שרשור הנשיקה הראשונה

G o z a l

New member
../images/Emo25.gifשרשור הנשיקה הראשונה../images/Emo25.gif

שרשור הנשיקה הראשונה הוא פרי מוחות שחוני שינה אשר נולד בצאט ונועד להשיב עטרה אל יושנה. אנא שתפו ברגעי הרומנטיקה והנוסטלגיה שלכם עם בני/ות זוגכם/ן.

G o z a l

New member
ספוילר|

הרקע:פרידה אחרי מערכת יחסים מתישה ותלותית. הנפשות הפועלות:החברות המלחיצות שלא מבינות שאני צריכה זמן גוזל..... ולוחצות על פגישה עיוורת. המקום:משתנה במשך שש הפעמים שדניס ואני הברזנו אחת לשניה. המאורע:בליינד דייט שביעי. מחכה לחברות שיביאו איתן את המבריזנית. בינתיים פתחתי שיחה קולחת עם משהי מדהימה על הבר ואני כבר מקווה שהאחור הנוסף של המבריזנית יגיע לכדי בטול כי הבחורה הזו שיושבת מולי היא בדיוק מה שחיפשתי. לא עוברות חמש דקות והחברות שלי מגיעות מתנשפות,דניס לא איתן אבל הבעת תדהמה נסוכה על פניהן שמתחלפת בצחוק פרוע. את הנשיקה שהייתה אחרי זמן שמרתי היטב בזכרון,אחד הזכרונות הנעימים ביותר שנמשך בעצם עד היום.

../images/Emo25.gif מממ...

אז הנה לכם ציטוט ממשהו שכתבתי פעם.... "בפעם הבאה קבענו ללכת למסיבה. שוב אני נרגשת, מנסה להרשים אותה. היא מגיעה ואנחנו נוסעות. היא משלמת בכניסה ואני חושבת לעצמי שאני בכלל לא יודעת איך מתנהגים כשיוצאים לדייט עם אישה. אני רוקדת לאט, פוחדת להשתולל. היא נצמדת אלי, עולה ויורדת באיטיות, גופה בגופי. נהיה לי חם. אנו חוזרות הביתה ושוב אותה מבוכה. מה עושים כשיוצאים מהאוטו? מנשקים? היא כל כך יפה… ואז היא שואלת ''אפשר נשיקה?''. היא מקרבת את שפתיה אל שפתי. וואו, זו הייתה הנשיקה הכי טעימה וחושנית שחוויתי מעודי. אני יורדת מאוטו, עולה הביתה, כולי באופוריה. מחבקת את הכרית ונרדמת עם חיוך. האישה הזו עשתה לי את מה שחלמתי לחוש ומאותו יום ידעתי בתוכי ידעתי שאותה אני רוצה." כמעט העתקתי גם את "הפעם הראשונה" ש.... אישתי אני
אותך המון
ועדיין מ.... לי

BOOGY BOOGY

New member
אחחח הנשיקה הראשונה!

אישתי שלי.. כל נשיקה איתך היא הנשיקה הראשונה!
ואני לא עושה לך חיינדאלאך!
וחוץ מזה, אני אוהבת אותך יותר!

מה קורה לך תגידי?

אז לימדו אותך כאן איפה צריך להיות ה-ע' וא' באידיש זהו מותק עברת מערבית לאידיש אה?
תרגעי מותק מעדיפה אותך עם כפרה עאלאך
את כן עושה חיינדאלאך !!!! אבל זה פסדר... כבר התרגלתי נכון! את יותר! סתם

BOOGY BOOGY

New member
אני מאוהבת באישה הכי מתוקה בעולם.

ואת יודעת מה הכי מפליא בכל הענין הזה? גם היא אוהבת אותי! חשבת פעם איזה נס זה ששני אנשים נפגשים ומתאהבים? זה ווחד נס! בוקר טוב

סוף סוף חזרה לי האישה

וואחד תניין תלאתה ארבע
באסס.... נרגעתי
חזרה לערבית נורא נבהלתי שהתחילה להתעניין באידיש... אוהבת
אוהבת
אוהבת
את
BOOGY שלי

BOOGY BOOGY

New member
זה הולך ככה:

וואחד תנין תלתה ארבע באסס יא חביבי חאס! אקי בקי סמלה עליקי שופתה לה אומאק יא מעלקי סידה אסידה אה אה! לא לבקש ממני לתרגם זה בערבית עיראקית.. אישתי שלי
אני אוהבת אותך! (יותר )

תגידי ערבונת, רוצה להסתבך איתי אה?

את! את! שואלת במי??? מז'תומרת במי? יש לך מזל אח... יש לך מזל שאת המחותנת שלי אחרת... טוב לא היה יוצא מהערה שלך... (למה? למה? אין אייקון של נו נו נו?)
יקירתי ו... יש מצב לפגישה משפחתית? אחרי הכל אני חייבת לבדוק מקרוב, אייך את מגדלת את כלתי המדהימה?

יא וואלי

איזה עצבים יש עלייך בובה... רק רציתי לבדוק שהכל בסדר בבית של החתן המיועד
אחרי הכל, אנחנו רוצות להבטיח שהוא גדל על ערכי-משפחה יציבים! ופגישה משפחתית - נניח מחר? הכלה הצעירה כבר מדווחת על תחושת-נטישה
שמתחילה לבצבץ...

BOOGY BOOGY

New member
אז קבענו!

מחר! בפארק. ארוחת בוקר, הג'חנון+רסק+סחוג עלינו. קפה עליכן. הולך?

אבא גאה

New member
../images/Emo6.gif גם לנו

אבל אנחנו לא יכולים לבוא..... אבל....ג'חנון יש לנו.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמא שלי עשתה לנו המון ואנחנו הקפאנו.....

YYY

על זה יש לי סיפור טוב... אבל הוא יחכה לערב... (חייבת להיות בטוחה שהילדים כבר ישנו
)

uri 0

New member
בלתי נראים/ות

כאן בפריס - או שרק נדמה לי - הזוגות ההטרואים נוגעים כל הזמן, וההומואים והלסביות מתחבאים כנראה. נראה שקל יותר להתחתן ולגדל ילדים מאשר להתנשק ברחוב... מצטער לקלקל - לא האשמה או משהו, סתם בעסה.

G o z a l

New member
../images/Emo25.gif

אורי, תסתכל טוב יותר הייתי בפריס לפני שלושה חודשים והרגשנו שם מאוד בבית להחזיק ידיים או להתנשק רק בגלל שלא היינו היחידות.

למעלה