ליפ גלוס- איך?

• פותח הנושא st1
  • פורסם בתאריך

st1

New member
../images/Emo25.gif ליפ גלוס- איך?

שלום בנות! קניתי ליפ גלוס בצבעים הורדרדים שקופים, הם מאוד יפים עלי, אבל....
הליפ גלוס יורד מהר מאוד, לא כמו אודם- מה עושים

Springy

New member
האמת היא...

שזו הבעיה עם גלוסים - הם יפים מאוד אבל לא עמידים בכלל. הגלוסים היקרים יותר בדר"כ עמידים יותר - כמו לנקום ושאנל, אבל אין ממש פיתרון לבעיה. מה שאולי יכול לעזור, אם את משתמשת בגלוס שאינו שקוף, זה למרוח קצת מייקאפ על השפתיים לפני מריחת הגלוס.

שרון 25

New member
גלוס,

בגלל היותו שומני נוטה ל"ברוח" ולהספג מהר מידי, אבל אין ספק שהוא מעניק מראה יפה ועדין והגוונים העדינים מעניקים מראה טיבעי ויפה. קשה לשמר אותו ולמנוע את בריחתו בגלל היותו שומני וכדאי לשאת אותו איתך בתיק ולחדש מידי פעם, או לשים מתחתיו שפתון באותו גוון או תוחם שפתיים על כל השפתיים. אודם שני המליצה כאן על הגלוס החדש של בועז שטיין ואני מצטרפת להמלצתה גלוס מאוד איכותי ויפה באריזה נוחה, גם לשו אומורה ומייק אפ פור אבר יש גלוסים דומים באריזה כזאת נוחה ,אני אישית קניתי לי השבוע את הגלוס החדש של בועז שטיין בכמה גוונים ואני מאוד מרוצה.

שרוןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

לא חשבתי שלוקחים אותי ברצינות פה:))))))))))) סתםםםםםםםםםםםםם הגלוס הזה לדעתי מחזיק מעמד יותר מכל הגלוסים הרגילים שיש . גלוס של מאפרים מקצועיים הוא הרבה פחות דליל, לכן הוא מחזיק מעמד יותר זמן.

שרון 25

New member
לוקחים ועוד איך

ואם כבר בענייני יעוץ, אולי יש לך המלצה לגבי מייק אפ נוזלי (שונאת מוצק) עם כיסוי טוב??? שאפשר לאפר בו כלות שמתחתנות בשישי בצהריים ובכלל לכל המאופרות שמעדיפות משהו כליל וטוב על העור, אפילו אני מרגישה שהמייק אפ המוצק הוא כמו טייח (גם כשאני שמה עם ספוגית לחה מאוד או מערבבת עם קרם לחות זה לא נוח לי על הפנים).

Springy

New member
מייקאפ מצויין

לדעתי הוא המייקאפ של אליזבת ארדן. הוא לא נראה כמו שפכטל והוא עמיד יחסית, ונותן כיסוי אחיד אבל לא בולט. אני לא מרגישה אותו על הפנים...

בדיוק לקיץ הזה

ובגלל המראה הטבעי שהולך היום, הוציאו "אטליה" מיק-אפים נוזליים קלילים עם רמת פיגמנט גבוה , מה שחוסך כמות כבדה של מייק-אפ אבל נותן רמת כיסוי מדהימה. יש מייק-אפ כזה מבריק שנותן מראה נוצץ ויפה לכלות. אני קניתי גם את הרגיל וגם את הנוצץ. יש להם גם פודרות מדהימות, פשוט שווה!!!! אצל ירין שחף בחנות כמובן:)

MaYo0sH

New member
אין כל כך מה לעשות..

ליפגלוסים ידועים בעדינות שלהם על השפתיים, אבל מצד שני גם בזה שהם בכלל לא עמידים. מקסימום חצי שעה ואין זכר להם. יש שתי אפשרויות למה שאת יכולה לעשות, או לקנות ליפגלוס מחברה טובה אבל יקרה כמו שהמליצו לך פה, או לפדר בפודרה את השפתיים (זה עוזר) מעט לפני שאת מורחת את הליפגלוס וככה הוא יחזיק יותר מעמד.

נכון!! הם ממש לא עמידים!! אבל אני

הפסקתי לשים גלוסים כי ראה לי ש-וזלין VAZALINE יותךר עמיד!! אני שמה קצת תוחם סגול וצללית סגולה עוד יותר בהירה (זה מוזר אבל שווה) ווזלין!! זה נשאר יותר.. ועוד עצה הכי טובה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם את רוצה שהליפגלוס ישאר: שימי אבקה כל שהי על השפתיים-פודרה או צללית תואמת לליפגלוס כי האבקה גורמת שזה לא יספג לשפתיים כל כך מהר!! ב-ה-צ-ל-ח-ה

נכון!! הם ממש לא עמידים!! אבל אני

אם את רוצה שהליפגלוס ישאר: שימי אבקה כל שהי על השפתיים-פודרה או צללית תואמת לליפגלוס כי האבקה גורמת שזה לא יספג לשפתיים כל כך מהר!! ב-ה-צ-ל-ח-ה

למעלה