אופס,מקודם זה היה חלק 4 ועכשיו 5!
ממה את הכי נהנית? אני ממש אוהבת לרקוד ולצחוק! הכי הרבה שאפשר!, ולבלות עם החברות שלי!! לא משנה איך, אפילו רק לשבת יחד.. וכמובן, מקפלי.. מה הגובה שלך?1.69 שיזוף בריא? כידוע לי, לא כל כך.. הקרינה האולטרה סגולה מפתחת תאים שעלולים לגרום לסרטן העור, גם המסננים לעיתים לא עוזרים.. ובכנות כפי שראיתן או לפחות חלקכן, אני גם מספיק כהה בלי השיזוף, כך שאני אישית מוותרת. איפה נולדת? באר שבע- בית חולים סורוקה איפה כיום את מתגוררת?פ"ת- מאז גיל 7 חודשים מה צבע העיניים שלך? חום מה צבע השיער? חום מהי הדמות לחיקוי שלך? אין לי מישהו ספציפי, אני חושבת שאני לומדת המון מהמון אנשים.. אבל אני מעריכה אנשים שמתאמצים כדי להגשים ת'חלומות שלהם. מה הספקת לעשות עד כה בחיים? הייתי בחו"ל בגרמניה, קנדה, ניו יורק, איטליה, שוויץ,צרפת,בריטניה, שיקאגו וספרד, רכשתי חברות שאני פשוט גאה בכל אחת מהן! התחלתי ללמוד נהיגה, הייתי בסדנאות גישור, עשיתי יוגה , אומגה, באנג'י, התעוררתי ב-3 לפנות בוקר רק כדי לרכב על גמל ולצפות בשקיעה, פגשתי דוב 3 מטר מולי, עברתי קורס פסיכומטרי, הייתי מדריכה לפעמים מה החלום שלך? אמממ, להצליח בחיים. אבל של מי לא? אני מקווה מאד לגור שנה בבריטניה, אני רוצה להיות תפקיד טוב בעולם ההיי טק וגם לאמץ ילדה שאגדל.. לפגוש את מקפליי! מי ניצל בגלגל הצלה? שלושה אצנים מתחרים במירוץ. באצן השלישי עקף את המקום השני- איזה מקום הוא? רוצה חולצת פסים? יאפ! יש לך למידה שלי? האם אני חייבת להאמין בקריסטלים כדי שהם יישיעו עליי.? לקריסטלים יש סגולות מיוחדות? זה כמו אבני מזל? ואישית אני חושבת שאמון זה המפתח להכל, סביר להניח שאם תאמיני יותר סיכויים שזה ישפיע. באיזו פרסומת היית רוצה להשתתף? אמממ, לויודעת.. אני לא כל כך רואה פרסומות, אולי לבגדים או משהו, לא ממש עולה לי רעיון לראש. איזו מכונה היית רוצה להמציא? אמממ מכונה שלוקחת ממך את כל העייפות! שונאת להיות עייפה! וגם מכונה שאתה נכנס אליה איך שאתה קם.. ותוך שנייה אתה יוצא הכל מסודר ומוכן ונראה עשר. ואם אפשר מכונה שתפתוראת המחלות הסופניות והרעב..