דיון

../images/Emo25.gif../images/Emo103.gifדיון../images/Emo103.gif../images/Emo25.gif

האם אתם מצחצחים לסוסים את השיניים מדי פעם? האם לסוסים בחוותכם יש שיניים שחורות/צהובות/לבנות/אחר..? האם יש לכם משחות, חומרי טיפוח לשיני הסוס? האם ראיתם מישו מצחצח? או שמעתם על מישו? מה דעתכם- זה נחוץ או לא? ואם כבר בעסקי השיניים, מה הייתם אומרים אם היו ממציאים אורטודנטיה לסוסים- יעני ליישר להם את השיניים ולהלבין. אתם בעד או נגד? כתבו טיעונים.

../images/Emo103.gif

אממ.. כן. צהובות ולבנות. כן, מים, משחת שיניים. כן. כן. כן, במידה. חחחח, מיום ליום אני קורעת את עצמי
אממ, תכלס, סבבה אבל זה לוחץ בטירוף, וזה יכול להפריע להכנסת המתג, ובשיעור. להלבין-
לא הייתי מתנגדת
אני בעד להלבין- כי זה יותר יפה...
אבל אורטודנטיה- זה יכול ללחוץ, ולשנות את אופי הסוס, ואת היופי. חחח השתגעתי... אבל התוצאות יוצאות טוב
נו... לאדעת!

animals lover

New member
צחצוח שיניים לסוסים../images/Emo107.gif

אממ...לא ידוע לי על זה שמצחצחים אצלינו שיניים לסוסים-יכול להיות שכן ואני לא יודעת על זה.... אני בעד לצחצח לסוסים שיניים או איזשהו טיפול בשיניים... אבל נגד יישור וכל זה- אי אפשר יהיה לדעת ככה את הגיל של הסוס ואני לא יודעת אם זה יפגם באכילה שלו או משהו כזה.....וזה נשמע אכזרי....

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

האם אתם מצחצחים לסוסים את השיניים מדי פעם? פעם בשנה, יש מישהו שבא ומנקה לכל הסוסים את השניים ומשייף אותן. האם לסוסים בחוותכם יש שיניים שחורות/צהובות/לבנות/אחר..? לבנות האם יש לכם משחות, חומרי טיפוח לשיני הסוס? לא יודעת האם ראיתם מישו מצחצח? או שמעתם על מישו? כן ראיתי בפעם האחרונה שהמישהו הזה בא, זה דיי מפחיד
מה דעתכם- זה נחוץ או לא? כן, אם לא משייפים להם ת'שיניים זה יכול לגרום לבעיות אחר כך, והן יהיו חדות וזה יכאב לסוס בפה. ואם כבר בעסקי השיניים, מה הייתם אומרים אם היו ממציאים אורטודנטיה לסוסים- יעני ליישר להם את השיניים ולהלבין. לא חושבת שיש צורך בזה.

אתם רוצים לענות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כי זה יהיה מאוט נחמט^^ אם תענו לדיון! הרי הוא בשבילכם!

בללללעעע! ../images/Emo5.gif

מיסכנים הסוסים! למה? זה לא עושה להם כלום! איך אפשר לצחצח לו שיניים?! נורא לא נעים לסוסים שמתעסקים להם עם הפה.... חוץ מזה הסוסים שלנו מקבלים כל חצי שני טיפול שיניים מסור מוטרינר.

Shai Felton

New member

אם לא משייפים להם את השיניים מאחורה זה יכול לפצוע אותם, כי זה דיי חד.

צריך לשייף להם תשיניים הקדמיות

מכיון שהם לועסים כלפי חוץ.. ובגלל זה גם השיניים מתקעמות קדימה והן נהייות פשוט חדות אם לא משייפים כל כמה זמן.. וזה עלול לפצוע אותו ולהפריע להם באכילה..

Shai Felton

New member

השיניים שמאחורה גם צריכות שיוף, כי זה צומח להם עקום כזה וחד, ופוצע אותם בחלק הפנימי יותר של הפה.

ציחצוח שיניים??????????????????????

לא צהובות לרובם לא לא לא ממש נחוץ. כי סוסים בטבע הסתדרו גם בלי ציחצוח שיניים אז גם בשבי הם יכולים להסתדר. אני נגד! סוסים יכולים לסתדר בלי יישור שיניים אלה אם כן יש להם בעיות משמ משמועתיות כגון שהשיניים שלהם יותר מידי קדימה או יורת מיגדי אחורה. אבל זה רק במקרים יוצאי דופן.

תשובות..

לא צחצחתי ואני לא יודעת על זה שמצחצחים אצלנו אבל זה נשמע נחמד אלא אם זה מעצבן תסוס אבל פעם ראיתי בטלויזיה ששייפו לסוס את השניים בגל שבריכבה זה כאב ל ברסן ושמשכו לו אז הוא העיף אתץ הרוכבים שלו לפי דעתי לא צריך שלסוס יהיה שיניים צחורות או לבנות כי הוא לא משתמש בזה ולא רואי אותם בכל מקרה כנ"ל לגבי האורטודנטיה ולא נראה לי שצריך אלא אם זה מפריע לסוס והשיניים העקומות כאובות לו אבל נראה לי שאם ישים לסוס קוביות זה יתעקם לו עם הרסן ויכאב לו כשהם יתחכחו ביחד. אצלנו בחווה לאף סוס חוץ מלסייחה טין שיניים לבנות כולם צהובות ולחלק יש כתמים כאלה

אוקיי אז תשובות...

לא.. ואני שמעתי על זה אבל פעם בשנה מזמינים מישהו שיעשה את כל הדברים.. אמממ יש להם צהובות ולבנות.. חוץ מלסוס של אליעד-זאוס, שיש לו שן רקובה אחת אז היא כזאת שחורה מגעילה.. לא לא זה נחוץ כי זה טוב להוציא להם קצת את כל החציר שנתקע להם שם.. פפפפ סוס עם גשר לא ממש עושה לי את זה.. חוץ מזה שזה יכאב להם ויפריע להם..

למעלה