יוו זה הרג אותי...!!

../images/Emo25.gifיוו זה הרג אותי...!! ../images/Emo25.gif

חח... איך שנוגה קראה לאסי פטריה סתומה... חח... זה קרע אותי!! איך היא אמרה את זה!!

חן הדגה

New member
הכי קורע היה

כשאסי אמרה לנוגה:"תצאי מהחלון מצידי! זה לא משנה כי גם ככה יש לך ריח של נבלה..." או משו כזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח התחלתי לבכות מרוב צחוק!!! איזה טקסטים מעולים!!

סולה16

New member
זה היה:

"אם אין לך כוח לרדת מהמדרגות, תקפצי מהחלון! מה זה משנה אם תמותי, במילא יש לך ריח של נבלה"!! והיא צודקת! וגם את צודקת- זה היה קורע רצח!!

סולה16

New member
תודה!

יש לי זכרון פיצוצי, רק חבל שהוא לא עוזר לי בהסטוריה!!

סולה16

New member
וגם:

עליזה: גילי, לא אכלת את הסנדדויץ' שלך גילי: סבתא, כל חצי שעה את דוחפת לי אוכל אסי: היא רוצה שתהיי חזקה! גילי: היא רוצה שאני אהיה פרה!! איזה גילי זאת! היא נורא חמודה, למרות שהיא משחקת זוועה!!

גיא המניאק

איך העיףך את יניב (יובל) מסכן שלי אני שונאת את גיא אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף יה דורין ןמשה באו לארוחה אצל צבי ומיקי איזה צביעות חחחחחחחחחחחחחחחחח

adidas12121

New member
" אל תצעק לי באוזן אידיוט"

מיכאלה התעוררה!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!!! אני בטוחה שכולם חטפו שוק שראו אותה מדברת!!!!!!!

חחחחח

היא רק התעוררה וזה מה שהיה לה בראש להגיד?!?! היא הולכת להיות כזו מגעילה..

ראסמי ..

אבל רענן יא הומוו ! אולי פשוט תהרוג אותה ואולי היא תרקוד לך בלט ?! או סמבה ?! או טנגו ?!?! חבל באמת .. אולי הוא פשוט ירצח אותה בדם קר ואז הוא יראה דם והוא יהיה בשוק .. "וואו היא התעוררה !" פחח .. איזה פיגורר

היציאות של אסי מהעברינים.....

"תרדי במדרגות או תקפצי מהחלון , זה לא משנה עם תמותי גם ככה יש לך ריח של נבלה "....

למעלה