הפעם אני פונה אל הנשים

אופק L

New member
../images/Emo25.gif הפעם אני פונה אל הנשים

מדוע אתן אוהבות לבלות בחברת גבר הומוסקסואל? מדוע גברים הומוסקסואלים נחשבים ידידים טובים יותר של האישה הסטרייטית מאשר גבר סטרייט אחר? האם זה בגלל שאין חשש שנרצה לשכב אתכן? האם זה בגלל הרגישות? הנשיות? ההבנה באופנה? היכולת לרכל על שחקני קולנוע סקסיים דוגמאת בראד פיט? אם הייתן יכולות, הייתן לוקחות ידיד הומו שלכן והופכות אותו לסטרייט בכדי שיהיה בן הזוג הקבוע שלכן? (כשכל התכונות שאתן אוהבות בו נשמרות). (גם גברים יכולים לענות
)

טל קר

New member
אז ככה. הומוסקסואליות זה לא תנאי

הכרחי ומאידך גם לא תנאי מספק. כלומר הוא צריך להיות מצחיק ואינטיליגנטי כדי להיות ידיד שלי בכל מקרה, זה לא שהוא הולך לגן העצמאות ומקבל אצלי חופשי חודשי לידידות לנצח. הענין של העדר המשיכה המינית חשוב, גם מבחינת סילוק מכשולים בדרך לידידות (הוא נחמד אלי כי הוא נחמד או הוא נחמד אלי כי הוא רוצה משהו), גם מבחינת מגע פיזי (אפשר לחבק אותו בלי שהחיבוק יהפוך להיות משהו מעבר לחיבוק) וגם מבחינת בטחון אישי (תודה, נשים נמצאות מספיק בסכנת DATE RAPE מהסטרייטים). בנוסף רגישות (שנמצאת באלו שאני מתחברת אליהם ברור שיש מכל הסוגים בקהילה), ורבליות (יכולת להתבטא ברהיטות באופן מילולי), וכמה תכונות שנחשבות יותר נשיות סטריאוטיפיות שהגייז שאני בסביבתם פחות מפחדים להחצין. חוץ מזה שמתלווה לזה או תחושה של אשת סוד שסומכים עליה (אם הוא עוד לא יצא מהארון) או תחושה שהאדם יותר מחושל, פחות אכפת לו מה חושבים עליו אחרים, יותר אינידיבידואל (אם הוא כן יצא מהארון) ושתי התחושות נעימות. במילים אחרות - שניים במחיר אחד. גם גבר ממין זכר שמביא השקפת עולם אחרת וגם בעל תכונות של חברה אישה - מבחינת הבטחון האישי, השיתוף, האפלטוניות. אני לא רואה הרבה תקווה בלקחת ידיד הומו ולהפוך אותו לסטרייט. להפך, הרבה פעמים בעבר "קיוויתי" להפוך כמה סטרייטים לגייז, כי זה יאפשר לי להיות איתם בסוג הקשר שאני רוצה (ידידות אמיתית) בלי הסיבוך הרומנטי ואי ההבנות. בכל אופן יש לי בן זוג קבוע כבר שנתיים וחצי (איך שהזמן רץ ואני מזדקנת...) ואני מונוגמית, אז ממש אין לי צורך להמרה לבן זוג קבוע של אדם נוסף, אחד זה מספיק, ולפעמים אפילו קצת יותר מדי...

Yaniv-DC

New member
אני מגיב למרות זכריותי...

מוזר, כי כשסיפרתי לבחורה האחרונה שזכתה להקרא האקסית שלי שאני הומו, המשפט הראשון שיצא לה מהפה זה "איזה כיף תמיד רציתית ידיד הומו". כמובן ששאלתי למה, התשובה הייתה "אפשר לסמוך עליכם, לחלק ביחד ציונים לגברים בים, לחבק אתכם חיבוק אמיתי ולא מיני, וגם החבר שלי לא יקנא"... כמובן שהזכרתי לה שאנחנו יכולים לגנוב את החברים... אבל היא התעלמה... זאת הייתה הנקודה שהיא קלטה שאני לא סתם ידיד שיוצא מהארון, אלא האקס. ולא סתם האקס, אלא הראשון ש... אתם יודעים... וקצת באוף טופיק - עד היום, כשאני רוצה להיות אכזרי אליה, אני אומר לה שבגללה הבנתי שנשים זה לא בשבילי

טל קר

New member
ואם כבר בפורום גאווה עסקינן, אני

גם אוהבת להיות בחברת לסביות. כי הן יותר פמיניסטיות מהסטרייטיות, כי הן אוהבות נשים, כי הן יותר משוחררות מסטיגמות גם לגבי אחרים וגם כלפי איך הן אמורות לנהוג.

אופק, יש מידה של תיוג בהכללה כזו

שאומרת שגברים הומואים נחשבים לידידיה הטובים של האישה הסטרייטית...לי אישית יש חברים וחברות סטרייטים וסטרייטיות והומואים ולסביות ואני לא רואה איזהשהו "דרוג פנימי" שקשור במתחים מיניים או משהו, כי גם מול ידידים סטרייטים גברים המתח המיני מנותרל, ותתפלא - יש מצבים של מתח מיני לא ממומש בין בעלי נטיות מיניות סותרות כי זה עניין גם של אווירה, מצב אישי והורמונלי, אינטימיות ושאר מרכיבים. מסכימה עם טל שהקריטריון הבסיסי הוא התאמה בינאישית, אינטלקטואלית ואישיותית, ביני לבין ידידי - תהייה נטייתם המינית אשר תהייה. ויכולה להוסיף, בנימה כן של העדה ברורה - שאת (המוני) הבילויים הכי פרועים וכיפיים שביליתי בחיי חוויתי אכן בשנותי באמסטרדם ובביקורי בפריז וניו יורק דוקא עם ידיד הומו...אישית נראה לי שזה בגלל מכלול היותו מי שהוא ולא בגלל העובדה שהוא הומו (הוא למשל הבנאדם הכי מצחיק שפגשתי בחיי). אז הידיד הכי טוב שלי לבילויים מתאים לתיוג

i love u

New member
אופק יקירי ../images/Emo24.gif

אז ככה אני אישית אוהבת לבלות עם אנשים מעניינים מצחיקים ו"שרוטים" שמו שאומרים... נכון שזה כיף לבלות עם הומוסקסואל כי זה בנאדםסבבי שכזה בד"כ אתם חברים נורא נורא טובים שאפשר להתייעץ איתכם ואתם מבחינתם תגידו רק את האמת ואת הטוב כי אין לכם כוונות ניסתרות ובגלל שאין מתח מיני קל לנו להתחבר אל ההומוסקסואלים ולהיות חברות טובות שלהם אני אישית אוהבת להתחבר עם אנשים שמבינה באופנה כי זה התחום שלי
ורוב ההומוסקואלים מבינים באופנה... אני אישית לי הייתי הופכת אף ידיד סטרייט שלי כי יש לי המון וגם הם מדהימים כל בנאדם והיפה והמיוחד שבו ובזה אנחנו כבני אדם שונים זה מזה וזה כל היופי שבנו שיהיה לך אחלה של לילה והמון חיוכים שלך תמיד, יפעת

MARMELAD

New member
האמת...

שאצלי היו דווקא תקופות שבהן אני רציתי לצאת עם הידידות הסטרייטיות שלי.. אל תשאלו למה.. היתי קצת תיסבוכון.... ודווקא הן לא רצו ! אני חושב שהידידות שלי אוהבות אותי בגלל שמצד אחד אני גבר ומצד שני אני לא ממש.. אבל גם פגשתי לא מעט בנות שהעניין היחיד שלהן בי היה שאני הומו... ואלה כמובן לא הפכו לידידות מעולם.

Shandi*

New member
אז כך...

אופק, דווקא נראה שאתה יודע לא רע את הסיבות.
אני נורא התקשיתי בחיי לנהל מערכת יחסים ידידותית עם גבר. או שאני מעוניינת בהם מבחינה רומנטית, או שאני לא מעוניינת בהם בכלל, ולא רוצה ליצור אצלם רושם מוטעה. אפשר להגיד שידיד הומו היה ממש עוזר לי (לא יצא לי להכיר אחד בגלל שאני גרה בחור נידח, אם כי לא להרבה זמן עכשיו...) ואו , ידיד שאני יכולה להתלבש לידו איך שאני רוצה, שלא ינתק איתי את הקשר אם יש לו בת זוג, ושאף פעם לא תהיה לו חברה יותר יפה ממני... חלום! וכמובן, נשים סטרייטיות רואות בהומואים שותפים לצרה, אני מניחה. לשניהם יש בעיות עם גברים.

valerianka

New member
shandi* !!!

את כותבת בפורום הזה יותר ממני !?!? נו טוב, אני מבינה שפורום הסטודנטים משעמם למוות
טוב, רק שתדעו -> אני כאןןןןןןןןןןן

Shandi*

New member
ולריאנקה´לה ../images/Emo72.gif

צריך קצת יותר ממשבר מיניות כדי שאת תתחילי לכתוב יותר ממני. שימי לב שרוב הבנות שכותבות פה הן סטרייטיות משועממות כמוני . ואת היכן את?זה מפריע לך שאני משתלטת לך על הבעיה? אבל גרמתי לך לכתוב, לא? חוץ מזה, האנשים פה הרבה יותר מעניינים ויודעים להתבטא. ועכשיו אני אעלם לי ואניח לך לשוחח עם האנשים הנחמדים. לילה טוב!

Shandi*

New member
ולריאנקה´לה ../images/Emo88.gif

אני לא מתחרה איתך בלסביות ואת אל תתחרי אל תתחרי איתי בכתבנות. אני גם יכולה לכתוב על קרח יותר מכל אסקימואי, אז מה. אבל את מוזמנת לנסות, למשל לספר את סיפור חייך לאנשי הפורום הנכבדים, לא?

אני הסתובבתי רק עם גייז

הרבה שנים, גם אם לא ידעתי שהם גייז. הרבה זמן זה כבר נהיה בדיחה - אם אני בוטחת בגבר, יש למעלה מ 98% סבירות שהוא הומו. הסיבות הן די מורכבות, ורובן לא היו מודעות. בעליל המיניות איימה עלי, ולכן הלכתי למי שלא איים עלי מבחינה מינית. באופן אבסורדי, דווקא זה שלא היתה מיניות אפשרה לי להיות נורמלית

למעלה