הנשיקה של חצות

../images/Emo25.gifהנשיקה של חצות../images/Emo25.gif

בעוד כשבוע ומס' שעות, תיכנס שנה אזרחית חדשה, שנת 2008
ומס' שניות לפני חצות הלילה, לפני שהשנה האזרחית קובעת את מקומה, סופרים את השניות לאחור ומחכים לנשיקת הסילבסטר
וכולנו, חלמנו פעם או פעמיים על נשיקה עם אדם המושג רק בחלומותינו, סלבריטאי רחוק וסקסי
לרגל השנה האזרחית החדשה פורום עולם הבידור והזוהר פוצח בפעילות נחמדת בה כל גולש בתפוז יוכל לכתוב מי הוא/היא בחיר/ת חלומותיו לנשיקת חצות ולמה דווקא הוא/היא ואיפה!
הנימוק והמקום המקורי ביותר יזכה את כותביו בכירבולית וכפכפי חורף של תפוז
לא לשכוח לציין מיקום של אותה נשיקה חלומית
מקוות להשתתפות מרובה נועה ורוית

אוקיי!!!!!!!111111

שימו לב שימו לב ~תופים~ ~מצלתיים~ בראד פיט. אוקיי? קודם כל הזה יהיה בקמבודיה איפה שאנג'לינה ג'ולי משחקת אותה צדיקה.מ-ו-ל אנג'לינה ג'ולי. למה? כדי שהיא תרגיש מה הוא עשה לג'ניפר
חה. עין תחת עין,בראד תחת בראד.:]

redsnowhite

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

מרשעת
עין תחת עין, בראד תחת בראד חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

m i c k e y 15

New member
אתם בטח כבר יודעים../images/Emo3.gif

הנשיקה שלי תהיה עם דני ג'ונס מהלהקה מקפליי
למה דווקא הוא: כי הוא מצחיק אותי, גורם לי להרגיש טוב...מהשירים שלו, מהסירטונים שבהם הוא נמצא וכל אחד מהם הוא אוצר בשבילי... הוא בנאדם טוב וקורע מצחוק ובגלל שאני אוהבת אותו, כאילו אין הוא אחד שהייתי רוצה לפגוש מישהו כמוהו, בדיוק כמוהו. הוא הזמר שאני הכי מעריצה בלהקה שאני הכי מעריצה והם הכל בשבילי, במיוחד הוא והקול שלו שאני כל כך מזדהה איתו.. הוא כותב שירים ואני יכולה להתקרב אליו ככה... הוא הבנאדם. מקום: בקניון- לא קניון איפה שהולכים לעשות קניות אלא שמסביב יש הרים, קניון בצבע אדמדם כזה, כולו פתוח. לאור הכוכבים... יושבים על שמיכה וכמה נרות. מסתכלים על הכוכבים שנוצצים מעל.... ואז נשיקה

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifהתלבטות קשה.

אבל אני אבחר את....... טרה קול,המתופף של להקת גרין דיי. אין מה לעשות,גרין דיי היו וישארו הלהקה האהובה עליי. מאז שאני מכירה אותם,המוזיקה שלהם מלווה אותי בכל מקום ובכל זמן,ותמיד עוזרת לי. והוא בהחלט חלק חשוב מזה. הנשיקה תתקיים בהאג,הולנד.

יש יותר מדי סלבים שבא לי עליהם...../images/Emo87.gif

אבל אני אבחר ב... SEAN WILLIAM SCOTT (שון ויליאם סקוט) המוכר לרובנו מתפקידו המיתולוגי כסטיפלר החרמן של אמריקן פאי
ולמה הוא? כי הוא מופרע, לא מהסס לעשות שטויות, ותמיד יוצא מגניב משלל המצבים אליהם הוא נקלע. כאילו, מי עוד היה מוכן לסבול פיפי על הפרצוף שלו ועוד באמצע דייט לוהט עם בחורה?!?!!? מי עוד היה מתנשק בספוטנטניות עם אשטון קוצ'ר ב"אחי, איפה האוטו שלי"? והכי חשוב- מי עוד מסוגל להיות פסיכי ולהישאר חתיך גם אחרי 34243243 סרטים שבהם הוא משחק את המפגר?

Nתוקההה

New member
הנשיקה הדימיונית שלי כבר כמה שנים היא...../images/Emo9.gif

עם.... Chad Michael Murray אני מעריצה גדולה של סרטיו, בינהם שישי הפוך ובית השעווה. מלבד זה שהוא שחקן נהדר הוא סקסאפילי בצורה שלא קיימת ונראה מעולה. בכל שנה שמגיעה הנשיקה הזאת אני מתנשקת עם הידיד ההומו שלי וחושבת עליו חח כן, עליו
זאת לא אובססיה אלא הוא גבר חלומותיי, הוא הנסיך הלבן שכל בחורה צריכה גבר חושני,חתיך,עדין עם פרצוף של מלאך.

Nתוקההה

New member
../images/Emo98.gifכמעט שכחתי - המיקום ../images/Emo9.gif

מרוב התרגשות ומחשבות על הנשיקה פיספסתי את עיקר הפנטזיה חח שאני חושבת עליה כל שנה.
הנשיקה תהיה כמובן ליד נהר הסן בפריז, לא רחוק ממגדל אייפל - בעוד שכולם חוגגים ויש זיקוקים אנחנו נתפוס פינה שקטה (עד כמה שנוכל) וצ'אד יביא את הנשיקה הכי חושנית ועדינה שלו. מה שיקרה אחר כך... זו כבר החלטתי

../images/Emo25.gif אני הייתי מתנשקת עם- ../images/Emo25.gif

ג'וליה רוברטס
נראה לי שהפה הגדול יותר שלה בא לידי ביטוי בנשיקות
איפה
בכל מקום שאנשים יראו ויקנאו

Aviyush

New member
אחלה משחק :)

אבל האמת שאין לי רעיון, כי מי שהייתי רוצה להתנשק איתו הוא לא מפורסם
אוףףףף אולי השנה היא השנה?

אמממ...../images/Emo216.gif

האמת שאין לי כ"כ רעיון... ואין לי כ"כ סלב שהייתי רוצה אבל אם כן, אז אולי
ג'וני דפ
ת'אמת שאני גם לא אתנשק עם אף אחד
חבר שלי חוזר אחרי יומהולדת שלי הביתה. (היומהולדת שלי ביום ראשון
אני אהיה בת 20
והסילבסטר ביום שני). חבר'ה נעמלתי בתקופה האחרונה.. והינה חזרתי
התגעגעתי אלכם המון המון
פשוט לא היה לי זמן, אבל נכנסתי וקראתי פשוט לא הגבתי

happy apple

New member
אוקי שלי

אוקי עם מיילו המדהים כי הוא הילד הרע הזה שאני נמשכת לזה והמקום באמצע סופת ברקים בגשם כי זה הכי שקסי להתנשק בגשם!

Tabacco 19

New member
אממ..

עם מורן אטיאס, בחדר סגור ככה שהיא תגנח לא יהיו פאדיחות.../tapuzforum/images/emo13.gif

למעלה