? -מה את רוצה לעשות בעתיד הקרוב? -כמה ילדים את רוצה מדני? -כמה ילדים את רוצה מהארי? -כמה ילדים את רוצה מדאגי? -כמה ילדים את רוצה מטום? -מה עדיף - באסטד או מקפליי? -דני, דאגי, טום או הארי (או אורגיה ענקית)? -האם יש לך פוסטרים בחדר? של איזה להקות/שחקנים? -בית פרטי/דירה? -איזה מילה תמיד תצא מהפה שלך, בכל משפט? -היית מאמינה שכל משפט שלי יש "כאילו" או "כזה"? אני מרגישה פקצה מידי! איך תעזרי לי? -את מגלה שיש לך הזדמנות לבקר במפעל השוקולד של ווילי. תבואי? -אם את תחליפי את ווילי, כמו צ'רלי, או יקרה לך משהו כמו שאר הילדים? -האם תכנסי רזה ותצאי שמנה (הכוונה אם תאכלי הרבה שוקולד)? -את מכירה את השיר "נסיכה שלי"? -היית רוצה שדני ישיר לך אותו? -אם את לא מכירה, את רוצה שאני אשלח לך אותו? הוא אצל אחותי במחשב! רוצה? -גילית שהורייך המתוקים הפתיעו אותך ליומולדת עם כרטיס טיסה ללונדון, עם כניסה להופעה של מקפליי, ואח"כ יש לך אפשרות לבקר אצלהם בבית. מה תעשי דבר ראשון? -את מנויה לראש1 או למעריב לנוער? -מסנג'ר או אייסיקיו? -מחשב או טלוויזיה? -מי הילד הכי ערס שאת מכירה? -הכי רומנטי? -הכי חמוד? -הכי ידיד טוב? -מי הילדה הכי פקצה? -הכי חמודה? -הכי ילדה טובה של אמא? -הכי פריקית? -הכי מעצבנת?! -את דלוקה/אוהבת/מחבבת מישהו? -הוא איתך? -מה הדבר הכי רומנטי שעשו בשבילך? -את רוצה להיות מפורסמת.? -את רוצה לאמץ חתול?! -מה את הכי אוהבת בבית ספר? -את מבקרת את הבתי ספר הקודמים שלך? -נהנית היום בבית ספר? -יש לך לוקרים? -אם את בתיכון, יש לך מגמות? -את נהנת בהם? -איזה שיר את שומעת עכשיו? -איזה שיר את ממליצה לי ללמוד בגיטרה?.. -נגיד הכרת בחור חמוד באינטרנט, האם תלכי לראות אותו? -אם כן, מה תלבשי? -את מאמינה באהבה ממבט ראשון? -אני דלוקה על מישהו. איך תעזרי לי? -מה המוטו שלך? -מה את חושבת עכשיו? -את אוהבת לאכול קונפרלקס? -ראית את מי גאון של אמא? -אם ראית, נכון סרט מדהים?! -איזה סרט השאיר לך צלקת ואת ממש זוכרת אותו? -אם היית מגלה שיש לך אחות תאומה. מה היית עושה? -ההורים שלך ידעו את זה כל הזמן! מה תעשי? -האם תחיי איתה? -את כותבת סיפורים? -את ידעת שהולך להיות לי בסוף החודש את הדיסק החדשדשדשדש של מקפליי? -איזה סמיילי עשה לך את השבוע? -איזה קטע משיר עשה לך את השבוע? -איזה תמונה עשתה לך את השבוע(תראי לי אותה!)? -מה את חושבת על הליפרינג, הצבע שיער והכל.. של דאגי? -את חושבת שמתאים לו? -את חושבת שהוא מנסה ליצור תדמית של ילד רע? -אולי? טוב, יאללה, אלע ניצחה אותי. אבל זה לא פייר :'< שיהיה לך יום טוף! :]] וריממבר- אם לא את לך? מי לך? (איי מין, "אם לא אני לי, מי לי?") וזהו. שיהיה לך יום מצוין!! אוהבת המון, אוריאן.

למעלה