יאלה בואו

יש!

הכנתי לעצמי מדבקות לספרים מערכת שעות ולוח מבחנים לבד לבד לשנה החדשה אם אתם רוצים אני אכין לכם לפי הזמנה זאתי המערכת שעות שהכנתי

../images/Emo25.gifיאלה בואו../images/Emo25.gif

מידי פעם מישהו אחר בפורום מכניס כאן משהו של התאומות לבית הספר אז בואו נפתח הודעה אחת שכאן נוכל לשרשר את הדברים לבית ספר
מכיון שאני לא יהיה פה היום מחר אני מקווה לראות הרבה דברים יפים ויצירתיים
מוטי- אולי נעשה תחרות מי שהכין הכי יפה
למרות שלדעתי כל אחד מוכשר בפניי עצמו, אבל אפשר לעשות הצבעה במסרים או משהו (ואסור לבחור במה שאתה עשית) מקווה לראות מחר דברים שעשתים
נועה

karin agajany

New member
רעיון מצוין נועה!

נגיד למי שקנה מדבקות ונגמרו לו, או למי שלא קנה מדבקות, או מערכת שעות, אני אפילו יודעת לעשות עטיפות למחברות, אבל אני עכשיו בעבודה של אמא שלי ואני לא יכולה להראות לכם

karin agajany

New member
אה... וניצול שירשור

נועה היא המנהלת החדשה שהוספתי לאתר שלי, כשהוא יחזור, הוא יהיה כאילו אתר חדש, ויהיה לנו יותר חומר לשים, וגם העיצוב יהיה חדש, בינתיים אני לא יוכל לעשות כלום בקשר אליו, כי אני עושה פינת "המורדים" באיזה אתר של קטנטנות, ואני מחוייבת בזמן לסיים אותו, אז בינתיים, האתר לא נפתח בקרוב, + זה שהשנת לימודים מתחילה, יהיה לנו עוד יותר קשה אבל מה לעשות, זה מה יש!

ענבר 2002

New member
../images/Emo95.gif שירשור בית הספר../images/Emo95.gif

תשרשרו לכאן את דברי בית הספר של התאומות!

motib4

New member
נועה... ../images/Emo13.gif

אני זוכר ששמת פעם מדבקות לבית ספר שהכנת. את יכולה לשים אותם שוב? לא מצאתי.

motib4

New member
באמת?!

וואו יפה! תעלי את זה לשרשור כאן.
הנה כמה מדבקות ומערכת שעות אחת שתוכלו לראות באתר שלי... שתפו פעולה! נועה- אני זוכר שפעם שמת כאן מדבקות שהכנת- את יכולה לשרשר אותן שוב.
זה יכול להיות שרשור ממש מוצלח וזה תלוי רק בכם. אז הנה מערכת שעות...

Alexis14

New member
אוקיי

אני [URL='http://'] יודעת [/URL] שזה לא ממש קשור לשרשור אבל זה בערך... אז הרגע חזרתי מ´מכינת שילוב´ בבי"ס החדש שלי והיה כזה כיף... אני מתרגשת... היה לנו פגישה עם המורה והתלמידים ושירה בציבור... אולי עוד מעט אני אכין מדבקות או משהו... המשך חופש נעים...

boly

New member
מערכת שעות

יש משהו שמדפיס את הדברים האלה בשביל החדר?

Alexis14

New member
מדבקות על פי מקצועות

אם מישו רוצה אני יכולה להכין עוד

למעלה