שאלוניפר

just adiki

New member
../images/Emo25.gifשאלוניפר../images/Emo25.gif

הצד שלו, הצד שלה (the break up)
הפעם בפינה, הסרט של ג'ניפר אניסטון ווינס ווהן שעקרו הוא פרידה. ראינו את הזוג מתווכח שם פעמים רבות, על דברים שטותיים ופחות שטותיים, וגם השטותיים הם כבר לא שטותיים[
]
. בקיצור מכלול של דברים שגורמים לפרידה. וזה השאלון להפעם
רבתם עם מישהו בזמן האחרון?
השלמת מאז?
האם רבתם עם מישהו לפני הרבה זמן ועדיין לא השלמתם?
אתם רבים הרבה?
מה הריב השטותי ביותר שהיה לכם?
פגעתם במישהו?
נפגעתם ממישהו?
מה עדיף: "הצד שלו, הצד שלה" או "הפרידה"
חושבים שזה יפה לקשט את השולחן בלימונים?
לוקחים את הצד שלו או את הצד שלה?

linoy7

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

רבתם עם מישהו בזמן האחרון? כן השלמת מאז? כן האם רבתם עם מישהו לפני הרבה זמן ועדיין לא השלמתם? לא אתם רבים הרבה? לא מה הריב השטותי ביותר שהיה לכם? בכיתה ז'
לא דיברתי עם חברה שנה. היום בדיעבד, זה שטותי. אבל אז זה לא היה נראה ככה- מישהי סיכסכה בינינו.
פגעתם במישהו? אני מניחה שכן.. נפגעתם ממישהו? כן מה עדיף: "הצד שלו, הצד שלה" או "הפרידה"? הפרידה
חושבים שזה יפה לקשט את השולחן בלימונים? אמממ
לוקחים את הצד שלו או את הצד שלה? שלה

danduni

New member
איזה שאלוניפר רלוונטי! ../images/Emo12.gif ../images/Emo7.gif.

רבתם עם מישהו בזמן האחרון? הו כן
השלמת מאז? הו לא
.
האם רבתם עם מישהו לפני הרבה זמן ועדיין לא השלמתם? הממ.. שבוע זה הרבה זמן?
בד"כ זה לא קורה, פשוט לא ממשיכים בקשר וכאלה.. לא כל כך רבים, פשוט לא ממש מתקשרים.
אתם רבים הרבה? האמת.. לא. קל להסתדר איתי, אלא אם כן אומרים לי משהו בסגנון של.. אני יודע, נניח.. "הפסנתר יותר חשוב ממך"
.
מה הריב השטותי ביותר שהיה לכם? אוי לא זוכר. אבל היו לי מלא ריבים שטותיים. כאילו מה זאת אומרת שטותיים? בתכלס רבים על שטות, אבל זה מין עניין עקרוני. לא שרבתי פעם סתם על עט או משהו
פגעתם במישהו? באופן כללי? אני מניח שכן, תמיד פוגעים. אבל אף פעם לא בכוונה או מכוונה רעה.
פגעתם ממישהו? כן.
מה עדיף: "הצד שלו, הצד שלה" או "הפרידה"? לא ראיתי לא את זה ולא את זה
חושבים שזה יפה לקשט את השולחן בלימונים? הממ.. יש מצב XD.
לוקחים את הצד שלו או את הצד שלה? לא לוקחים כלום
.
.

sapiri5

New member
לא הבנת../images/Emo6.gif חח ב"מה עדיף?"זה אותו הסרט רק

במשמעויות שונות

danduni

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב נו די אתם מורידים לי את הבטחון

העצמי! גם ככה אני מרגיש שה-IQ שלי יורד עם השביתה הזו. במקדונלדס אין יותר מדי מאמצים שכליים
, וככה בבית אני לא עושה יותר מדי ואפילו אצל ידידה שלי קראתי קוסמופוליטן והרגשתי איך האייקיו שלי צונח לו בין הדפים..
.

just adiki

New member
חחחח דן../images/Emo26.gif

"רגע, איך כותבים את זה"
אהההההההההההההההההההההההההה בצפר

RayoDeLuz

New member
^_____^

רבתם עם מישהו בזמן האחרון? מממ יאפ.. השלמת מאז? יאפ האם רבתם עם מישהו לפני הרבה זמן ועדיין לא השלמתם? יאפ אתם רבים הרבה? יאפ מה הריב השטותי ביותר שהיה לכם? יש הרבה^^ מה אני בתאדם?
פגעתם במישהו? כן נפגעתם ממישהו?כן, היום..
מה עדיף: "הצד שלו, הצד שלה" או "הפרידה" הפרידה חושבים שזה יפה לקשט את השולחן בלימונים? נאופ לוקחים את הצד שלו או את הצד שלה? שלה
בנות שולטות^^

עונה

רבתם עם מישהו בזמן האחרון? לא השלמת מאז? האם רבתם עם מישהו לפני הרבה זמן ועדיין לא השלמתם? כע אתם רבים הרבה? לע מה הריב השטותי ביותר שהיה לכם? לא זוכרת אבל אני לא יוצרת אותם פגעתם במישהו? אולי נפגעתם ממישהו? כע מה עדיף: "הצד שלו, הצד שלה" או "הפרידה"? לא ראיתי הפרידה אז .. חושבים שזה יפה לקשט את השולחן בלימונים? לעXBB לוקחים את הצד שלו או את הצד שלה? שלה ברור

תיקון../images/Emo122.gif

מה עדיף: "הצד שלו, הצד שלה" או "הפרידה"? הפרידה למרות שלא רציתי שהם יפרדו בסוף

just adiki

New member
ועכשיו אני../images/Emo9.gif:

רבתם עם מישהו בזמן האחרון?לא ממש ריב, רק חוסר תקשורת
השלמת מאז?לא
האם רבתם עם מישהו לפני הרבה זמן ועדיין לא השלמתם?כן, באמצע ט'. היום אני ביב' ואנחנו לומדות בתיכונים שונים. אבל גם כשאני רואה אותה ברחוב אנחנו לא אומרות שלום אחת לשניה. אתם רבים הרבה?פעם, אבל כילדים תמיד רבים הרבה. היום לא ממש. מה הריב השטותי ביותר שהיה לכם?אממ.. התעצבנתי על חברה שלי על משהו שהיא עשתה לחברה אחרת שלי
פגעתם במישהו?כן.. נפגעתם ממישהו?כן מה עדיף: "הצד שלו, הצד שלה" או "הפרידה":"הפרידה"
ואני לא מבינה למה לא תרגמו את זה כמו שצריך
. פה לפחות היינו יודעים שהם נפרדים בסוף ולא היו לי תקוות כל הסרט
חושבים שזה יפה לקשט את השולחן בלימונים?כן חח.. לוקחים את הצד שלו או את הצד שלה?הצג שלה. ולא רק בגלל שזאת ג'ניפר

למעלה