חג שמח לכולם!!!
ש שרית7 New member 7/12/04 #4 צודקת... בעצם מי שיכול לאכול שיאכל למה לא? חיים רק פעם אחת. ותאכלו גם אחת בשבילי.
H hilali1 New member 7/12/04 #5 תיראי היום קנינו כמה סופגניות למשפחה. טובות כאלה. (כל אחת 5 ש"ח). אמרתי ללעצמי בשביל האווירה וכל זה אני יאכל למה לא. לקחתי ביס אחד. ועוד אחד שהיה גם עם רבית חלב וזהו. פשוט מגעיל אותי.
תיראי היום קנינו כמה סופגניות למשפחה. טובות כאלה. (כל אחת 5 ש"ח). אמרתי ללעצמי בשביל האווירה וכל זה אני יאכל למה לא. לקחתי ביס אחד. ועוד אחד שהיה גם עם רבית חלב וזהו. פשוט מגעיל אותי.
H hilali1 New member 7/12/04 #7 שיהיה לך לבריאות אצלי זה בתקופות. בשנתיים שעברו הייתי בצבא ואכלתי כל כך הרבה סופגניות שזה בטח לכל החיים...
שיהיה לך לבריאות אצלי זה בתקופות. בשנתיים שעברו הייתי בצבא ואכלתי כל כך הרבה סופגניות שזה בטח לכל החיים...
ו ולנטינו לוי New member 8/12/04 #9 אני מת על סופגניות../images/Emo137.gif אולי כי אני מתגעגע אליהן הרבה זמן לא אכלתי...
1 10 הגרי New member 8/12/04 #10 גם אני אוהבת סופגניות,איך אפשר.. שלא?לנו היו סופגניות ממש טעימות בבסיס,כי הרס"ר מטבח שלנו הוא קונדיטור.
גם אני אוהבת סופגניות,איך אפשר.. שלא?לנו היו סופגניות ממש טעימות בבסיס,כי הרס"ר מטבח שלנו הוא קונדיטור.