מישהו הלך אתמול

CuteBoy29

New member
אני הייתי אבל היו שם בעיקר ילדים

האוכלוסייה מתחת לגיל 20 בעיקר תקנו אותי אם אני טועה

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif יכול להיות כי

לא הרבה אנשים ידעו על זה... כי בדרך כלל הסלסה נפתח אחרי יום העצמאות. האנשים שבאים לשם כל שנה בעיקר בגילאים 17-24. יש גם כאלה בני 30+. בהתחלה גם יש הרבה בגילאים 14.. אבל אחר כך נשארים הותיקים יותר...

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

היה כיף!!!!!

חם רצח והתגעגעתי לזה! :))) אני מקווה ששבוע הבא בשישי יהיה חם ושלא יתבטל חס וחלילה..:(

shir salsa

New member
../images/Emo25.gif זו הייתה רק מסיבת

טרום פתיחת הסלסה. העונה נפתחת אחרי בשבוע של יום העצמאות... כך שנצטרך לחכות עוד קצת
אני מקווה שלא שכחת שאנחנו (אני את ונתלי) הולכות היום...אני ייתקשר אליך או לנתלי היום ל-

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

אהה אז עוד שבועיים לא תהיה מסיבה../images/Emo35.gif

ושיר - קוראים לך באיי סי קיו "LOVELY"?

CluBeRiT

New member
תגידו לי מה יש לכם?

הסלסה נפתחת כל שנה שבוע אחרי הקונגרס. זה בגלל שצ'ארלי עובד בקונגרס, ויותר מזה, בשנתיים האחרונות... ככה זה. אפילו אני יודעת את זה.

מה??? מה ז'תומרת?

טרום פתיחהת הסלסה? ביום העצמאות??? אבל יהיה גם בעוד שבועיים...:)

Palalolito

New member
הפתיחה הרשמית

השבוע. ב 18 לחודש. בקונגרס ציינו את זה בערך כל 5 שניות. לפי דעתי יהיה מפוצץ.

../images/Emo93.gif

אני לא אוהב שיותר מדי מפוצץ..
והפעם אני בא בטוח ואני מקווה להביא לכם משם סיקור מלא + תמונות. פעם שעברה היה נורא חםםםםם אז בסוף לא הלכתי..
אגב - אתם חושבים שזה יעלה כסף

אמרו שהטרום חינם וזה אומר

שאחרי הטרום זה כבר לא יהיה חינם לא
וטל - את לא צריכה לרשום ל"ת כי בתפוז הכל מופיעה אוטומטית אז בקטע של הל"ת: אם תסכלי טוב יש ליד כל הודעה נקודה כזו.. אז נקודה ריקה זה אומר שאותה הודעה היא הודעה ללא תוכן (ל"ת) ועם הנקודה כחולה ומלאה אז עם תוכן (ע"ת
)

shir salsa

New member
אם צריך לשלם אז

זה יהיה בכניסה לחוף, לא בסלסה עצמה ובכניסה אמורים לשלם רק אלה שלא תושבי הרצליה. אבל לא נראה לי שהם משלמים, וחוץ מזה, יש כניסה אחרת שבה אין שומרים, אז אפשר להכנס בלי לשלם

למעלה