הנשיקה של תומו ושאנון מהלייב צ'אט

../images/Emo25.gif הנשיקה של תומו ושאנון מהלייב צ'אט

ת ר א ו.. זה היה מהלייב צ'אט לפני יומיים.. אני לא אמורה להגיד את זה.. אבל.. ממש הייתי רוצה להיות במקומו של שאנון, ואז של תומו.. ואז של שאנון.. http://www.youtube.com/watch?v=qXf1Zziyxgk

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif חחחחחחXD

איזה חמוודים@#%#@! והשיער של ג'ארד יותר טוב עכשיו:)

../images/Emo224.gifגמני../images/Emo3.gif

למרות שאני גם אהבתי את זה מתי שזה עוד עמד [: *כמו שאר דברים בגוף של ג'ארד
לא סתם XDD*

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחח מי טוו!!! =P

בקשר לשיער....חחחח הרבה יותר טוב כשהוא לא מעמיד אותו כמו בהתחלה....למרות שכבר התרגלתי לזה גם כשהמוהוק עומד....חחח

BtHeS 94

New member
חחחחחח!!!

תאכלס,היו לו דברים אחרים שעמדו בזמנו...לא רק השיער נפל הצידה XDDD סתםסתם >< XDDD

חעחעעע אהבתיי 3>

גדול אין דברים כאלהה חחחחח וג'ארד עד שהוא מגיב איזה נונשולנט אלוהים ישמורר D: BTW לכל אוהבי the all american rejects גם כן חלוקת נשיקות בפה לקהל המעריצות בג'ימי קימל ביום שני האחרון: http://www.youtube.com/watch?v=ppYOuzwVJNc אתם מוזמנים D:

BtHeS 94

New member
חחחח!!!

איזה אנשים קרועים הם... אין,פשוט אין עליהם בקטעים האלה... תמיד מספקים לנו משהו נחמד לצחוק עליו כל הסופ''ש... חחח הנשיקה של תומו ושאנון XDDD וג'ראד הזה בכלל מסטול,חחח לא שם לב XDDD

../images/Emo224.gifלא.פייר.גמני רוצה../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

כוסתומו =_= (ושל שאנון XD)

XoLilMissLolaoX

New member
אההההה OMGGGG

זה לא פייר גם אני רוצה!!! לא משנה עם מי אבל אחד מהם!!! אני מתה על שניהם!!! (למרות העדיפות שלי לשנון במיוחד עכשיו בגלל הזקן הממש עבה של תומו אז לא נראה לי הכי נעים בעולם....חחחחח)

TyrAnnyA

New member
לו לא אני לא היית רואה את זה )))

אני דווקא הייתי רוצה להיות לא במקום של אחד מהם אלא ביניהם

TA127

New member
../images/Emo207.gif הנצחתי את הגליפיקס בהרי אילת

חח הייתי באילת אז עם אבנים לבנות על הר שחור ציירתי את הגליפיקס בענק XD מעוניינים בתמונה?

בהחלטטטטט!!!

אני אשלח את זה לתומו, לג'ארד ולשאנון בטוויטר. חבל שלא עשית את המשולש ואז זה היה הולך גם לטריאד מישן

למעלה