שרשור סקסי....

../images/Emo25.gifשרשור סקסי....

היי אנשים יפים !!! מה לדעתכם אפשר לעשות כדי להיות (ולהראות) סקסיים בטירוף? אני מתכוונת למשל ללבישת חולצות שחושפות כתפיים, בושם מסויים, מכנס נמוך וכו'... תחשבו טוב ותפציצו בתשובות!

keren201

New member
חחחח...:)

תיראי..... כל הבושם והכתפיים והמכנס הנמוך יגרום להיראות כמו שרלילה :) צריך במידה.... נגיד בושם חושני,אבל לא לשפוך...טיפה..... או חולצה עם שרואים ת'כתפיים ,טיפה'לה...... אז זה נורא סקסי...:)

i l0ve u

New member
ת'אמת זה דבר שנולדים איתו חח

יעני לא אצל כולם אבל לרוב יש אנשים מסויימים בשביל זה יעני לא כל 1 יכול להיות סקסי אפילו אפם הוא יתלבש ככה והכל... מבינים?? בעעעע איתי אני לא מצליחה להסביר שומדבר! חח אבל אני בטוחה שאם כל 1 יחשוף ת'חלק שטוב בו זה יעשה אותו יותר סקסי כאילו אולי חצאית מיני /חולצות חושפות כתפיים/סטרפלס וכו' יכול להיות סקסיים לאנשים מסויימים אבל זה תלוי בגוף ככה שכל 1 יחשוף ת'אזור הסקסי שלו חחחחחחחחחחחחחחחח

אוקיי אנשים! הרצאה!../images/Emo26.gif

אני אספר לכם סיפור... אצלנו בבצפר, יש בין הבניינים רחבה כזאתי, ויש אבנים כאלה שיושבים עליהם. איזה יום חברה שלי שכבה עליהם כזה, ואנחנו ישבנו לידה. אחד מי'א בא, ואמר לה שזה לא במקום לשכב ככה וזה משדר סקס. למה? היא הייתה עם חולצה חשופה. הוא אמר לה ככה: "אור, יש חולצות חשופות. וזה מדהים! אבל במידה. כשאת באה עם בגדים כאלה לבצפר את משדרת סקס, ושאת שוכבת ככה שכל התחת שלך מופנה לבצפר, אנשים רואים סקס. כשתבואי עם חולצה עם כתפיים חשופות, ומכנס שישב לך יפה על התחת, שלא יראו את כל החוטיני, תראי איך יסתכלו עלייך. את צריכה להשאיר לדמיון. אחרת אף אחד לא יבוא. הוא כבר ראה הכל". הבנאדם חכם, מה לעשות. צריך להתייפיף ולהתחשפן, אבל במידה! כשאני רוצה ליהיות "טיפה יותר סקסית" מה שלא קורה הרבה, אני מתאפרת טיפה, הולכת על פלטפורמות (אני נמוכה מה לעשות) והולכת עם חולצה חשופת כתפיים ושרשרת צמודה לצוואר. ובושם. (ממממ אנג'ל....)

למעלה