שלום לכולם! היי, מה המצב? אני חדשה פה... איפה אתם רוקדים סלסה בד"כ?
S shir salsa New member 21/2/03 #1 ../images/Emo25.gif שלום לכולם! היי, מה המצב? אני חדשה פה... איפה אתם רוקדים סלסה בד"כ?
ש שחרחר מתוק New member 21/2/03 #2 ../images/Emo26.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo140.gif מקווה שתהני בפורומינו הקט ת'ספרי קצת על עצמך...
../images/Emo26.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif../images/Emo140.gif מקווה שתהני בפורומינו הקט ת'ספרי קצת על עצמך...
S shir salsa New member 21/2/03 #3 ../images/Emo25.gifטוב, אז קצת על עצמי... אני בכיתה יוד, מהרצליה, התחלתי לרקוד לפני שנתיים בים. אמממ.... אני מתה על סלסה ו...זהו.
../images/Emo25.gifטוב, אז קצת על עצמי... אני בכיתה יוד, מהרצליה, התחלתי לרקוד לפני שנתיים בים. אמממ.... אני מתה על סלסה ו...זהו.
Y yavin New member 28/2/03 #4 ...... באסה שהשנה כבר לא היה סלסה בחוף . . . . דווקא היה מזה כייף לירקוד עם בגד ים . . . .
S shir salsa New member 28/2/03 #5 ../images/Emo25.gif עוד יהיה... עונת הסלסה בים נפתחת אחרי יום העצמאות. אתה מהרצליה? היית בא לשם?
Y yavin New member 28/2/03 #6 . . . . אני הבנתי שיותר לא יהיה שם . . . (לפחות יניב . . .) לא אני בראש העין . . . אבל הייתי בא לשם לפעמים . . . . עם מי את היית אולכת לשם? (אולי אני יזכור אותך . . .)
. . . . אני הבנתי שיותר לא יהיה שם . . . (לפחות יניב . . .) לא אני בראש העין . . . אבל הייתי בא לשם לפעמים . . . . עם מי את היית אולכת לשם? (אולי אני יזכור אותך . . .)