יעל במיקי שיק!

../images/Emo25.gifיעל במיקי שיק!../images/Emo25.gif

OMG!!כל כך מדהימה
אין כל כך שמחתי לראות אתה תוכנית הזאות היום..ראיון עם יעלי אחרי המון זמן שלא היה!וכל התוכנית בכלל התמקדה בה!היא היתה כל כך מדהימה[ולחוצה
] מי ראה מי לא? בקרוב תמונות באתר הישראלי!

מהההההההההההה מתי היה?!?!?!?1?1

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף הפסדתי אני לא מאמינה יש שידור חוזר????????????????????????

Deacon Frost

New member
אני ראיתי, לצערי הרב.

זה אחד האירוחים הכי עלובים שהיא השתתפה בהם. השאלות היו כ"כ בנאליות (טוב, למה ציפיתי? הרי בסה"כ זאת תוכנית אופנה) והיו מקרים שיעל נראתה לי לא נינוחה במיוחד. על יעל יש לי להגיד דברים רק טובים על איך שהיא נראתה, אם זה מבחינת האיפור ואם זה מבחינת הלבוש (
המעיל עור). בקיצור, אירוח סתמי כמו התוכנית כולה.

Deacon Frost

New member
אין מחר ש.ח.

אם את שואלת אותי, לא הפסדת משהו. כמובן שהפסדת לראות את יעל, אבל לא מעבר לכך.

דווקא אני ממש שמחתי מהראיון הזה

שהוא היה אחרי הרבה זמן שהיא לא התראינה לתקשורת! ובאמת היה ניתן לראות שהיא לא תמיד היתה הכי נינוחה שיש..

Deacon Frost

New member
תגיד, ידוע לך אם האירוח הזה צולם

לפני שנודע על העזיבה שלה את "פוקס"? פשוט נראה לי מוזר שלא ציינו זאת. או יכול להיות שיעל ביקשה ממהפקה לא לדבר על כך, מה שנראה לי פחות סביר.

עידן תיכנס בבקשה

אין לך מושג כמה חיכיתי לראות ראיון איתה אחרי כל כך הרבה זמן שלא היה איתה ראיון והייתי בטוחה שזה יהיה בשבת ואתם אומרים שאין שידור חוזר אז בבקשה בבקשה עידן אם צילמת את זה בכרטיס טלויזיה ואתה יכול להעלות את זה או לשלוח לי במסנג'ר או משהו אז אני באמת מבקשת ממך אם תוכל תחזיר לי תשובה בבקשה תודה מראש, שבת שלום.

לא אוף

פיספסתי איזה מבאס נזכרתי שצריך להיות רק בשעה 10 :( יש מצב שמישהו מעלה לנו בבקשה? או יודע מתי יש שידור חוזר?

למעלה