שאלה לכולם

אמממ

כעיקרון אני יוצא לכל מיני מועדוני סלסה (בשרון
) אבל אני לרוב למועדונים באזור השרון כי קשה לי להגיע לת"א..
אז אני יוצא לרוב המועדונים פה בשרון ולרוב אני יוצא לרוטב סלסה.. שנורא נחמד שם
אווירה מאוד כיפית וגם זה ערב מיוחד לצעירים, אז יותר כיף

moshkahouse

New member
אני...

אני אוהב את הזירה במוצ"ש... חוצמזה... למי שלא ידע עד עכשיו, יש לי שלילה כבר איזה ארבעה חודשים... אז שאני די מנותק משוק הסלסה באיזור המרכז... בנתיים אני הולך לירושלים ל"צוללת", ל"זירה" במוצ"ש - כשיש איך ללכת, "כצנלסון" אשקלון, "אל מונדו" אשדוד... וכל מקום שאני יכול ללכת אליו...

The Cat Woman

New member
אתה הולך ל"כצנלסון"???

אפילו אני לא הולכת לשם... אבל מלא חברים שלי הולכים! אולי פעם אני אלך לי לשם ללמוד ריקודים רציניים יותר! ד"א- יש לי שני דיסקים מעולים של סלסה מספרד (נשמע מוזר אבל תתפלאו- ספרד היא לא מולדת הפלמנקו אלא ארגנטינה!) ולפני ש"בומבה" נכנס חזק פה בישראל כבר ידעתי אותו בעל-פה... זה היה ממש נחמד!

moshkahouse

New member
לימודים רציניים? כצנלסון?

אמרתי שאני רוקד שם... אבל ת'אמת... אני הולך לשם פעם ב... אני מעדיף לרקוד בת"א...

The Cat Woman

New member
לא כתבתי לימודים רציניים

כתבתי ריקודים רציניים... והתכוונתי לריקודים יותר רציניים ממה שאני רגילה- ריקודי שורות וכאלה של מסיבות... אני אוהבת יותר את הסלסה הזוגית, יש בה משהו מגרה... (ואל תצחקו עלי!) אותה באמת מרגישים מבפנים, מהלב, את הקצב בוער בפנים ואז הרגליים כבר זזות מעצמן... אותי אף אחד לא לימד לרקוד. ראיתי המון פעמים סרטים כמו ריקוד מושחת שכבר הזכרתי אותו והמון סרטים על ריקוד ומאחר שהתנסיתי בהרבה שנים של ריקוד בעבר (5 שנים), למדתי לבד לרקוד סלסה! נשמע ממש מוזר אבל זה פשוט קרה לבד לפני כמה שנים. מתחילים מצעד בסיס וכל מה שנשאר זה פרטנר.

למה לצחוק../images/Emo35.gif

כולנו חושבים ככה (נכון
) זה בעצם אחדה המאפיינים העיקריים של הסלסה
חושניות, סקסיות,משיכה
ו..בקשר לסרט "ריקוד מושחת" שאני רואה שממש התלהבת ממנו אז אני ממליץ לך לראות את הסרט "dance with me" או "התרקוד איתי?" זה ה-סרט
וגם הסרט SALSA ממש יפה.. אבל הכי הכי אהבתי את dance with me
תמונה מהסרט SALSA

The Cat Woman

New member
נדמה לי שראיתי את SALSA

אני גם אוהבת קולנוע וסרטים אז משתלב לי הכל ביחד...
ריקוד מושחת זה יותר מהריקוד, זה העלילה, הפסקול, העובדה שזה סרט ישן! אני אוהבת דברים ישנים- מוזיקה ישנה, סרטים ישנים (כמו גריז ושיער שהם בעצם מחזות-זמר שעובדו לסרט). בקשר לסרט שהמלצת- אני יחפש אותו ויראה... והיה איזה יום אחד סרט בערוץ 1 גם הוא יחסית ישן. היו בו שתי אחיות (מוכר למישהו
) ופשוט נרדמתי באמצע, לדעתי הסרט לא משהו אבל השחקנית רקדה פשוט מדהים! ואני ממליצה לכוווולם על הפסקול של "ריקוד מושחת" ובכלל- של סרטים ישנים כמו "גריז" ו"שיער". יש בריקוד מושחת מרנגה ושיר שנקרא me todo un poco שיר קיצבי, מקסים.

גם אני אוהב...

אבל דווקא מריקוד מושחת ציפיתי ליותר וזה אומר שלא הכי אהבתי ת'סרט..
למישהו בא לרשום את כל השירים (או את רובם) מהסרט ריקוד מושחת

The Cat Woman

New member
סבבה.....

I've Had The Time Of My Life hungry eyes De todo un poco Merengue/ Lloyd Michael Be my little baby Ottis Redding - These Arms of Mine Cry To Me will you love me tomorrow שאולי אתם מכירים מאסקימו לימון (נדמה לי...) Platters - In The Still of the Night או שהתבלבלתי עם השיר הזה. Do You Love Me Patrick Swayze - She's Like The Wind שיר מהמם...

למעלה